Многочастотный Кощей-Х45

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем farhet2, 13 тра 2018.

1. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    та з гарантією
    ще зможу пару приладів згадати де для настройки блок треба відправляти
    все таки для мене гмп фрацузьке було ідолом аналогових приладів-
    вже нехочу

2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит D48mm высота 18мм..смотрите другие мои лоты..
      599 грн.
    2. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    3. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    4. Новый неодимовый магнит d32mm толщина 7мм…смотрите другие мои лоты…
      159 грн.
    5. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
  3. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Скоріше з агресивним маркетингом

BART28 та skidbladnir подобається це.
  4. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Не з агресивним, швидше - з нерозумним. Якби я, до прикладу, хотів "завалити" продажі якогось приладу - то діяв би саме таким методом. Для розуміння ситуації - сам автор і виробник приладу (у даному випадку Юрій Колоколов) до цієї маркетингової катавасії жодного стосунку не має. Просто люди, які взялися просувати його прилад, не продемонстрували необхідної марекетингової кваліфікації. Сам по собі прилад непоганий, але провальний маркетинг швидше за усе угробить продажі цієї моделі. А жаль - споживач має право на різноманіття товару, і чим воно більше, тим швидше механізм конкуренції починає працювати на споживача.

MGrul, Porta, skidbladnir та 3 іншим подобається це.
  5. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Погодьтесь, колего, на брехні далеко не заїдеш!
    Можливо, прилад і непоганий але коли вливають у вуха відверту неправду, це викликає велику недовіру!

Porta, skidbladnir, valikojan777 та ще 1-му подобається це.
  6. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Вот это меня и отпугивает от покупки прибора :rolleyes:

7. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.120
    Так я с самого начала писал что прибор хорош! Но есть но..... которое нужно было узнать.
    А автор у которого прибор есть не соизволил даже объяснить чем 45 лучше 25-го, или на монеты или на крупные объекты? Походу ничем!!!!

РОМАН-75, etalon-100, Kopatich та 2 іншим подобається це.
  8. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Я про те ж саме і написав, лише дещо довше і "дипломатичніше".

Новичек7230, BART28 та valikojan777 подобається це.
  9. ну коли кажуть що у вайбері спілкуються по приладу 200 чоловік то я не вірю що їх 200 а не три з половиною, що вони не знають сюди дорогу і не хочуть поділитися враженнями та знахідками і навіть з двухсот десять тут точно є але мовчать чому? зайшло кілка людей з двума повідомленнями на форумі і усе. Тому якщо хтось вважає що це не рейберт а форум любителів мультика свинка пепа то дуже помиляється. Тут є люди ще з давніх давен становлення ресурсу яким довіряєш просто і точка що би не сказали, той же Гаррет 250, чи інші які бачили тут усякого і мацали різних приладів, а от такі побрехеньки легко вичисляються тому замість що би купити чи хоча би придивитись до кощея 45 я зробив ноги з теми, а т.с. мені порекомендував крота, а чом би й ні...кріт так кріт.

skidbladnir та GARRETT 250 подобається це.
  10. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Добре, тему ви похоронили.
    От тільки, як модератор, скажіть в чому і кого ви звинувачуєте? Як не модератор, а продавець - Не соромно підло топити конкурентів, щоб самому барижити фортунами?

Останнє редагування: 26 вер 2018
    acer aspire та РОМАН-75 подобається це.
  11. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Все просто. Ніхто не хоче мати справу з неадекватами

12. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Народ. Була тема з реальними відео. Що не так? Що до порядності Борсука - в нього авторитет зароблений роками і не вам, включаючи декількох модераторів/продаванів звинувачувати його у брехливих відео.
    Час розсудить хто є хто.., де буде Кощей, а де кримська фортуна із московським квазаром...
    Всім гудбай!

13. Дякую, також дякую що послали у тему крота))) гроші на вітер не викину точно.

14. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Тему поховали Ви своїм хамським ставленням до опонентів.
    Саме про це я і кажу!
    Цей "авторитет" серйозно підпсував собі репутацію постановочними відосами метою яких було віджати у "лохів" побільше бабла!
    Репутація - це така річ яка заслуговується дуже довго, а втрачається в одну мить! Чому яскравий приклад - ця тема!

WT4, Wolfgrey, valikojan777 та ще 1-му подобається це.
  15. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.120
    Нашёл видосик , я так понимаю что Кощеи 45 тут собираются? А то что то у него их много!

BART28 подобається це.
  16. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Топікстартер відправлений у бан за постійне хамство та образи користувачів та модераторів форуму.

BART28, Wolfgrey, skidbladnir та ще 1-му подобається це.
  17. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Французьке ГМП,це цифра. І про це написано на першій сторінці інструкції. Ви хоч в руках його тримали ?

18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Та типа того....))) Сам користувач не зможе пiдключити власноручзроблений, або купований окремо датчик до К-45, бо там iнженерне меню недоступно користовачу, як було ранiше в К-25

Amadeu$ подобається це.
  19. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    знаєте я гмп невскривав небачив нутрянку,собі некупував та був час коли я ходив ще з аською А Санич з гмп то я монети, цепи транспортерні копав А Санич фібули і динарікі
    то скажу дуже хотілось собі придбати

ходив один тиждень з гмп. по швидкості роботи я думав Що то аналог та і глибина там нормальна

20. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.120
    Сочувствую!
    Давайте лучше по теме! Сделаете видео с 45-м?

21. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    я в основному ходжу де копається все ))

скажу так як воно є навіть незнаю Що треба знімати
    , максимальна глибина Що копав і заміряв то трак болотнік на 85-90 см

22. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    люків у мене на полях і в лісі нема
    є ободи з дерев'яних коліс, лемеші, скати з сг техніки (тоже копав )
    А цього "кладіка" виймав з годину,
    лопата 80 см візьми та розкопай на таку глибину, держак мішає розширити треба. Окоп цей ще і засипав з зіпсованим настроєм

23. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Без обид, но не подойдёт, он точно так же рекламил в теме Штормов, был такой момент в биографии., чем закончилась та эпопея большинству известно. Мессия сборщик пропал, апостолы открестились, их уже не слышно и не видать.
    Все эти батлы по темам можно срубить на корню, введите должность штатного тестера этого раздела, скидывайтесь и оплачивайте прокат новинки и его времени, время -деньги. Проверил, озвучил мнение, и двинулись дальше. Приборы будут проверяться на одной тестовой площадке, с одинаковыми целями, на одинаковом грунте, феншуйно закрытые, а не выглядывающие с стенки ямки, а то достали рахиты, у которых сил вырыть метровую яму хватает, а монетку в стенку на 20см спрятать уже не, так и торчит

Wiking730, Kirchmoser та BART28 подобається це.
  24. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.120
    Вы вообще батенька не с нашего села! :D
    Я и Сейчас рекламлю и Фортуну про2 и Сеекера и Редголда, что не видно? Что по вашему реклама? Шторм у меня был, у вас нет, или может у вас вообще ничего нет? К чему высказывания? У меня был Шторм и я фигни ни одной не написал, которая бы не соответствовала действительности! Какие хоть у вас ко мне претензии?
    Так сматайтесь к Косте и потестируйте, если будут! Или кто будет к нему ехать?

BART28 подобається це.
  25. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Я не спец в кощее чтоб ехать, да и говорил я о другом. , штатном тестере, которому доверяют, и которому приборы будут высылаться на тест. В тех разделе срача и шлака было бы на порядок меньше., при чём у заинтересованных это окупилось бы

acer aspire подобається це.
  26. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.120
    А делать тесты кто будет там? Если выслать? Костя видите как делает!?

BART28 подобається це.