Мясо!!!!!!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем D-day, 21 вер 2015.

  1. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Так мене то не було трохи більше дня))))
     
  2. Цікаві лоти

    1. (в наявності 2 шт.)
      Тестер дозволяє визначити ступінь заряду всіх поширених типів батарей і акумуляторів. Це дуже потріб...
      125 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Глушилка пультів радіокерування сигналізацій ZWARICH 315, 433, 868мГц Портативний пристрій у 80-90%...
      5700 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Детектор валют DL-01 работает от четырёх батареек типа АА, позволяет проверить банкноты и документы...
      149 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Чохол для телефону. Блокує абсолютно всі сигнали GSM GPS WI-FI Bluetooth 190мм х 110мм Опис: ·...
      310 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Универсальный антижучок (3 в 1) К-68" поиск скрытых камер и широкий диапазон определения от 1 д...
      2590 грн.
  3. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    тут ситуація може за три хвилини помінятись, вже не кажучи за добу.
     
    likantrop, Малежкин, Dietrich88 та 3 іншим подобається це.
  4. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Так.
    Ви праві.
     
    dspy подобається це.
  5. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.332
    Адреса:
    Київська область
    Та тут вже чуть в розшук не подали:D
     
    likantrop та D-day подобається це.
  6. Ернест

    Ернест Stabsfeldwebel

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    3.762
    Адреса:
    Україна
    То що з мясом?
     
  7. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Та вже настрій не той був, то зробив просто:

    -Нарізав м'со. І трохи сала.
    -натер все приправою до м'яса.
    -добавив цибулі та помідор.
    -влив пива та оцету.
    -Наккрив то на години чотири, потім посолив.
    - посмажив. Чи точніше потушкував.

    Вийшло дуже смачно.
    От тільки день нервовим видався, то мені якось не їлося. Дівчина в захваті.
     
    Бек, Volocuga, Малежкин та 5 іншим подобається це.
  8. Volynyaka

    Volynyaka Oberstleutnant

    Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    508
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    895
    Повідомлення:
    6.650
    Адреса:
    UA
    Мясо неможливо приготовити несмачним,варіантів приготування мяса-безліч,і все буде смачно.
    Якщо в мене в холодильнику немає мяса,нє,такого просто ніколи не буває.Напевне,я хижак,як і вся моя сім"я.До речі,свою майбутню дружину вчив готувати(та й інших речей)я,перша страва-це були пельмені:)
     
    Dietrich88, dspy та D-day подобається це.
  9. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.332
    Адреса:
    Київська область
    Теж рецепт не поганий:beer:
     
    D-day подобається це.
  10. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Я теж люблю м'ясо.
    Дякую камрадам - почув нового, і дуже хочу спробувати.
     
    dspy подобається це.
  11. Volynyaka

    Volynyaka Oberstleutnant

    Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    508
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    895
    Повідомлення:
    6.650
    Адреса:
    UA
    Свинина в пиві-взагалі супер.Перший раз спробував в одному із львівських кнайп в далекому 95 році:smile_12:
     
    Малежкин, ЛюбительПива, D-day та ще 1-му подобається це.
  12. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Я і пиво "Львівське" влив)))
    Чи 1715 - але то не так важливо!

    Я сам собі так подумав, що пиво має гарно поєднуватися з рештою. То й бігом спустився до магазину, купив - і в решті решт зробив правильно. Смак вийшов супер!!!
     
    Малежкин, Volynyaka, ЛюбительПива та 2 іншим подобається це.
  13. Ернест

    Ернест Stabsfeldwebel

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    3.762
    Адреса:
    Україна
    Дівчина оцінила твої кулінарні здібності?
     
    D-day та ЛюбительПива подобається це.
  14. ЛюбительПива

    ЛюбительПива Leutnant

    Повідомлення:
    1.365
    Адреса:
    Макаровский патриархат
    Сало без горылки, не то... , а на горилку денеХ жалко.
     
    likantrop, D-day та dspy подобається це.
  15. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.332
    Адреса:
    Київська область
    Чому? з часником, перцем та чорним хлібом теж гарно:)
     
    likantrop та D-day подобається це.
  16. Dietrich88

    Dietrich88 General-major

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Михайло, раді бачити вас цілим і здоровим.:)
    Можливо ця тема приживеться і ми будемо тут ділитися своїми кулінарними здібностями саме приготування м'яса, і ще було б добре з додаванням фото приготовлених страв. Ваш рецепт мені сподобався, обов'язково спробую, і ще сподобався ось цей:

