Молекула ДНК як доказ існування Творця

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Слава Україні!, 13 вер 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Слава Україні!

Слава Україні! Oberstleutnant

Повідомлення:
    4.034
    ...і хвороб нових стає все більше... хвороби еволюціюють, а людина чомусь ні...

yuriv подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 4 шт.)
      Терморубашки от М-ТАС из флиса "кубик". Качественный, крепкий пошив; плоские швы. Сделанна...
      510 грн.
    2. Футболка с эмблемой “Vietcong 843” и ”AMMO" Производитель - бельгийская компания B&C collec...
      200 грн.
    3. Труси армійські ЗСУ. Розмір 58.
      100 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Спортивный армейский костюм, Французской армии. Franz. Trainingsanzug, blau,Hose und Jacke (нем.)...
      950 грн.
    5. Розмір М на худого
      2 грн.
  3. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Хто сказав що не еволюціонує? Чи Ви хочете ,щоб це відбулось за 20хвилин?

4. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    Росія вже доеволюціювалась ....

BAR подобається це.
  5. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

ejnalej та Allex761 подобається це.
  6. Dacenko-80

Dacenko-80 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    Жаль.... цікаво - чому забанили?

7. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Пишуть що автоматичний бан, за суму штрафних балів.

8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Чого жаль? Якщо хочете, то давайте сперечатись про ДНК вдвох. І я перідично буду називати Вас безбожником -навіть різницю не помітите!

Volynyaka подобається це.
  9. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    В усього є творець. І в молекули ДНК, також.

10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Моє днк сотворив батько з матір'ю, батькове - дід з бабою, дідове - прадід з прабабою. Так що згоден , у кожного з нас є творець.

11. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Не знаю камради, якщо ви пішли від мавп, то я точно від Адама :smile_9:

12. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Співчуваю Вам, а в мене рід від Перуна йде.

likantrop та Dietrich88 подобається це.
  13. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    А Адам звідки? З землі-болота? Перспективи так собі :) Зрештою - творця Адама тоді теж хтось створив - Ви ж не визнаєте що він виник внаслідок випадкового збігу обставин? Наскільки глибоко Ви готові копати?

14. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    А Перун звідки йде? Ну впринципі банальне питання - де початок всього? Що на це каже релігія предків?

15. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    Та все ок. То був жарт. Без того дореволюційного гумору тут буде цікавіше.

16. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Про Адама і мавп це такий жарт, а де вони взялися хз.

17. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    Доречі - навіть в цій суперечці я для себе відкрив дещо нове про зміст життя. Скоріш за все змісту то і ніякого немає. Ми просто такий собі спосіб існування білкових сполук. Ми - це така собі дуже затягнута складна хімічна реакція. Багато хто скаже - у... фу... як це немає змісту? Однак саме для всесвіту - немає. Йому байдуже є ми чи немає. Наділяти себе якимись супер-місіями, вічними життями - це вже перебор. Я розумію, що хочеться вірити у свою особливість, важливість, - але реальність говорить протиоежне. Однак, для нас самих - зміст у самому житті, у його збереженні і продовженні. Тому вся оця мега-важливість завершується рівно там, де завершується наша свідомість. Але поки я живий - я ДУЖЕ важливий, я повинен зберегти своє життя і продовжити його. Шо є то є. Невже для цього треба усвідомлювати що ти найкраще творіння творця? Без цьго шо - вже життя немає? :)))

Ланкастер, yuriv та Рэмба подобається це.
  18. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
  19. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    таблябуду :smile_8:

Рэмба подобається це.
  20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Нннее нннаааддаа, остановитесь!! :(

likantrop та Рэмба подобається це.
  21. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    - Милостивый государь, - услышал я его исполненный чувства голос, - милостивый государь, вы позволите задать вам вопрос?

- Сделайте милость, - сказал я, оборачиваясь к нему.

Он держал в руках раскрытое черное портмоне и, говоря, поглядывал в него, словно там была шпаргалка с текстом.

- Позвольте представиться, - сказал он, - штабс-капитан Овечкин. Случайно так вышло, что я услыхал часть вашего разговора. Я, разумеется, не подслушивал. Просто вы говорили громко.

- И что же?

- Вы действительно полагаете, что все женщины - мираж?

