Слава Україні! Сьогодні з напарником їздили у ліс,погуляти вдалось кілька годин і нас вигнав дощ.З цікавого,попалась маленька лампочка в чехлі від ліхтарика.
Слава Україні. Сьогодні випала нагода поїхати у ліс зайнятись любимим хобі та вигуляти цуценя.Сьогодні був день сокир.
Слава Україні. Сьогодні їздив до лісу вигуляти цуценятко ну і заодно попікати.Виїзд виявився як на мене ,досить не поганий.
Цікавий гаманець зі срібним форинтом разом з геллерами. Напевно загублений невдовзі після грошової реформи 1892. Тоді міняли 1 флорин (форинт) на 2 крони. І флорини ходили офіційно до 1899, а неофіційно аж до розпаду австро-угорської імперії
Слава Україні! Був у лісі і було знайдено кілька мадярських ЛОЗів,серед них виявився досить цікавий.На мою думку це був ЛОЗ офіцера,так як в ньому була зірочка з петлиці.Ще трапляються такі цікаві знахідки.
Младшие унтер-офицеры венгерской армии носили в петлицах белые звезды, старшие унтер-офицеры - серебряные звезды и шевроны (Alhadnagy, с золотой вертикальной полосой и золотисто-серебряную нашивку на рукаве), командиры отделений - золотые звезды. Офицеры - серебряные звезды на золотом фоне https://forma-odezhda.com/encyclopedia/uniforma-suhoputnyh-vojsk-vengerskoj-armii-1926-1945/
Слава Україні! І знову їздили у ліс,як все старались обєднати приємне з корисним.На жаль грибів не було,зате відпочили,напарнику попалась верхова каска.
Слава Україні! Їздили з напарником у пошуки нових місць.Як виявилось розвідка нових місць пройшла вдало,напарнику сьогодні поперло,моя одна мунетка проти її знахідок не рахується.Сьогодні у неї ножик,гудзик та основне невеликий скарбик.
Слава Україні! Доброго вечора.Сьогодні випала нагода поїхати у ліс вигуляти цуценя і заодно відкрити сезон 2024.
Героям - Слава ! ...песка дуже гарна, але треба трохи носика почистити... Доречі - що то за труба на фото 16 ?
Та кілько вже те цуценя, цуценятом буде, не дай бог зайти на подвір'я, загризе і не засміється, йому вже три роки
Слава Україні! Сьогодні трохи покатався лісами,знахідок не багато зате відпочинок вдався,ну і вигуляв цуценя.