Мясо!!!!!!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем D-day, 21 вер 2015.

  1. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Думаю для него это наименьшее, на что он обиделся)))
     
    likantrop та фрокс подобається це.
  2. Цікаві лоти

    1. (в наявності 10 шт.)
      Рукавичкi новi з Францii розмiр 8-9 з утеплювачем Thermolate
      170 грн.
    2. (в наявності 14 шт.)
      Оригинальные зимние перчатки армии Италии. Шерстяная ткань с лёгким ворсом внутри и гладкой внешней...
      250 грн.
    3. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&us...
      220 грн.
    4. 757 грн.
    5. (в наявності 9 шт.)
      Оригинальные армейские перчатки для холодной/сырой/ветряной погоды. Пошив, качество – отличное. Осно...
      900 грн.
  3. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    dspy, консерватор та фрокс подобається це.
  4. фрокс

    фрокс General-major

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    Ну нескажите .а вдруг то был пацан.
     
    likantrop, dspy та D-day подобається це.
  5. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine

    Може і пацан, а Ви на нього гляньте - втомлений, помятий. Думаю в нього проблеми дещо більші, ніж труба в сраці)))
     
    IgorSatok, Georg Gundlach, dspy та 2 іншим подобається це.
  6. Georg Gundlach

    Georg Gundlach General-major

    Повідомлення:
    7.461
    Адреса:
    Москва
    В Питере продают вовсю мясо крокодайлов
    http://www.crocmeat.ru/dileram-i-restoranam.html
     
    D-day, BenUA та фрокс подобається це.
  7. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ну то нічого, незабаром мнєсо щурів продаватимуть. імпартазамісчєніє.
     
    R@Mzes, knyz, фрокс та 4 іншим подобається це.
  8. velomas

    velomas General-major

    Повідомлення:
    5.425
    Адреса:
    im Ausland
    Так его же отмачивать надо все мясо хищников имеет специфический привкус.
     
    фрокс, D-day та dspy подобається це.
  9. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.332
    Адреса:
    Київська область
    То вони ж м'ясо продають, а що з ним робити будуть їм не цікаво.:)
     
    фрокс та D-day подобається це.
  10. Georg Gundlach

    Georg Gundlach General-major

    Повідомлення:
    7.461
    Адреса:
    Москва
    а там раздел "рецепты" есть, ознакомьтесь:)
     
    фрокс та D-day подобається це.
  11. velomas

    velomas General-major

    Повідомлення:
    5.425
    Адреса:
    im Ausland
    Мда крокодилов жалко, 30-50 тонн мяса в год изведут, ведь всех.То на сумочки шли а теперь вот на котлеты.
     
    фрокс, dspy та D-day подобається це.
  12. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Є така приказка - " Де родився - там і пригодився!"

    От мені наше, свиняче якесь рідніше. І сало є! І взагалі все з'їсти можна, навіть хвіст)))) Всі в дитинстві пробували? Я як малим в село їздив до Різдва, то дід колов свиню, пригощав, ніби не погане було))) Тре нагадати)))
     
    фрокс, dspy, Dietrich88 та 2 іншим подобається це.
  13. Hamer2109

    Hamer2109 Hauptmann

    Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    І хвіст пробували і свіжі вуха, та теплої крові з пів гранчака. Доречі згадав минулорічний рецепт. Блюдо називається - „ Вушки сепаратиста”. Берете пару свинячих вух(краще копчених) ріжете тонкими смужками та тушкуєте на сковорідкі, додаєте сіль, перець та часник за смаком. Берете моркву та натераєте на середню тертку, приправляючи приправою "морква по корейськи" згідно рецепту на упаковкі. Змішуєте інгредієнти та астаюєте кідька годин. Вживати охолодженим. Приємного апетиту.
     
    фрокс, dspy та D-day подобається це.
  14. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Дякую)))
    А про теплу кров то жарт? Чи нє? Бо це мабуть дуже вже суворе виховання)))) таке я б не зміг(((
     
    фрокс подобається це.
  15. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ніякого жарту. коли колять свиню то свіжа кров дуже непогана особливо коли гарний мороз та чарки три-чотири доброї горілки вже перехилино
     
    likantrop, фрокс, dspy та 2 іншим подобається це.
  16. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    У нас на Поділлі, я не чув про таке((((
    Може уваги не звертав.
    Але якшо після кількох чарок горілки, то може воно і дійсно добре)))
     
    фрокс та dspy подобається це.
  17. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    горілка то так, можна і без неї. головне себе настроїти, і піде тая кров як діти в школу©
     
    D-day, likantrop, фрокс та ще 1-му подобається це.
  18. Hamer2109

    Hamer2109 Hauptmann

    Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Ні не жарт. Першу чарку, зазвичай пили після того як заріжуть свиню, та лише чоловіки які розбирали. А кров - вже коли витягли нутрощі та збирали кров в банки. І так в холодну пору року кров смакує краще.
     
    D-day, Efor, фрокс та ще 1-му подобається це.
  19. likantrop

    likantrop General-leutnant

    Повідомлення:
    14.173
    Адреса:
    Вифляндия
    Насколько знаю мясники всегда свинячью кровь пьют при забое.....
    Видел в Беларуси такое на селе...
    Сам свинячью не пробовал , но думаю ничего из ряда вон выходящего....
     
    dspy та D-day подобається це.
  20. Efor

    Efor General-major Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    9.421
    Адреса:
    Скіфія
    головне перед чим як пити трішки присолити для смаку
     
    dspy та D-day подобається це.
  21. Volocuga

    Volocuga Oberstleutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    То в савців спеціфічний запах, в рептилій його нема. В холоднокровних все нормально, щука ж не воня.
     
    dspy та D-day подобається це.
  22. Volocuga

    Volocuga Oberstleutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Тю, вона й так солона, хіба трішки перцю:D
     
    dspy та D-day подобається це.
  23. Hamer2109

    Hamer2109 Hauptmann

    Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    А Спеції додаються за смаком:).
     
    dspy, D-day та Efor подобається це.
  24. likantrop

    likantrop General-leutnant

    Повідомлення:
    14.173
    Адреса:
    Вифляндия
    Каркадил , хочь и рептилоид , но по белковому внутриустройству сильно от собратьев отличаеться и ближе к пернатым. Да и по вкусу насколько помниццо почти как курица с небольшим рыбным привкусом....
     
    dspy, D-day, Efor та ще 1-му подобається це.
  25. Volocuga

    Volocuga Oberstleutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Тк отож, то курей і продають, як жаб, крокодилів, та інших гадів. Імпортозамещеніє.....
     
    dspy, D-day та likantrop подобається це.
  26. Efor

    Efor General-major Клуб взаимопомощи

    Повідомлення:
    9.421
    Адреса:
    Скіфія
    А ставкові карасі, коропи чи товстолоби ще й як штинять.
     
    dspy та D-day подобається це.