Мої знахідки. Тернопіль. (Sеmen88)

Тема у розділі 'Хлам', створена користувачем Semen88, 20 гру 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Само собою таке читати не приємно, але ця маячня завдяки семену стала реальністю. Відношеня до сайту, ось воно на скріні, та таких (шедеврів) ціла купа. Це урод писав щоб виманити грошенят, за мовчання так сказати, інакше в міліцію піде, знаючи що я в командіровці. Це добре що я був впевнений що в мене нічого такого нема. А де гарантія що перед командіровкою я зі всіх цвяхів поробив ММГ або якиїсь не завалявся у рюкзаку ?. Як виразився сергійко це для него бізнес шантажувати людей. Таких гейроїв повинні знати земляки, як би це не було гидко. Особисто мені це вже по барабану, а от як бути підлітку якого може зацепити цей урод ?. А де гарантія що він вже не обробляє когось ?. Та це ще квіточки його бізнесу.

Images:

Scr000038.jpg
    snap610.jpg
    snap674.jpg
    Останнє редагування: 9 бер 2016
    DARKSIDERS та Glock 17 подобається це.
    1. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    2. Новый тренчик (в лоте выставлен тренчик ,без пина) смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления
      69 грн.
    3. Видео теста можно посмотреть здесь: https://www.youtube.com/watch?v=DddCDC-1mXE...... Чувствительно...
      750 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ v2, малыш FM v2,. К...
      50 грн.
    5. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
  2. Glock 17

Glock 17 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    309
    Адреса:
    Polska
    Ех пане вам би книжки писати... читаю, читаю,читаю понімаю шо муть але цікаво чим кінчиться:beer::beer::)

Чур та DARKSIDERS подобається це.
  3. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Це муть до самоі рвоти. Але вже що э. Кожен за свої слова та вчинки повинен відповідати !.

4. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Все ж з метою запобігти неприємних знайомств з не адекватом, виложу ще пару його вибриків. Тому що це саме актуальні питаня нашого часу. На першому фото горе патріот пише: Будеш нам платити гроші на армію. З першого погляду нічого такого але, хто цей дурак що б таке писати, та чому сам не платить а другим пропонує (погрожує !), та і яке він відношення має до армії ?. В армії він не служив взагалі, тому що викрав свої документи з воєнкомату. Це не жарт !. На останій комісії він взяв їх в руки ніби то переглянути, сховав їх під куртку та втік з воєнкомату. Це перевірити легко, тому що папку по любому відновили але мінімально та без даних медичного огляду начинаючи з приписного.
    Друге. Щоб про него не згадали в наш час, горе патріот виписався з Тернополя та приписався хто зна в якому селі. Хіба можливо поміняти прописку в інше місто легально без военкомату ?. Ні, він просто втік з допомогою тьотки, та ще з жадності та дурі згадує про себе. Навіть в тих хто в дурдомі лежав є воєний квиток, та відмітка що до служби він не придатний, в горе патріота навіть квитка нема !. Але є зате бажання заробити грошенят. Вся суть буде зрозуміля пізніше, тому що це не остання його спроба заробити.

За вище написане, відповідаю повністю.

Images:

7.jpg
  5. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Позорний факт. З метою заробити на халяву грошенят горе патріот не гребував нічим. Навіть хотів заробити на революції. Якось довелося з ним побувати в одній події, але результат був не очікуваний. Горе патріот втік разом з таким самим мужнім чоловічком. Та це не саме гірше !. Через певний час він мені заявляє що якщо я хочу жити спокійно то повинен заплатити за мовчання дві тисячі євро.( ця сума завжди вспливала при кожному його маразмі). В ті часи ще всякі Царьови та Допкіни спокійно себе почували та наша влада займалася деребаном а не цими гнидами. Ось і горе патріот вирішив скористатися та мене полякати такими ж сепаратюгами тільки місцевого розливу.
    Починалося з того що хворинький став мені писати з образами щоб я йому подзвонив (хворе хотіло заробити дві тисячі євро і навіть на дзвінок за кордон грошей шкодувало!). Все ж вивів він мене, я йому подзвонив і оголосив сергійко свою справу, за мовчаня треба платити але скільки я ще не знав. Я вічливо йому сказав що він х..й та ще багато добрих та подібних слів. Прийшло СМС з сумою, стало ясно що він крім х..й ще й мудак.
    Відписав йому, та дурачок включив такого турбірованого маразму що в голову не влазило. Там було все начинаючи що я сепаратист, що я виплавляю динаміт та продаю в Росію терористам, що мій дідо здавав Бандерівців, що я хотів спалити та вбити хто зна кого, включаючи свою родину, маразм крепчав та прийшлося його блокувати.
    На цьому не закінчилося, один за одним мені стали дзвонити друзі та казати що сергійко їм дзвонив та гнав всяку маячню, нічого нового я не почув крім того що в мене в кожній командіровці нова коханка. Оскільки я був за кордоном то сірожу куражило і несло по повній.
    Командіровка закінчилась та я повернувся, залишати все як було я не став, для чого давати псові смердячому надію що він мужик ?. Зайшовши в адвокацьку кантору получив пораду, писанину про динаміти та кримінал заніс в міліцію, тому що він мене так ними лякав.
    Політичні питаня я вирішив рішити в одній з націоналістичних організацій. Дзвоню сірожі давай завтра зустрінемося в офісі організації та ти скажиш все що написав мені в очі при людях. Але що можна чикати від ідіота, злодія та брехуна. Десь біля 10 вечора дзвінок, незнайомець сказав хто він, та каже що ви хотіли зі мною поговорити. Виявляється що сірожа пішов в офіс тогож вечора та намолов маразму в свому стилі, та що я маю з людиною просто вже розмову. В відповідь людині я сказав що зустрінемся завтра та нехай буде там сірожа, на що чоловік погодився тому що в офісі він був і так один та сірожа з своїм дружко і так пяненькі та не понятно що хочуть. Такий хід сірожі мене не здивував тому що цього ж вечора я йому зустріч назначав а він передав трубку якомусь пяному мудаку який навіть лика не вязав, мичав в трубку не понятно що.
    На слідуючий день ми зустрілися в офісі, що правда сірожа з дружком запізнилися на годину півтори. Друг з сірожею прийшов той самий що і з ним накивали пятами. На мою пропозицію сірожі росказати все що він мені писав (що я сепаратист та все таке). Воно тупе мовчало як баран. Слідуюче питаня задав другу сірожі, а ти що скажиш ?. На що получив відповідь що він нічого не знає, та мене чуть не в перше бачить. Його відповідь на той час мені підходила, рас нічого не знає то і добре. Всяким місцевим допкіним до мене притензій не буде. Після цього від горе героя звісток не було. Час пройшов та влада помінялася тепер мені взагалі плювати на них. Але всеж мене мучить інтерес чому дві тисячі а не одна чи три. Закрадається думка що кожен герой хотів по тисячі (але це вже догадки). Як виявилося згодом, напарник сірожі з однієї з націоналістичних організацій. З таким гімном в організації майбутнього точно нема. Їх рано чи пізно продадуть такі патріоти. Тепер навіть на майдан хто знає як іти, де гарантія що людина з боку не сука з другом ?.

