Модернізація переломки

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем WhiteSN, 9 тра 2026 у 09:33.

1. WhiteSN

WhiteSN Schütze

Повідомлення:
    9
    Хто займається обслуговуванням, ремонтом і модернізацією пружинно поршневих гвинтівок?
    Хотілося б щось зробити зі своїм хатсан страйкер едж.

1. Купив 2 б/в гвинтівки, собі лишив більш естетично гарну, іншу продаю. Б/В, ствол і коробка зовні в р...
      9000 грн.
    2. Маємо якісну конструкцію від відомого бренду Umarex,виконана з абс пластику,з рухомим затвором вруч...
      10000 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Пуля представляет собой пустотелый свинцовый конический стаканчик с выпуклым дном в головной части....
      115 грн.
    4. Продам пістолет переломку модель S3, в калібрі 4.5 мм Апарат Новий Заряджання - перелом ствола С...
      2250 грн.
    5. Муха с трубой
      120 грн.
  2. 4ittter

4ittter Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.082
    Адреса:
    Аквітанія
    Що саме хочете зробити? його як не модернізуй, хатсан лишиться хатсаном,а сумма за модернізацію не буде відповідати експлуатаційним характеристикам,бо наприклад ствол чи усм ти не зміниш кардинально,на стволі максимум фаски,усм можна пошліфувати поверхні тертя,але без фанатизму,бо можна змінити кути зацепу і будуть зриви,тому краще взагалі не трогати, поміняти манжет на більш якіснішу,ну і поставити газову пружину якщо не встановлено,то можна і самому зробити за 1 день,а що там ще можна зробити..На ремонт рср є спеціалісти,там конструкція складна і тому ремонт недешевий,а переломки пиляють зазвичай самі, навіть не знаю хто це взагалі робив на замовлення,тим більше модернізації вийде по грошах як коштує гвинтівка,трму краще добавити цю суму до вартості вашої гвинтівки і купити таку що не треба обробляти напилком

Beeman та Otryta подобається це.
  3. WhiteSN

WhiteSN Schütze

Повідомлення:
    9
    Ну в такому випадку, пружину і манжету , гп навіть є у наявності, купляв разом з гвинтівкою років 8 тому.
    Сам наврядчи зможу, тому що зовсім не маю часу у зв'язку із службою і я не люблю пхати носа , якщо не вмію, краще довірити знаючим людям.
    Правда я не пам'ятаю скільки атмосфер та пружина, можливо треба іншу купити.
    І ще хочу щоб оп правильно встановили, тому що я не впевнений , що тоді її правильно поставив.

Останнє редагування: 9 тра 2026 у 10:35
  4. 4ittter

4ittter Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.082
    Адреса:
    Аквітанія
    Якщо ви поставили гп неправильно,то міняти обов'язково, якщо не було предсжатія то їй гаплик.Ну дивіться гп якщо знайдете якісну,бо провірених виробників я вже не знаю,один десь пропав в Луганській області,можє поїхав на росію,іншого десь бусифікували і невідомо чи ще живий,то гп буде коштувати грн 500-700,манжеьі в принципі не мало б нічого статится,але то треба дивитися,хай теж нова 150 грн,з доставкою це вийде десь 1000 грн, відправити майстру доставка туди сюди 500 грн,за роботу незнаю 500-1000 грн,то треба стратити цілий день,ну то і рахуйте вийде 2500-3000 грн,я не впевнений що хатсан вартий таких вкладень

Otryta подобається це.
  5. WhiteSN

WhiteSN Schütze

Повідомлення:
    9
    Точно не вартий. А гп я не встановлював, вона просто валяється в гаражі нова. Манжета теж була десь нова разом з пружиною, але її вже точно не знайду. Гп у мене якась теж хатсан.

6. 4ittter

4ittter Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.082
    Адреса:
    Аквітанія
    Якщо є гп,то вже легше, якщо зберігалося в опалювальному приміщення,то нічого не буде,а якщо там де холодно в зимку,то від холоду могли задубіти сальники і здутися, треба перевірити обов'язково, якщо в гаражі зберігалася,тому це 50/50 що придатна