Ммг-правила,ввозу,в Україну

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Xlibojer-1, 6 січ 2024.

1. olega5

olega5 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Украина

а можна і мені рецепт провозу, а то інколи буває бажання шось привезти, коли кордони були відкриті.

Hasch-bola подобається це.
    1. (в наявності 2 шт.)
      Ці костюми були надані британській поліції як захисний костюм для використання в потенційно токсични...
      1200 грн.
    2. Танковый комбинезон армии Швейцарии в расцветке TAZ 57, ALPENFLAGE Производитель SPILAG. Контракт 19...
      800 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Армейский зимний полукомбез, входит в комплект IECS. Очень хорошее утепление, выполнено в виде стёга...
      1500 грн.
    4. Бажаю здоров'я! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Комбінезон захисний + пара...
      160 грн.
    5. Розмір - 56. Стан б/в (як новий). Колір олива. Матеріал - 65% поліестер, 35 % - бавовна. Застібки в...
      1250 грн.
  2. Xlibojer-1

Xlibojer-1 Gefreiter

Повідомлення:
    48
    Адреса:
    г.Белгород-Днестровский
    Так,мимо Копенгагена-непроїдеш,шлях-через нього.Ну,А,далі,якщо всеж ризикну,щось прикупити в Сінеї,то Амстердам,й Брюсель,а якщо зразу додому,то Копенгаген-Берлін-Варшава-КИЇВ.Квітки,на нешвидкісні потяги,та якщо замовляти зарання,то евриків по 20,я-дививсь,й прикидував,в що мені обійдется "дорога до дому".Небагато,але...тож гроші,з моеї кишені,тому-рахую.ЩЕРАЗ-ДЯКУЮ,УСІМ ХТО ДОПОМІГ ПОРАДОЮ!Доброго вам вечорай такого спокійного,як вмене за вікном.

Mishka* та capt.A.Smollet подобається це.
  3. Gonshik

Gonshik Obergefreiter

Повідомлення:
    79
    Адреса:
    Планета Украина
    В Україні за контрабанду запчастин ( не тількі головних) до нарізної зброї кримінальна стаття світить. А в ммг скільки тих цілих запчастин буде? По логиці і за ммг можуть припаяти статтю, а не лише штраф та конфіскація.