Слава Україні! Так як,сьогодні обіцяли гарну погоду,вирішив поїхати у ліс,вигуляти цуценя ну і самому походити.Земля у лісі бетон,але кілька знахідок вдалось видовбати.
Слава Україні! Весна на вулиці,тож вирішино було їхати до лісу трохи відпочити від буденності,ну і цуценя засиділось дома.Знахідок не багато але результативно,як на теперішній час.
Слава Україні! Після перерви,було вирішено сьогодні поїхати у ліс погуляти ну і взяти із собою цуценятко,вона дуже скучила за прогулянками,після кілька годин цуценя здало позиції і прийшлось їхати додому ну і була перша бородьба між осами та нею,1-0 на користь ос.По знахідках не багато,напарнику попалось 20 крейцерів срібних,досить у гарному стані ну і мені кілька монет.Відпочинок вдався.
Дуже файні знахідки - прогулянка вдалася, а для цуценятки треба зробити/купити спеціяльний заплячник такий як був в друга мого діді - коли його спаніелтка втомлялася, то він її носив у цьому заплячника. Після відпочинку суня знову справно апортувала качки, бекаси та вальдшнепи.
Слава Україні! Сьогодні вирішив поїхати провірити один ліс.І не дарма.Був сильно вражений різноманітними знахідками,такого задоволення давно не отримував.Потішила пряжка РІА,такої я ще не знаходив.
Ще й як закопав. Я б тим камрадам,що залишають всяке під деревами,рученьки ломив. Не раз закопував за такими.
Слава Україні! Сьогодні їздили на кілька годин у ліс,так як нас вигнала негода,хоть дощ обіцяли вечором.З цікавого,напарник знайшов двигун від шахеда у мене фляга та кришка до казанка.