Я був знайшов мадяра у фарбі та грався реставратора так що через рік повністю посипалась,тапер думаю краще зроблю електроліз,послухаю людей. Дякую Вам за допомогу
Доброго вечора.Їздив трохи по лісах з цікавого ложка та 20 копійок.Попалось ще кусок якоїсь броні,шкода було залишати.
Гарні ліси та знахідки,на сьогодні також,цілком навіть.А на перших двох фото від якої зброї гільзи,бо знаходив багато таких в планках по 10ть штук,були і металеві??
Вітаю! Остання світлина - дуже схоже на бронювання правого повітря-забірника(за баштою) від радянського танка Т-34-76. З повагою.
Трішки нестиковочка виходить,у вас на фото 10ть штук гільз в планці і я знаходив по 10ть.!!Для того Штайєра досить було 8 шт.,як побачив на фото набоїв на одній планці!?
Це вже більш на те схоже,так як знаємо що мадяри були під час другої війни союзними військами німців на той час,то до їхніх рук могла легко потрапити така зброя. )
Доброго вечора.Сьогодні їздили у ліс,попали на мадярські позиції,з цікавого попались дві кружки та миска.
Файно пройшлися,знахідки на сьогодні по мадярах дуже радують,бо самі розумієте все знайдено найліпше до нас.А на лопаті то змінні стволи від кулемета Солотурн 31М?
А можливо був там запеклий бій,що аж стволи перегрівались,так строчили мадяри по москаликах. ) А на одному фото бачу вроді йкусь фарфорову штукенцію,що воно незнаєте? Сільничка,медицина чи чорнильниця?
Так,там напевне був запеклий бій,настрілу такого що не можливо ходити,але ще серед нього щось попадеє.
Вітаю,гарний виїзд,як то нема нічого цікавого.Скільки лиш ріжків від Солотурн,чого тільки варті,мені найбільше цікава тота заряжалка набоїів та ріжок до автомата Кіралі,для мене то досить рідкісні речі,як на сьогодні. )А самого автомата там небуло поблизу?За всю свою кар*єру пошукову,а це починаючи з 1994 року знайшов тільки один такий ріжок до Кіралі,набоїв знаходив було багато.(
Ну для мене цікавого немає,рожки виставив на подарю,якщо Вам потрібні від Кіралі то можу подарувати,якщо цікавить та заряжалка то можу теж подарувати воно мені не цікаве. З пов
Спасибі дуже,хотів забрати для нашого місцевого музею,мені по війні все цікаво,вони також зрадіють гадаю.Але мушу їхати у відрядження,хіба вже іншим разом якось.
Доброго дня.Сьогодні поїхав у ліс по гриби,ну і за одно походити з прибором.Вже мали їхати додому вирішив пройтись біля машини був сильно здивований сильним сигналом,так як там не можливо знайти гільзи,вирішив копнути і там показалась каска.Так бачу що вибитих місць не буває.
Я недавно в Розточчя знайшов першу сироїжку, звісно для Карпат це не гриб. Будем надіятись на врожай як минулого року білих грибів . Ну а каска гарна