    Спочатку здивувався до чого тут ананас, цей фрукт я їм лише в дисертних стравах, але враховуючи що дружина полюбляє різні страви з ним, то спробую обов'язково.:beer:
     
    likantrop, D-day, dspy та ще 1-му подобається це.
  17. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.332
    Адреса:
    Київська область
    Ананас з м"ясом, дуже смачно виходить
     
    D-day, Dietrich88 та Малежкин подобається це.
  18. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а я ото незрозумів, тобто непойняв . а як жеж сало? гаявасуважнопитаю.
    саме цікаве що не тілько ананас але і помаранч дуже гарно поєднуються з м'ясом, особливо з курячим. хоча відверто курка то не м'ясо
     
    likantrop, D-day, Dietrich88 та 2 іншим подобається це.
  19. Dietrich88

    Dietrich88 General-major

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Сало воно і в Африці сало. Хоча цікаво які з нього можна страви приготовити, в шоколаді не сподобалось.
     
    likantrop, консерватор, D-day та ще 1-му подобається це.
  20. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine

    Так оцінила!!!
    Та і я сам здивувався собі, думав не вийде))) головне не боятися!!!

    Про горілку - в моїй ситуації то лишнє було. На природі чи на кухні ввечері з друзями то так, а вчора то мені не потрібно було б.

    Дмитро, о той рецепт з ананасами я теж хочу спробувати - цікаво шо вийде. А сало хочу замаренувати якось, ше не придумав як. Про шоколад згоден - їв один раз сало в шоколаді. Нікого не хочу образити, може комусь і подобається, мені м'яко кажучи не дуже.

    Тему з салом треба розвивати - універсальний продукт!!!!! Більше б думок хочеться почути від хлопців з західної України, я там їв найсмачніше сало!!! Там в спеціях справа, хто знає то хай ділиться)))
     
    dspy, Volocuga та Dietrich88 подобається це.
  21. Georg Gundlach

    Georg Gundlach General-major

    Повідомлення:
    7.461
    Адреса:
    Москва
    точно, и как последний штрих, можно добавить шампиньоны
     
    dspy, BenUA та WrongCaptcha подобається це.
  22. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та то ви мать китайську підробку куштували. ліпше за усе узяти чорну чоколяту 76 відсотків та між двома шматочками покласти шматочок сала. можна прикрасити тую канапку зубчиком часнику
     
    dspy та Dietrich88 подобається це.
  23. WrongCaptcha

    WrongCaptcha Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    500
    Возьмите свиней местной породы (только мужского пола).
    Для приготовления сала берётся полоса от спины к брюху.
    Лардо заготавливается в течение нескольких часов после убоя, без охлаждения сала в холодильнике.
    Прямоугольная ёмкость, выдолбленную из куска мрамора (conca) промазывается чесноком и выкладывается слоем крупной морской соли со специями (свежий молотый черный перец, очищенный свежий чеснок, розмарин, шалфей так называемая "рубашка" - camicia).
    Сало выкладывается в конку слоями, каждый слой пересыпается солью со специями и в накрывается мраморной плитой.
    Срок выдержки сала в мраморных ваннах под прессом - от 6 до 10 месяцев в пещерах, выдолбленных в горе или в специальных подвалах.
    В течение этого времени простое сало становится изысканным деликатесом.
    Мраморные ванны и микроклимат горной местности, забота и труд человека делают своё дело.
    К моменту готовности лардо имеет тёмно серый цвет снаружи и нежный розоватый цвет, иногда с красной прожилкой - внутри. Куски толщиной от 4 до 8 сантиметров имеют вес от 0.5 до полутора килограмм.
    [​IMG]
     
    Той, likantrop, dspy та 2 іншим подобається це.
  24. Georg Gundlach

    Georg Gundlach General-major

    Повідомлення:
    7.461
    Адреса:
    Москва
    Да, только: "Мраморные ванны и микроклимат горной местности" нужны. Это уже изыски:)
     
    dspy та D-day подобається це.
  25. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    то так. але не тут. бо шпійонів тут багато. тим більш що вони під санкціями. так що санкції накладено і на рецепти приготування смачного та корисного САЛА
     
    Dietrich88, dspy та D-day подобається це.
  26. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    То шо ж тепер робити?
    Мраморної плити я не видовбу, печеру в скелі теж(((((

    Я в селі одного чоловіка запитаю - він толк знає в салі. Пригощав кілька раз на Різдво. От і поділюся рецептом!!!!
     
    dspy подобається це.