Многочастотный Кощей-Х45

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем farhet2, 13 тра 2018.

1. Andriy Goncharyk

Andriy Goncharyk Obergefreiter

Повідомлення:
    152
    признайтесь що просто неосилили. То в вас пілікає і не можете на дво чи три тона перемкнути, то говорите що в 5 тонів глибше ніж якщо переключити в два тона... брєд...

Joker1991 та Сергей Фирсов подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    3. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    4. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    5. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
  3. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Я извиняюсь, но под такие параметры подходят много самоделок
    Их тоже нужно щетать "профессиональный прибор"?

4. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Да. Например, "Кардинал Профи" в свое время среди аналоговых устройств был, да и остаётся, вполне профессиональным прибором.

OkSamyt подобається це.
  5. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    :D.Щоб почати знаходити з цим МД,потрібно мати чотири вищі освіти,піти до причастя?Цей пункт має бути вписаний в МАНУАЛ.:DОБОВЯЗКОВО,простий смертний копач,справді може не зрозуміти.А БЕЗ екстасенорних здібностей,взагаллі в руки не рекомендується брати даний витвір .Гармошки не треба :D

Останнє редагування модератором: 14 лют 2020
    neoPartizanUA та Vl_service подобається це.
  6. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    spectra v*, e-trac чи deus не потребують мозгів і читання документації та вивчення прибора? Про складність не спорю , до появи програм налаштовувати х45 важче було чим асю. Зараз є програми. Єдине нема одноманітності, кожна програма несе свою озвучку. Можливо і відокремлять звук від програм, щоб раз вибрав озвучку наприклад 3 тона, і той ж Зонд її використовував а не 5 чи 15. Наразі можна викликати "зонд" , змінити на 2 чи 3 тона і зберегти в користувацькі програми.
    RTFM.

LS111 подобається це.
  7. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Andriy Goncharyk Чоловіче що ти рівняєш!Пальцьом можна дитину зробити?:D .В данній модифікації МД можна віднести до саморбок,Квазар,Кріт,Фортуна,до речі в правильному виконанні останній може дати фору Кащею.Проблеми з індифікацією ціллей,а так досить глибоко вона їх чує.По Аналогових саморобках з впевністю можу стведжувати.по великих предметах Кардінал,Вайтс,Чингісхан вдують Кащея на раз.По металопластиці мій Магнум дує всіх :D

Останнє редагування: 14 лют 2020
    Vl_service та BART28 подобається це.
  8. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Там складного ничего нету! Там просто заморочки которые и нах.. не нужны! Они больше убивают поиск чем его улучшают!
    А я вам про что????? Я прежде чем выйти 2 дня над ямой буду сидеть тестировать и изучать что бы по находкам не лохонутся перед товарищами! А вы мне тут расказываете не разобрался! Смотря кто!
    Он на уровне Фортуны, но заманух больше не нужных!

Bob69 та Vl_service подобається це.
  9. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    Фортуна мілкіша...
    Скільки коштуватиме фортуна про 2 на 4 частоти? Чогось не бачу такої... А "заманух" там більше, Налаштування не простіш. По глибині програє. Якість від майстра залежить, не заводська. Якось Колоколову більш довіряю як інженеру, ніж автору фортуни. користувався.
    Кріт? смішно.
    Чінгісхан на 8 кгц? Нішево, я б краще уже фішера ф5 на тих 8 вибрав би.
    Магнум то що? прообраз масок?
    Чи вайтосоподібний коллайдер за космічну ціну на 3 частоти?

Joker1991 подобається це.
  10. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Andriy Goncharyk,В мене питання,для чого чотири частоти в Х45,коли він посереньо працює на двох?Це такий маркетинговий хід,розрахунок на лоха?трохи підсохне.зніму кіно.Х45 з фортуною М,і з своїм Магнумом .:D

BART28 та Vl_service подобається це.
  11. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Ну если вам фортуна трудней Кощея, то про что можно дальше разговаривать?

12. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    де ви в моєму дописі те вичитали? Якось логіки в школі мабуть не проходили... просто побудуйте граф налаштувань одного і іншого прибору і зрівняйте.

13. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    а що мішає це зробити завтра? чи в неділю? чи магнум з фортуною на вологих грунтах не можуть?

14. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Andriy Goncharyk,Ця щарага з Хмельницького,нагадує ,місця не так віддаленні.Там щоб не сидіти за дротом,всі все вміють.Камрад відправив датчик від ГМ 4,кабель потрібно було поміняти,провід СХ не побачили і не запаяли,відправив знову,та сама хрень.Звоню до того спеца,пояснюю ви 800 грн взли ні за що.Він починає розказувати що в Маски є грубий регултор грунту.Хватило розуму камраду не відправити їм БУ :D

BART28 та Vl_service подобається це.
  15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Можу взагалі нічого не знімати.Чи ти вважаєш що я тобі щось маю швидко доказати? :D

16. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    От вас хоть одно доказательство увижу на видео??? Вы не обязаны, но должны уже вдвое))) :D А ещё порасказывайте чуть, придется снимать)):D

17. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    та ні, чого ж, я ж не вимагав жодного відео, це було озвучене вами ваше ж бажання. я лише спитав чого очікувати сухішого грунту... памятаю моя фортуна теж не любила мокрого... що ща магнум не знаю, лінь шукати.
    А щодо пасажу про якусь шарашку в Хмельницькому, то я хоч і не паяльщик, але дивився в блок Кощея, Крота, Квазара,Фішера, Агента...
    і серед них кощеївська плата виглядає достойно. Датчик ж взагалі Нел, Марс... вроді теж не підвал Мао.

18. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    доказ чого? Того що ви не сприймаєте мультитона?Як мені це зняти? Це ваш суб'єктивний смак.

KRAZZ подобається це.
  19. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Вы про Еквинокс????
    Или скажете что пианино которое играет в кощеюшке называется мультитоном???? :D:D:D Вы серьёзно???

Идущий по следу подобається це.
  20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Vl_service подобається це.
  21. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    І до чого відгуки по вашому профілю на віоліті до компаній Нел і Марс як виробників індукторів??

22. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    І ще раз. Ви можете вільно вибрати 2 чи 3 тони. Без "піаніно" якщо суб"єктивно воно вам не подобається. Ще можете налаштувати свою звукову схему. Думаю приставку "Мульти" розтлумачувати непотрібно ?

23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Щоб розумів прочитанне,не булоб таких питань.В мене питання.Хто такий індуктор?:D Вікіпедія сказала ,не мучся https://uk.wikipedia.org/wiki/Індуктор_(пристрій) :D

Останнє редагування: 14 лют 2020
  24. Andriy Goncharyk

Повідомлення:
    152
    Індуктор - датчик. Ну так розтлумачте як корелюється відгук на віоліті про вашого користувача із твердженням що ви згідно відгуків ніби-то кращі за обидві компанії.... Чи ви є компанією виробником? Торгова марка "solovey_2005"? Ну тоді вибачте - не чув. Марс і Нел знаю, вашої нажаль ні.

25. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Andriy Goncharyk.Якщо чогось не знаєш,не розумієш,не пробував,краще промовчати.Датчик є датчик,а індуктор це індуктор і в це слово,датчик ніяк не вписується.Розвеселив дай бог тобі здоровя :beer:

Vl_service та Wolfgrey подобається це.
  26. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Не треба занадто вільно поводитися з технічною термінологією. Балансний датчик у жодному разі не може бути "індуктором". Технічні довідники вам у поміч.

BART28, Vl_service та solovey_2005 подобається це.