Ух піонер дзвенів Знаходив таких штук 10, кожен раз серце виривалося з грудей Правда у мене були усі латунні, а у Вас наче алюміній...?
Слава Україні! Їздили з напарником до лісу трохи походити з приборами,сьогодні погода була просто чудова.По знахідках одне розчарування.
Камрад, если не секрет, чем закончилась история с медальоном ладанкой? А то есть знакомый с тех краёв и он был в шоке, от вашей находки.
Нічим,папір обробив гліцерином та і все. Папір витягувати не наважуюсь,не хочу ломити вусики що тримають.
Слава Україні! Давно нічого не викладав,сьогодні напарнику попалась мега знахідка мідна сокира,радості було на цілий ліс.
Вітаю. Дивлюся у Вас земля прямо пляжі Маямі (хоча там ніколи не був)))). У нас кірку зігнути можна, та й снігу вдосталь.
Слава Україні! Сьогодні випала нагода поїхати до лісу та і погода була чудовою.Знахідок не багато але збулась давня мрія знайти пряжку РІА на сокирах. Відпочинок вдався ну і цуценятко нагулялось досхочу
Слава Україні! Сьогодні їздили у ліс трохи відпочити та вигуляти цуценя.Як на мене вихід виявився досить не погано в мене пряжка у напарника мега дзвоник ну і цуценя не залишилось без нічого,назбирала на себе купа кліщів.
Слава Україні! Сьогодні вирішив поїхати у ліс на кілька годин,вигуляти цуценя ну і самому трохи походити.
Слава Україні! Сьогодні випала нагода поїхати у ліс вигуляти цуценя ну і дві годинки попікати.Напарник сьогодні відмітилась у неї лоз та гільза 122.