Это патаму что вода непроточная , я два года обратно тоже щук у себя надёргал в прудке и пару мелких засолил под пиво , есть было невозможно , привкус тины даже водка не перебивала
і все таки вертаючись до теми про м'єсо. стейк з сюрпризом. вибираєте мясо шматком для пари-трійки добрих стейків набір спецій звичайний. але трошки менше ніж завше. ріжете шмат мя'са товщиною в полвину стейку але не до кінця. краще робитит з трошки підмороженим шматком - легше та простіше різати, зріз виходить рівним. має вийти як портмоне- кусок один але розрізаний по площині навпіл не до кінця. закладаєте всередину або мариновані вишні або свіжі- залежить від сезону звичайно без кісточок, звичайно половинки і так щоб мясо накривало їх повністю. увага, коктельні ніяк не підходять... лиш переведете продукт. далі мясо заколюєте зубочстками або обвязуєте ниткою якщо смажите на вогні в сітці то можна не заколювати сітка сама притисне з двох сторін до стейку вже що си вподобаєте.... всім смачного! файної забави!
Колись на жінчині іменини мали смажити шашлик, замочили всі діла, я розпалив багаття і тут впиріщила злива. Ну довелося смажити шашлик на сковородці, непогана страва получилася. Раніше часто користувався рецептом приготування шашлика в соці лимона, після рецепту пана К. в томатному соці перейшов лише на цей рецепт.
Думаю пан К. сварити не буде за те що розбазарюю його рецепт. Спеції як для шашлика хто як любить, потім все заливається томатним соком, краще домашнім, щоб було на палець над м'ясом. Стоїть від 2 годин до доби, за бажанням можна пом'яти цибулі в м'ясо, я особисто цибулю дуже люблю так що додаю обов'язково. Та що справа по цьому рецепту Ну все дальше фотки закидати не буду, слина вже на клавіатурі, погана тема на голодний жилудок.