Погоджуюсь, взагалі Браунінга я поважаю більше всіх серед зброярів, з його подачі з'явились і Кольт (придбав патент), і ТТ (просто вкрав ідею) і цей самий Лангенхан. Ще можу підкинути посилання на історичну інфу https://little-histories.org/2014/12/27/langen/
да,перша сівтова почалась із вистрілу моделі FN 1900/// а зробив його простий дядько і не тільки його,-він родоначальник всих автоматичних пістолів,гвинтівок,кулеметів!!! прошу вибачити власника теми що вліз,але я постійно цікавлюсь Вашим зібранням!
Тема створена вже давно,починав з одного-перейшов на рівень вище.Щось залашилось,щось "покинуло"колекцію,є нові надбання...трошки модернізувались полички,експозиції. Ось так виглядає колекція на сьогодні...
Важко мені писати-ось і на цьому закриваю тему...колекція поїхала до нового власника. Прошу модераторів закрити дану тему!
Як поїхала до нового?????? Це ж частина життя. Я думав, що це анонс оновленоЇ колекції, а це лебедина пісня всієї теми. Надіюсь що попала колекція в добрі руки. Шкода, дуже шкода,багато цікавого для себе побачив. З повагою і найкращими побажаннями.