Доброго вечора.Їздив трохи до лісу,знахідок не багато,але гарно походив по горбах.В бліндажі попався стаканчик з короною,може хтось скаже щось по клейму.Буду вдячний.
Доброго вечора.Сьогодні вирішив поїхати на цілий день походити по лісі.Потішив сьогодні кошильок з середньовічними монетками.
Круто чувак,круто... Так тримати.... Я тут в Польщі ніяк до лісу не доберусь щоб покопаю якихось ромбіків гітлерюгента)
Цікавлять ліси біля Лодзі та Катовіц))) Біля Катовіце Краків а біля Кракова Освенцум. Думаю тут було б цікаво)
Доброго вечора.Їздив сьогодні у ліс,трава висока,ходити важко,з цікавого один жетон в середині з образком,шкода що без вкладиша.
Доброго вечора.Сьогодні їздив у ліс,спека,комарі заїдають.Знахідок не багато,з цікавого ножиці,та пару крейцерів.
Доброго вечора.Сьогодні їздив подивитись на поля,збирати почали,тільки не там де потрібно.Після їзди по полях,прийшлось їхати до лісу.
Доброго вечора.Сьогодні в компанії Junger та Штефан їздили до лісу.Спочатку вирішили їхати у новий для нас ліс,після години пошуків сигналів не було,і ми подались в старий вибитий ліс,як виявилось,вибитих місць не буває.З цікавого в мене пряжка,50 копійок та фляга,а хлопці пів дня мучили смітярку,фото докладуть.