То лишили на поїсти ( місцеві звуть їх синяк !) як на мені-смачніший за білий , закрили 12 слоікив /зіма попереду/
А в нас ні грибів ні комарів (ходив 4 години з голими руками - і не покусали) ні знахідок (хіба що 10 геллерів 1908 ), ще й спека.
Слава Україні! Так як,спала температура до +20,сьогодні вирішив поїхати у ліс вигуляти цуценя та самому трохи відпочити.Земля бетон,копати не можливо,кілька знахідок за кілька годин.
Слава Україні! Сьогодні вдалось поїхати на кілька годин у ліс погуляти.Зранку холодно у день спека неймовірна.Знахідок не багато,копати не можливо,земля бетон,попався у німецькому бліндажі передній бампер від якоїсь машини,так і не зміг відкопати,може на весні,якщо дочекається.
Слава Україні! Після вчорашнього дощику,вирішив поїхати та забрати того бампера,ще в кількох метрах було знайдена 200л бочка,але копати сил вже не було,залишив до кращих часів.
отут під лісом бочку знайшов зимою. грунт просто бетон. все замерзло. лопатою пробив верх бочки а там усілякі запчастини до веліків. якщо цікавить то вона там мала би ще бути зарита. метал не моя тема я там республіку шукаю, а вас бачу цікавить. а може і запчастини де від німецьких велосипедів.