Слава Україні! Сьогодні була дуже гарна погода,і я вирішив взяти цуценя і поїхати у ліс його вигуляти і відкрити сезон 2025.Знахідок не багато,зате відпочинок вдався.
Слава Україні! Напарник попросила мене сьогодні відвезти її до лісу,сказала що хоче відкрити сезон.Відмовки не проходили,тож поїхали,як виявилось не даремно,сезон відкрила досить не погано,як на мене то чудово,перше у цьому році срібло,у мене крім латуні та мідних поясків нічого.
Слава Україні! Сьогодні була чудова погода і я вирішив поїхати у ліс.У лісі красота вже появляються перші весняні квіти,крокуси та підсніжники.Знахідок стає все менше,напарнику попалась мідна сокира,радості було............ тільки потім виявилось,що вона вломлена.
Слава Україні! Сьогодні блиснуло сонечко і було вирішено поїхати у ліс,вигуляти цуценя і прогулятись самим.Знахідок не багато,але напарнику попалась гарна Римська срібна монета"Констанція "в мене пару совітів.
Велике питання по цій монеті.На фіолетовий не дивимся,хіба можна,там теж до неї питання.Якщо є силка у Вас- буду вдячний.Але - ????
? Викладіть в іншу тему( монети) Може там підкажуть.Можу помилятися,але схоже на сувенір.Теж колись таке знаходили ,в лісі,але крутіше-сувенір.Можу помилятися.
Ви хочете мене звинуватити у підкладанні знахідок . Якщо б я хотів підкласти монету,то не розмінювався б на якусь там "Силікву" а підклав би скарб з аліекспрес.
Ми знаходили таке ,ще краще чим у Вас,у лісі,біля струмка.Ви читайте уважніше все а не між строками..Я висловив свою думку..,можу помилятися.Я знаю що таке КОП по Риму,тримав аурік в руках На мою думку- Вам треба виставити в інший темі ,а потім будете хіхікать.З повагою, дякую.
Ви дуже не уважні. Почитайте цю тему "Мої пошуки" і Ви зрозумієте,що там де я ходжу,підкладати чи комусь підкидати,немає кому.Ну і монета знайдена при мені напарником новим прибором,мною подарованим,я за напарника можу поручитись.
Дуже добре,побачите за скільки її візьмуть.Фіолетовий- це круто,за що я Вам і казав.,там такі вже були- 0 ставок.Більш ні де вони в інеті не з'являлися.Чому кажу- є питання,дайте силку іншу.
Щоб не виникало сумнівів,обговорення: https://reibert.info/threads/silikva-konstancija-2.1514601/#post-16392287 Велике дякую Galicien Nazar З пов