Та вже настрій не той був, то зробив просто: -Нарізав м'со. І трохи сала. -натер все приправою до м'яса. -добавив цибулі та помідор. -влив пива та оцету. -Наккрив то на години чотири, потім посолив. - посмажив. Чи точніше потушкував. Вийшло дуже смачно. От тільки день нервовим видався, то мені якось не їлося. Дівчина в захваті.
Мясо неможливо приготовити несмачним,варіантів приготування мяса-безліч,і все буде смачно. Якщо в мене в холодильнику немає мяса,нє,такого просто ніколи не буває.Напевне,я хижак,як і вся моя сім"я.До речі,свою майбутню дружину вчив готувати(та й інших речей)я,перша страва-це були пельмені
Я і пиво "Львівське" влив))) Чи 1715 - але то не так важливо! Я сам собі так подумав, що пиво має гарно поєднуватися з рештою. То й бігом спустився до магазину, купив - і в решті решт зробив правильно. Смак вийшов супер!!!
Михайло, раді бачити вас цілим і здоровим. Можливо ця тема приживеться і ми будемо тут ділитися своїми кулінарними здібностями саме приготування м'яса, і ще було б добре з додаванням фото приготовлених страв. Ваш рецепт мені сподобався, обов'язково спробую, і ще сподобався ось цей: Спочатку здивувався до чого тут ананас, цей фрукт я їм лише в дисертних стравах, але враховуючи що дружина полюбляє різні страви з ним, то спробую обов'язково.
а я ото незрозумів, тобто непойняв . а як жеж сало? гаявасуважнопитаю. саме цікаве що не тілько ананас але і помаранч дуже гарно поєднуються з м'ясом, особливо з курячим. хоча відверто курка то не м'ясо
Сало воно і в Африці сало. Хоча цікаво які з нього можна страви приготовити, в шоколаді не сподобалось.
Так оцінила!!! Та і я сам здивувався собі, думав не вийде))) головне не боятися!!! Про горілку - в моїй ситуації то лишнє було. На природі чи на кухні ввечері з друзями то так, а вчора то мені не потрібно було б. Дмитро, о той рецепт з ананасами я теж хочу спробувати - цікаво шо вийде. А сало хочу замаренувати якось, ше не придумав як. Про шоколад згоден - їв один раз сало в шоколаді. Нікого не хочу образити, може комусь і подобається, мені м'яко кажучи не дуже. Тему з салом треба розвивати - універсальний продукт!!!!! Більше б думок хочеться почути від хлопців з західної України, я там їв найсмачніше сало!!! Там в спеціях справа, хто знає то хай ділиться)))
та то ви мать китайську підробку куштували. ліпше за усе узяти чорну чоколяту 76 відсотків та між двома шматочками покласти шматочок сала. можна прикрасити тую канапку зубчиком часнику
Возьмите свиней местной породы (только мужского пола). Для приготовления сала берётся полоса от спины к брюху. Лардо заготавливается в течение нескольких часов после убоя, без охлаждения сала в холодильнике. Прямоугольная ёмкость, выдолбленную из куска мрамора (conca) промазывается чесноком и выкладывается слоем крупной морской соли со специями (свежий молотый черный перец, очищенный свежий чеснок, розмарин, шалфей так называемая "рубашка" - camicia). Сало выкладывается в конку слоями, каждый слой пересыпается солью со специями и в накрывается мраморной плитой. Срок выдержки сала в мраморных ваннах под прессом - от 6 до 10 месяцев в пещерах, выдолбленных в горе или в специальных подвалах. В течение этого времени простое сало становится изысканным деликатесом. Мраморные ванны и микроклимат горной местности, забота и труд человека делают своё дело. К моменту готовности лардо имеет тёмно серый цвет снаружи и нежный розоватый цвет, иногда с красной прожилкой - внутри. Куски толщиной от 4 до 8 сантиметров имеют вес от 0.5 до полутора килограмм.
то так. але не тут. бо шпійонів тут багато. тим більш що вони під санкціями. так що санкції накладено і на рецепти приготування смачного та корисного САЛА
То шо ж тепер робити? Мраморної плити я не видовбу, печеру в скелі теж((((( Я в селі одного чоловіка запитаю - він толк знає в салі. Пригощав кілька раз на Різдво. От і поділюся рецептом!!!!