Модернізація переломки

Discussion in 'Пневматична зброя' started by WhiteSN, May 9, 2026.

1. WhiteSN

WhiteSN Schütze

Хто займається обслуговуванням, ремонтом і модернізацією пружинно поршневих гвинтівок?
    Хотілося б щось зробити зі своїм хатсан страйкер едж.

2. Интересные лоты

1. (в наличии 10 шт.)
      Стандартний балон 12g СО2 Упаковка 10 шт.
      220 грн.
    2. Новий Клапан в зборі, до пневматичної лінійки , пістолетів АНіКС. Без встановлення та експлуатацій
      950 грн.
    3. Муха с трубой
      120 грн.
    4. (в наличии 25 шт.)
      Пулі Kandar калібр 5.5 мм Нові Калібр 5.5 мм Вага 1 г Кількість 250 шт Форма півкруглі
      265 грн.
    5. Надульник муха состояние б.у
      370 грн.
  3. 4ittter

4ittter Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Що саме хочете зробити? його як не модернізуй, хатсан лишиться хатсаном,а сумма за модернізацію не буде відповідати експлуатаційним характеристикам,бо наприклад ствол чи усм ти не зміниш кардинально,на стволі максимум фаски,усм можна пошліфувати поверхні тертя,але без фанатизму,бо можна змінити кути зацепу і будуть зриви,тому краще взагалі не трогати, поміняти манжет на більш якіснішу,ну і поставити газову пружину якщо не встановлено,то можна і самому зробити за 1 день,а що там ще можна зробити..На ремонт рср є спеціалісти,там конструкція складна і тому ремонт недешевий,а переломки пиляють зазвичай самі, навіть не знаю хто це взагалі робив на замовлення,тим більше модернізації вийде по грошах як коштує гвинтівка,трму краще добавити цю суму до вартості вашої гвинтівки і купити таку що не треба обробляти напилком

Beeman and Otryta like this.
  4. WhiteSN

WhiteSN Schütze

Ну в такому випадку, пружину і манжету , гп навіть є у наявності, купляв разом з гвинтівкою років 8 тому.
    Сам наврядчи зможу, тому що зовсім не маю часу у зв'язку із службою і я не люблю пхати носа , якщо не вмію, краще довірити знаючим людям.
    Правда я не пам'ятаю скільки атмосфер та пружина, можливо треба іншу купити.
    І ще хочу щоб оп правильно встановили, тому що я не впевнений , що тоді її правильно поставив.

Last edited: May 9, 2026
  5. 4ittter

4ittter Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Якщо ви поставили гп неправильно,то міняти обов'язково, якщо не було предсжатія то їй гаплик.Ну дивіться гп якщо знайдете якісну,бо провірених виробників я вже не знаю,один десь пропав в Луганській області,можє поїхав на росію,іншого десь бусифікували і невідомо чи ще живий,то гп буде коштувати грн 500-700,манжеьі в принципі не мало б нічого статится,але то треба дивитися,хай теж нова 150 грн,з доставкою це вийде десь 1000 грн, відправити майстру доставка туди сюди 500 грн,за роботу незнаю 500-1000 грн,то треба стратити цілий день,ну то і рахуйте вийде 2500-3000 грн,я не впевнений що хатсан вартий таких вкладень

Otryta likes this.
  6. WhiteSN

WhiteSN Schütze

Точно не вартий. А гп я не встановлював, вона просто валяється в гаражі нова. Манжета теж була десь нова разом з пружиною, але її вже точно не знайду. Гп у мене якась теж хатсан.

7. 4ittter

4ittter Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Якщо є гп,то вже легше, якщо зберігалося в опалювальному приміщення,то нічого не буде,а якщо там де холодно в зимку,то від холоду могли задубіти сальники і здутися, треба перевірити обов'язково, якщо в гаражі зберігалася,тому це 50/50 що придатна

xxx17184 and AC Strom like this.
  8. Al.exe

Al.exe Schütze

А які саме у вас очікування від хатсан страйкер едж ? ПО модернізації там значних покращень не буде.
    Якщо просто "щось зробити зі своїм хатсан", то тут на форумі підкажуть що та як робити. Запитуйте що цікавить...

По мінімуму це заміна манжети та пружини на ГП, щоб забути про скрежет від витої пружини. Це по часу займе десь один вечір на розібрати/зібрати. По нюансам встановлення: ГП треба "піджати" при збиранні та встановлювати штоком в сторону прикладу (зберігати треба у вертикальному положенні).

По УСМ там максимум полірнути пастою ГОИ, доводити напильником не варто, бо покращення там значного не буде, а от накосячити дуже легко. Не факт що майстер захоче робити щось крім полірування та прибрати гострі кромки.

Якщо все таки вирішите кудись відправляти, то новою поштою вартість відправки десь 150...200грн в одну сторону.

По пошуку майстра можете погортати розділи "Послуг" та "Виготовлю на замовлення"