льох на допомогу, замість мармурової ванни скриня з липи чи вільхи щоб не потягнуло запах. і пудовий замок щоб ніхто сало не вкрав. бо зараз дуже багато волоцюг розвелось. спочатку волали рюзьгемір а потім поросповзались від кацапів бо в кацапів окрім счів з рєпи та брюкви нема ніц нічого. так що якщо зараз почати то на Великдень матимете гарне сало. отакоєот
і цей. якщо будете гарним та слухняним хлопчиком, будете слухатись батьків та завжди доїдати кашку ранком і просити добавки то скину рецепт майже такого сала але більш спрощеної технології. виходе непогано але одна біда, дуже швидко з'їдається.
Коли тут згадали сало. Робив так: сало натирав спеціями(гарно), часником, замотував у фольгу і на кілька днів у холодильник.
Доречі, я може сьогодні так і зроблю. Сало маю, фольгу теж. Часник знайдеться. От тільки приправа до шашлику є. А хочу щось інше, особливіше. Буде час пройдусь по магазинам чи на базар сходжу. Ви яку приправу брали? Якшо самі готували та змішували, то будьте ласкаві , поділіться досвідом.
Да именно ! На счёт цепней и прочей живности.... Мясо вообще проверенное , чистое нужно потреблять , что с термической обработкой , что без....
Хм..... У меня к ТС всё же вопрос.... Мясо значит подруге понравилось... Горилку Вы не потребляли....И ????? Дальше что было ? Почему Вы держите нас всех в неведеньи ?
Дякую, камрад. В мене все спонтанно вийшло, не було часу б чекати на нову пошту. Але дякую і за пропозицію!!! Було б запропоновано, а там розберемося))))
Та вийшло все, вийшло!!! А взагалі сюрпризи в житті потрібно робити, і для цьогт не потрібно шукати причини))) і тоді все буде добре, спочатку в "одній ячейці обсчества", а далі і більше!!! Так що бавте і Ви своїх половинок. А взагалі тема мала бути серйозна, ну тай Бог з ним))) М'ясо - воно і в Африці м'ясо!!! Власне як і сало)))