Images:

1.jpg
    2.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    11.jpg
    12.jpg
    15.jpg
    snap599.jpg
    snap603.jpg
    snap610.jpg
    snap612.jpg
    Назар ukr подобається це.
  6. ruslan74

ruslan74 Hauptmann

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    49
    Повідомлення:
    2.334
    Адреса:
    Західна Украіна
    Скажу так:
    Ви один одного вартуєте.
    6 сторінок сварок,вияснення родинних відносин,образ і т д.
    Я живу в м.Тернопіль,і мені стидно за Вас шо Ви тут пів Райберту грузити такими постами !Складеться враження в людей шо в Тернополі якісь неадекватні люди живуть.Ніхто ж з сайту не написав шо він поганий,шо когось вставив і т д.?А всіх вже зашугали ним до потєрі пульса.
    Лічно Він небачу шоб писав і гадив тут на Вас особисто.Якщо Ви десь там собі сваритись в приватних чи однокласниках тотсваріться дальше.
    Чесно надоіло вже...

Чур, Кіла2013, Alex Faa та ще 1-му подобається це.
  7. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Чуть продовження. Встидно звичайно що такі скоти живуть саме в Тернополі, але що вже є. Хотів промовчати ці два остані факти, не зміх, душа не дає. Останє фото це все за ради чого він став таким патріотом. Більше слів нема.

Images:

snap621.jpg
    Scr000026.jpg
    Scr000034.jpg
    snap649.jpg
    snap659.jpg
    snap677.jpg
    snap680.jpg
    snap634.jpg
  8. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Це тому що ви з ним не пересіклися. Для чого ж він це все писав ?, поясніть.

Bogdanternopol подобається це.
  9. ruslan74

ruslan74 Hauptmann

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    49
    Повідомлення:
    2.334
    Адреса:
    Західна Украіна
    Звідки Ви знаєте пересікався чи ні?Пересікався.І нічого поганого не побачив за ним.Ви сваритись з ним,і виясняєте відносини на фоні ваших родинних звязків.При чім тут Ми!?Ви хочете шоб всі тут написали шо він козел і ублюдок?Но ніхто ж не пише.

Кіла2013 подобається це.
  10. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Я теж цього зразу не побачив. А потому добре гепнуло. Всі вище описані факти підтверджую повністю, якщо хоть один брехня то готовий перед ним вибачитися та ще при всіх форумчанах та при всіх його друзях. Цього скота знаю вже добре та те як він брехати вміє теж вже знаю. Дивіться щоб і ваша дружба з ним не закінчилася погано.
    На фото ще одне закінчення дружби. Ось так цей скот розмалював людям підїзд на Новому світі. Хороший дизайнерский хід. Тільки жильці не раді. Саме після цього повідомлення одного з жильців чи то з жеку я описав цю людину на форумі. Мені ж люди не повірили,що я не знаю де він живе. Тепер і в форумчан до мене питань не буде, де він живе ?, та я сам не знаю..
    Мені і не треба щоб хтось писав. Висновки зробить кожен сам. Що мені треба це тільки те щоб ідіоти не писали мені в лічку. Рас пишуть то я маю повне право це озвучити.

Images:

image (1).jpg
    image (2).jpg
    image (3).jpg
    image.jpg
    Bogdanternopol, Назар ukr та DARKSIDERS подобається це.
  11. Bogdanternopol

Bogdanternopol Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    21
    Повідомлення:
    510
    Доброго дня, я знайомий з 663 з Семеном88 теж пересікався, спільних справ з ним не мав, спілкувався нормально - но в цій темі він і мене опосередковано зачіпає і форумчанена Артура - не знаю як реагувати... Рекомендую всім включити мозги і трохи думати, що ти робиш, з ким це робиш і чи потрібно про це писати.

DARKSIDERS подобається це.
Статус теми:
Закрита.