- Вы знаете, - ответил я, стараясь говорить как можно вежливее, - это очень сложная тема. Коротко говоря, если вы находите миражом весь этот мир - кстати, обратите внимание на глубокое родство слов «мир» и «мираж» - то нет никаких поводов выделять женщин в какую-то особую категорию.

- Значит, все-таки мираж, - сказал он печально, - я так и думал. А вот здесь у меня фото. Поглядите-ка.

Он протянул мне фотографию. На ней была запечатлена девушка с ординарным лицом, сидящая возле горшка с геранью. Я заметил, что Анна тоже глянула на фотографию краем глаза.

- Это моя невеста Нюра, - сказал штабс-капитан. - То есть была невеста. Где она сейчас, не имею понятия. Вспомню былые дни - и все перед глазами, как живое. Каток на Патриарших, или летом в усадьбе... А на самом деле все ушло, ушло безвозвратно, и если бы этого никогда не было, что изменилось бы в мире? Понимаете, в чем ужас? Никакой разницы.

- Понимаю, - сказал я, - понимаю, поверьте.

- Выходит, и она мираж?

- Выходит, так, - отозвался я.

- Ага, - сказал он удовлетворенно и оглянулся на своего соседа, который улыбался и курил. - То есть должен ли я вас понимать в том смысле, милостивый государь, что моя невеста Нюра сука?
    - Что?
    - Ну как, - сказал штабс-капитан Овечкин, и опять оглянулся на своего товарища. - Если жизнь есть сон, то и все женщины нам только снятся. Моя невеста Нюра - женщина, следовательно, она тоже снится.

- Допустим. И что дальше?

- А не вы ли только что сказали, что сука - это уменьшительное от слова «суккуб»? Допустим, Нюра волнует меня как женщина и при этом является миражом - разве из этого не следует с необходимостью, что она сука? Следует. А знаете ли вы, милостивый государь, какие последствия имеют подобные слова, сказанные публично?

Останнє редагування: 27 вер 2015
  22. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    Ну от... почалося. Невже у деяких людей бракуэ СВОЇХ ВЛАСНИХ слів, щоб висловити свої думки? Ви впевнені що саме у Вашого життя є якийсь зміст чи мета? ;) Думаєете чужими словами, пишете чужими. Так недовго і дітей чужих бавити )))

23. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    Сначала буквы кирилические, а потом и кирил патриарх да?)) эх. Ужели ужели.
    Если Вы друг только своими словами говорить будете, то только с самим собой, все сказано и лишь собирая сказанное кем-то в то, что хочешь сказать ты , можно покушать .)

24. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    Ну якщо Вам так зручно - нема проблем. Можете переглянути цю тему - її автор взагалі "говорив" чужими картинками. Було трохи нудно - він зачепив питання, в яких сам зовсім нічого не петрав. Тому і пішли картинки. У Вашому випадку - це цитати з якихось творів. Сподіваюсь Ви знайдете достойного опонента і поступово перецитуєте один одному якусь книгу. Я пас :)

ДеНик та Рэмба подобається це.
  25. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    Ну я тогда с вашего позволения гол.

26. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    Як ото кажуть - шах і мат.
    http://lenta.ru/news/2009/05/14/rna/
    Биологам удалось синтезировать частицу "мира РНК"
    Ученые смешивали строительный материал в пробирке и нагревали получившийся "первичный бульон". После испарения жидкости в пробирке оставались полусобранные рибонуклеотиды. Исследователи вновь добавляли воду и нагревали смесь. Эту последовательность действий повторяли несколько раз. На каждом этапе в пробирке образовывались все более сложные соединения, и в конце концов исследователи добились синтеза рибонуклеотидов

РНК, яку вдалося синтезувати (якщо так можна назвати - тому що процес був побудований виключно на випадкових взаємодіях всередині "бульйону") - це примітивна ДНК, яка скоріш за все була у первинних організмів на Землі.

Для тих хто дуже цікавиться - тут є дуже детальне обсусолювання цього питання, на рівні явно вищому, ніж ми тут собі можем дозволити. Можете читанути на ніч :)
    http://kuraev.ru/smf/index.php?PHPSESSID=90784baaba1c4c4ab588df5c17e73e09&topic=259885.0;wap2

Статус теми:
Закрита.