Скільки не передивляюся дану тему а валідол чи кордісейф треба на ніч прийняти. Найкращі вітання та побажання в придбанні артефактів.
Приветствую Kamerad! Я Вас поздравляю у Вас отличная коллекция!!! Это не комната под крышей,а "блиндаж"- фортификационное не подземное сооружение .Запостись пайкой и можно вести круговую оборону. Поздравляю!!!С Наилучшими Пожеланиями!!!
Дай Боже,камрад. Тепер потрібно думати про якийсь Sd Kfz 250, а то стільки камрадів на одному м-72, далеко не заїдуть.
Ще не все...планую ще підназбирати і відкрити музей! Коли це буде-не знаю,яле як зроблю-тоді збудеться моя мрія! А так зараз мрія тільки починає збуватись...
Колекція вражає, мрія кожного чоловіка. Чекаємо на відкриття музею, відвідувачів буде багато гарантовано.
Музей планую наступного року розпочати будувати,десь розміром 8м*8м...процес вже пішов...закупив вже цеглу старовинну польську і на дах черепицю глиняну-теж польську...заготовив ясеневі доски для обшивки всередині все вагонкою...чекаю весни!
Зроблю...ящик для бронебойних снарядів,а снаряди УФ-353М (просто вже місця не вистарчає,от і заповний ящик)
Певно у камрада Mr.Patrik, є знайомий "прапорщик" на німецько-румунському складі який і підганяє йому такі артефакти. Успіхів в поповненні. З повагою.