Для наших країв найбільш вірогідно лунниця ЧК.І поле там по ЧК.Щоб хтось в Івано-Франківській обл знаходив скіфські золоті нашивки - не чув.Хоча все може бути. Кляті варвари брали ауреус і розковували практично в фольгу,припаювали вушко - і до паради.
Доброго вечора.Так,як на полі страшна спека,захотілося з камрадом поїхати до лісу,на пару годин.Походивши хвилин 40,крім металолому нічого цікавого не було.І тут глибинний сигнал,який давав надію на хорошу знахідку.Все решта на фото.Відпочинком задоволений.
Доброго вечора.Їздив трохи по лісах,по знахідках не погано,як на вибиті місця.Трохи настрій поганий,перший раз мадярский противогаз по центру лопатою а друий раз ложечку посріблену. Підскажіть що за каска,буду дуже вдячний.
Деку на каске можно залепить ,каску замочить в хоз мыле ( теплая вода и мыло пол бруска на ведро),чухать щеткой.
Доброго вечора.Сьогодні трохи поїздив по горбах.З цікавого попалась пряжка та сокира. Підскажіть що за коробочка на четвертому фото,буду дуже вдячний.
https://www.google.com.ua/url?sa=t&...-0-133&usg=AFQjCNEO3QW6uSny9y1NhHknMcBle0OM7w Все залежить від того що в середині, мається наувазі начинка. Мені попалася з тротилом, теж побита грунтом і часом