Многочастотный Кощей-Х45

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем farhet2, 13 тра 2018.

1. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Відповідь неправильна. Я теж поділяю думку колег що до недостатнього обговорення особливостей та можливостей даного приладу. Рекламні ролики - то, безумовно, не зайве, але живе спілкування користувачів набагато переконливіше, ніж кілометрові копії з інструкціїй.

Cladotrix та BART28 подобається це.
    1. Пінпоінтер Garrett Pro-Pointer відзначається високою чутливістю та швидкістю реакції, що робить його...
      1100 грн.
    2. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    3. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      190 грн.
    4. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1098 грн.
    5. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
  2. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Проти цього немає жодних заперечень - але ми ж (як, власне, і автор теми) не можемо примусити користувачів тут дописувати. Ця тема загальнодоступна для будь-якого користувача форуму, а от те, що до неї не поспішають - факт. І причини цього факту можуть бути різними. Може, у приладі просто нічого обговорювати - він працює, виконує свою функцію, проблем з налаштуваннями немає - от і не пишуть. Так теж буває - знаю з власного досвіду.

BART28 подобається це.
  3. я стою перед вибором кощея 45 чи крота бо щось чешеться але що мені з того що десь тихо собі у вайбері йдуть обговорення а тут тільки вкидаються ролики які мені трохи сумнівні, от коли люди прийдуть сюди і скажуть слово копарі то мені буде легше якщо звісно такі люди є і їм є чим похвалитись. Я за правду, без образ маю аргументи якщо тему створено то у ній вести обговорення а не десь скрито а людей звідси десь перенаправляти у спілку вайберу як то робить шановний т.с. не комільфо форум використовувати у хитрих цілях.

Digger Nick Greg подобається це.
  4. шурик77

шурик77 Gefreiter

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    Украина
    В том и вся соль - в вайбе много людей которые на райберте даже не зарегистрированы,но имеют или 25 или 45 кощея,обговаривают прибори ,находки и делятся своими настройками и проблемами,без срача и оскорблений - которого слишком много здесь от диванных пользователей которые прибор даже в руках не держали или не разобрались в нем.В группе около 170 человек и дублировать на форуме свои пости нету времени ,а вайбер на телефоне и многое попадает в группу прямо с копа либо после него.Как то так - надеюсь ни кого не обидел :)

5. а как тогда покупать, по слухам? все, про кощей нема мови, йду з теми, вибачте можливо був різкий але коли вибираєш річ то ясна мова шукаєш інфу, а тут
    усе ясно, дякую.

etalon-100 подобається це.
  6. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Да Вы правы без сомнений! Но есть одно но.........
    Лучше раз увидеть чем сто раз услышать! Можно после Аси взять Кощей и поклонятся ему как Богу, и говорить что лучше прибора нету, хотя не сравнив с прибором высшего уровня, но не (Денежного)!
    Прибор стоит обсудить если хоть чуть чуть откроется тот человек у которого он есть, и именно тот который выхваляет его, а если выхваляет то будет знать настройки ,и сможет показать на что прибор способен и снимет сам хоть пару видосов!
    Пока для себя вижу что этот прибор монетник, по металопластике не пойдёт! И дальность обнаружения монеты такая же как и у Кощея 20-25 . Это то что я вижу пока!
    Если у Автора есть лишний прибор? Можете выслать за мой счёт туда-назад? Я сравню с Фортуной про2, Маской 4 про и ГолдСеекером или Сигнумом, или он подымется на высший уровень по сравнению того что рекламирует Костя или я его похороню перед этими приборами и комрадами которые будут смотреть! Это касается только монет, металопластику сомневаюсь что вытянет против аналога!
    Просто предложил!

Останнє редагування: 25 вер 2018
    BART28, etalon-100, Блукач та ще 1-му подобається це.
  7. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Я коментував конкретний текст (виділений синім кольором). В мене не було Мінелаб СТХ і я не можу судити, або стверджувати про те чи він дійсно "не докручений"...

Останнє редагування: 26 вер 2018
  8. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Ну так дивіться відео, хоч сто раз.., в тому числі і по металопластиці...

9. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Конкретно для вас - однозначно краще підійде Крот! ;-) Це виключно моя порада - не дякуйте :)

Останнє редагування: 26 вер 2018
  10. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Какой то Вы кусючий! :D Ладно, не буду больше писать здесь, буду коментировать под видео, а то у вас нервы сдают вижу!

11. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Откуда вы такое взяли? :) ..пол ветки с лозунгами "видео в студию!!! - смотрите :)
    Может снимете как правильно "докрутить" Минелаб СТХ? А то вроде как на видео показаны все настройки.. - или нет?

12. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Ось Вам відео, як "докрутити" будь який прилад аби він програв потрібному приладу! ;)

black stalker88, BART28 та Porta подобається це.
  13. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    конкретика в питаннях буде - будуть і тут відповіді на питання
    тут раз написав за х45 всьо продаван
    в данному випадку на вайбері питання різного плану, комусь захисит на блок потрібен комусь настройки , а хтось поділитися знахідками хоче і що то таке
    все в онлайн режимі

мене цікавлять тести в грунті вищезазначених приладів на монети ссср 10 коп до 50 рр на ходових настройках з зазначнням розміру катушки і частоти

Останнє редагування модератором: 26 вер 2018
  14. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Присылайте попробую! :D Честно говоря я лично видел его возможности, и скажу что крутить там есть чего!
    Или нет!

15. Археолог45

Археолог45 Oberschütze

Повідомлення:
    48
    Прилад вартий уваги, в користуванні 2 тижні є ще квазар арм... Х45 більш стабільний на відміну від квазар окремо регулюється фільтри грунту і відгук сигналу, по меню квазар більше вилизаний.....діло привички по глибинні глибший враховуючи катушку торнадо...

Блукач подобається це.
  16. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Я думаю Вам придётся купить и самому по тестировать!
    А мы только ему увагу и пределяем! :D
    Вы можете сделать для товарищей видео-тест? Если нет, то смысла не вижу писать в холостую!

17. Археолог45

Археолог45 Oberschütze

Повідомлення:
    48
    Якщо вибір між фортуною , квазаром(130у.е) і х45(370у.е) то х45 по тех.хар. не прорив..... Більш зручний перемикання частот з кнопки ане заміна катушки з другої частотою як в квазарі чи фортуні ніяних балансів котушок, ферітів і саме головне якість приладу, ....ймовірність придбати квазар зроблений неякісно присутня але ціна в 3 рази більша в х45 .....

18. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    Я сравню с Фортуной про2, Маской 4 про и ГолдСеекером или Сигнумом,

це мені для тесту стільки приборів придбати???

19. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Зачеееем? :D
    И одно Кощеюшки хватит!
    Здесь не один Я, знающий хорошо Кощея из старых версий на что он способен! А вот новую хотелось бы увидеть на тесте от реальных покупателей!
    Видео в ютубе валом можно подобрать когда Маг. Фортуна выдаёт одни показания по видео, а человек купивший в них, показывает другое, и не на 5 см меньше!
    Это вообщем, не про этот прибор!
    Я никого не заставляю делать! Копайте в тихаря ребята! Если человек захочет поделится, он поделится! Удачи! :beer:

20. Археолог45

Археолог45 Oberschütze

Повідомлення:
    48
    В товариша зозо стх, х45 бачить слабким сигналом з трикутники зозо мовчить.

21. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Какие трикутники?
    Вы понимаете что из-за таких постов приходится покупать приборы специально, а потом продавать после тестов! Я уже столько денег из-за таких преобретений потерял, что связыватся не хочется, всё надеюсь, а вдруг снимут видосик!

22. Археолог45

Археолог45 Oberschütze

Повідомлення:
    48
    Знак трикутника появляється при слабкому сигналі, коли звуковий сигнал йде без вді, рівень виставляється в меню....

23. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    Я сравню с Фортуной про2, Маской 4 про и ГолдСеекером или Сигнумом на скільки ці прибори бачать 10 коп ссср в грунті вони в Вас є в наявності, провірте результатами поділитесь тут якщо неважко
    інше що по вашому металопластика?

24. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Я пока устрою батл ГолдСеекер / Фортуной про2 , пока это меня интересует! Результатами конечно же поделюсь!
    10 коп СССР хватает, и один точно знаю что на 30 см их возьмёт, а другой Х.З
    Нак семечка, крестик КР , мелкая не сильно крупная бронза любая!

25. KRAZZ

KRAZZ Stabsgefreiter

Повідомлення:
    249
    Адреса:
    Житомир
    фото з тел загрузить невмію підкажіть як