Може і пацан, а Ви на нього гляньте - втомлений, помятий. Думаю в нього проблеми дещо більші, ніж труба в сраці)))
Мда крокодилов жалко, 30-50 тонн мяса в год изведут, ведь всех.То на сумочки шли а теперь вот на котлеты.
Є така приказка - " Де родився - там і пригодився!" От мені наше, свиняче якесь рідніше. І сало є! І взагалі все з'їсти можна, навіть хвіст)))) Всі в дитинстві пробували? Я як малим в село їздив до Різдва, то дід колов свиню, пригощав, ніби не погане було))) Тре нагадати)))
І хвіст пробували і свіжі вуха, та теплої крові з пів гранчака. Доречі згадав минулорічний рецепт. Блюдо називається - „ Вушки сепаратиста”. Берете пару свинячих вух(краще копчених) ріжете тонкими смужками та тушкуєте на сковорідкі, додаєте сіль, перець та часник за смаком. Берете моркву та натераєте на середню тертку, приправляючи приправою "морква по корейськи" згідно рецепту на упаковкі. Змішуєте інгредієнти та астаюєте кідька годин. Вживати охолодженим. Приємного апетиту.
Дякую))) А про теплу кров то жарт? Чи нє? Бо це мабуть дуже вже суворе виховання)))) таке я б не зміг(((
ніякого жарту. коли колять свиню то свіжа кров дуже непогана особливо коли гарний мороз та чарки три-чотири доброї горілки вже перехилино
У нас на Поділлі, я не чув про таке(((( Може уваги не звертав. Але якшо після кількох чарок горілки, то може воно і дійсно добре)))
Ні не жарт. Першу чарку, зазвичай пили після того як заріжуть свиню, та лише чоловіки які розбирали. А кров - вже коли витягли нутрощі та збирали кров в банки. І так в холодну пору року кров смакує краще.
Насколько знаю мясники всегда свинячью кровь пьют при забое..... Видел в Беларуси такое на селе... Сам свинячью не пробовал , но думаю ничего из ряда вон выходящего....
Каркадил , хочь и рептилоид , но по белковому внутриустройству сильно от собратьев отличаеться и ближе к пернатым. Да и по вкусу насколько помниццо почти как курица с небольшим рыбным привкусом....