Многочастотный Кощей-Х45

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем farhet2, 13 тра 2018.

1. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    Оба провода Tx1 и Tx2 должны быть в экране который у меня почему-то на белом проводе, а Tx1 экранирует Tx2. Я так понял все mars tiger для кощея такие.

2. Цікаві лоти

1. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    2. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    4. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
    5. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
  3. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    А скажите пожалуйста. Код на калибровку тракта для всех x45 общий или разный для каждого серийного номера ? В смысле если код индивидуальный его можно купить ?

4. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    Ну скааажите как у вас к разъёму подпаены провода для катушки mars tiger ? И еще какую катушку к кощею лучше всего покупать ? Какая самая тихая ?

5. Незнайка855

Незнайка855 Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Украина
    Обратитесь к камраду ди электрик.

6. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    Остановил выбор на нел торнадо и нел хантер.

7. acer aspire

acer aspire Feldwebel

Повідомлення:
    213
    Она сравнима с Тайгером от Марса. А вот Торнадо конечно, будет менее универсальна, зато радовать глубиной!

8. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    Глубже в земле на 8 кГц и стабильней на помехи ?

9. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    Слышал кто чтобы ставили катушку Nel Big на Кощей X45 ? Смотрел как калибруют катушки на кощеях предыдущих версий и там можно сдвигать частоту. Вот и спрашиваю можно ли в позиции 6 кГц откалибровать Nel Big на её низкую резонансную частоту(сколько там 3-4 кГц) ? Стоит ли покупать Nel Big если в Фортуне скажут что так можно откалибровать ?

10. acer aspire

acer aspire Feldwebel

Повідомлення:
    213
    Какие цели-места у Вас в приоритете?

11. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    Овраги, медь монеты. Может еще реже скифы бронза зеркало и подобное. Просто хочется тихую катушку.

Останнє редагування: 5 гру 2021
  12. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Скифы замечательны своими наконечниками, которые ещё не всякий МД возьмёт, да и с глубины! А Зеркала.... сколько Вы их подняли за всю историю своего копа?

13. acer aspire

acer aspire Feldwebel

Повідомлення:
    213
    У Вас взаимоисключающие желания в поисках, одной "универсальной" катушкой тут никак не обойтись!)))
    Там где Вам к примеру Торнадо даст глубины(поле) то по лесу,будет с ней очень сложно, а с метало-мусором(коего много) я вообще молчу...
    Посмотрите например это канал:

Сергей Фирсов подобається це.
  14. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    Почему по лесу с торнадо тяжело ?

15. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    Одно в овраге с изумительно идеально ровным дном, надеюсь будут еще

16. acer aspire

acer aspire Feldwebel

Повідомлення:
    213
    В лесу приходится часто менять амплитуду колебаний, а при весе-размере Торнадо, рука от неё быстро устаёт. Для прогулки 2-3 часа еще кое-как, а вот уже если весь день ходить...
    Одним словом, плечевой сустав Вам о себе обязательно напомнит, да так что совсем не рады этому напоминанию будите!

17. klodo

klodo Gefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина
    В данный момент я работник литейки, хотя у меня была самодельная катушка такого формата и таки плечевой сустав напоминал.

acer aspire подобається це.
  18. Komerat

Komerat Schütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Луцьк
    Коша х45 обалденная копалка!!!! Думав після Маски 4 цепкішого ґаджета нема, ааа ні х45 на мульти фаст поле лупашить мілочуху краще маски, при фільтрі 4 - скиди в чорнину мінімальні, але і глубина подібна до 4 маски, при фільтрі 1 - суперглибина, але тра копать все з підхрипом тож.... На глибокій розвідці, шумодав 4, швидкість 7 ( частота 8) монети лупить з того світу!!! Мій грунт - волинський чорнозем з глиною та місцями крейдою. Апарат по цьому ґрунту - суперський!

SYRYUS та Сергей Фирсов подобається це.
  19. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!

Це у вас така ілюзія , і що є насправді показав :D

20. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.088
    по воздуху кощёй глубже. но только по воздуху.

21. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я бачив,тут один приїзжав з ним.З аля тайгером,Маска дує Кащея у всіх позах.Сьогдні виїхали з камрадом Його МД з кіна ,перший вихід ,шмурдика смикнув,там де вже давно і нічого непікало . А я навіть шматочок люміньового дрота викопав!:D

Сергей Фирсов подобається це.
  22. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.088
    Я от него тащился , пока показатели по воздуху были. Озвучку сделал, песня, по воздуху глубина поражался. Только вышел в поле, УСЁ пропало, и глубина и настроение.

23. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Доброго здоров'я! Те що всі показують кіна "по воздуху"-це для лохів, не в обіду. В повітрі монет нема, перевірено! Друге, тести різних мд в ямці на якусь відому ціль, це не тести! Наприклад закладають дрібне золото, і всі починають "винюхувати", підлаштовувати мд під дрібне золото, а те,що талери при цьому помахають нам ручкою як Брежнєв,це нормально...:D І якщо з 4-5 махів щось пікне -ще більше бісить фраза "ну я бы перепроверил". Та замахаєшся перепровіряти на кожному кроці в реальному пошуку!
    Треба так- хтось закопує невідому ціль, далі з проходу проходимо з різними мд на ходових налаштуваннях. Зловив -значить добрий мд, не зловив- допобачення!
    З повагою :beer:

Wiking730, Будулай58, SYRYUS та 2 іншим подобається це.
  24. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Перед тим як покласти дрібне золото в ямку,його потрібно знайти :D .Після визначити пробу і продати :D .Вишукував шматочки по 0,1 гр.Кащей таке навіть в повітрі не чує.Та і багато інших МД. З півтора фіскаря викопав шматочок вагою 18,6 гр на полі де вже нічого непікає. Проба 950.

SYRYUS подобається це.
  25. shanyn

shanyn Schütze

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Украина
    Ну
    Ну да, а ля маскоподібні "рулять" да фігня це все було таке-ПРОДАВ!

26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я подібних навіть в ремонт неберу,їх і спродують.А нормальну Маску некупиш.Їх не ПРОДАЮТЬ !:D

Wiking730 подобається це.