Мясо!!!!!!

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем D-day, 21 сен 2015.

  1. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    11.114
    Адрес:
    Ukraine
    Так мене то не було трохи більше дня))))
     
  2. Интересные лоты

    1. Призначення: Призначений для кріплення відрізних дисків або інших насадок на дриль. Розміри: Довжина...
      200 грн.
    2. Зручна ручна міні дрель — ідеальний інструмент для точних робіт по дереву, пластику, металу та іншим...
      450 грн.
    3. (в наличии 2 шт.)
      Представляємо до Вашої уваги професійний ніж для творчості з цанговим затискачем і 6 змінними лезами...
      55 грн.
    4. Лопатка б.в.Має сліди використання.Чохол після обробки спеціальною олією для шкіри.Можно використову...
      1400 грн.
    5. Пехотная трёхскладная лопатка, армия Великобритании. Состояние - новая, в использовании не была. П...
      1500 грн.
  3. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Сообщения:
    33.129
    Адрес:
    від Сяну до Дону
    тут ситуація може за три хвилини помінятись, вже не кажучи за добу.
     
    likantrop, Малежкин, Dietrich88 и 3 другим нравится это.
  4. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    11.114
    Адрес:
    Ukraine
    Так.
    Ви праві.
     
    dspy нравится это.
  5. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    12
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    1.334
    Адрес:
    Київська область
    Та тут вже чуть в розшук не подали:D
     
    likantrop и D-day нравится это.
  6. Ернест

    Ернест Stabsfeldwebel

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    9
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    Сообщения:
    3.762
    Адрес:
    Україна
    То що з мясом?
     
  7. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    11.114
    Адрес:
    Ukraine
    Та вже настрій не той був, то зробив просто:

    -Нарізав м'со. І трохи сала.
    -натер все приправою до м'яса.
    -добавив цибулі та помідор.
    -влив пива та оцету.
    -Наккрив то на години чотири, потім посолив.
    - посмажив. Чи точніше потушкував.

    Вийшло дуже смачно.
    От тільки день нервовим видався, то мені якось не їлося. Дівчина в захваті.
     
    Бек, Volocuga, Малежкин и 5 другим нравится это.
  8. Volynyaka

    Volynyaka Oberstleutnant

    Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    508
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    895
    Сообщения:
    6.649
    Адрес:
    UA
    Мясо неможливо приготовити несмачним,варіантів приготування мяса-безліч,і все буде смачно.
    Якщо в мене в холодильнику немає мяса,нє,такого просто ніколи не буває.Напевне,я хижак,як і вся моя сім"я.До речі,свою майбутню дружину вчив готувати(та й інших речей)я,перша страва-це були пельмені:)
     
    Dietrich88, dspy и D-day нравится это.
  9. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    12
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    1.334
    Адрес:
    Київська область
    Теж рецепт не поганий:beer:
     
    D-day нравится это.
  10. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    11.114
    Адрес:
    Ukraine
    Я теж люблю м'ясо.
    Дякую камрадам - почув нового, і дуже хочу спробувати.
     
    dspy нравится это.
  11. Volynyaka

    Volynyaka Oberstleutnant

    Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    508
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    895
    Сообщения:
    6.649
    Адрес:
    UA
    Свинина в пиві-взагалі супер.Перший раз спробував в одному із львівських кнайп в далекому 95 році:smile_12:
     
  12. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    11.114
    Адрес:
    Ukraine
    Я і пиво "Львівське" влив)))
    Чи 1715 - але то не так важливо!

    Я сам собі так подумав, що пиво має гарно поєднуватися з рештою. То й бігом спустився до магазину, купив - і в решті решт зробив правильно. Смак вийшов супер!!!
     
  13. Ернест

    Ернест Stabsfeldwebel

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    9
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    Сообщения:
    3.762
    Адрес:
    Україна
    Дівчина оцінила твої кулінарні здібності?
     
    D-day и ЛюбительПива нравится это.
  14. Сало без горылки, не то... , а на горилку денеХ жалко.
     
    likantrop, D-day и dspy нравится это.
  15. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    12
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    1.334
    Адрес:
    Київська область
    Чому? з часником, перцем та чорним хлібом теж гарно:)
     
    likantrop и D-day нравится это.
  16. Dietrich88

    Dietrich88 General-major

    Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Сообщения:
    5.353
    Адрес:
    ...
    Михайло, раді бачити вас цілим і здоровим.:)
    Можливо ця тема приживеться і ми будемо тут ділитися своїми кулінарними здібностями саме приготування м'яса, і ще було б добре з додаванням фото приготовлених страв. Ваш рецепт мені сподобався, обов'язково спробую, і ще сподобався ось цей:

    Спочатку здивувався до чого тут ананас, цей фрукт я їм лише в дисертних стравах, але враховуючи що дружина полюбляє різні страви з ним, то спробую обов'язково.:beer:
     
    likantrop, D-day, dspy и ещё 1-му нравится это.
  17. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    12
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    1.334
    Адрес:
    Київська область
    Ананас з м"ясом, дуже смачно виходить
     
    D-day, Dietrich88 и Малежкин нравится это.
  18. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Сообщения:
    33.129
    Адрес:
    від Сяну до Дону
    а я ото незрозумів, тобто непойняв . а як жеж сало? гаявасуважнопитаю.
    саме цікаве що не тілько ананас але і помаранч дуже гарно поєднуються з м'ясом, особливо з курячим. хоча відверто курка то не м'ясо
     
    likantrop, D-day, Dietrich88 и 2 другим нравится это.
  19. Dietrich88

    Dietrich88 General-major

    Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Сообщения:
    5.353
    Адрес:
    ...
    Сало воно і в Африці сало. Хоча цікаво які з нього можна страви приготовити, в шоколаді не сподобалось.
     
    likantrop, консерватор, D-day и ещё 1-му нравится это.
  20. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    11.114
    Адрес:
    Ukraine

    Так оцінила!!!
    Та і я сам здивувався собі, думав не вийде))) головне не боятися!!!

    Про горілку - в моїй ситуації то лишнє було. На природі чи на кухні ввечері з друзями то так, а вчора то мені не потрібно було б.

    Дмитро, о той рецепт з ананасами я теж хочу спробувати - цікаво шо вийде. А сало хочу замаренувати якось, ше не придумав як. Про шоколад згоден - їв один раз сало в шоколаді. Нікого не хочу образити, може комусь і подобається, мені м'яко кажучи не дуже.

    Тему з салом треба розвивати - універсальний продукт!!!!! Більше б думок хочеться почути від хлопців з західної України, я там їв найсмачніше сало!!! Там в спеціях справа, хто знає то хай ділиться)))
     
    dspy, Volocuga и Dietrich88 нравится это.
  21. Georg Gundlach

    Georg Gundlach General-major

    Сообщения:
    7.461
    Адрес:
    Москва
    точно, и как последний штрих, можно добавить шампиньоны
     
    dspy, BenUA и WrongCaptcha нравится это.
  22. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Сообщения:
    33.129
    Адрес:
    від Сяну до Дону
    та то ви мать китайську підробку куштували. ліпше за усе узяти чорну чоколяту 76 відсотків та між двома шматочками покласти шматочок сала. можна прикрасити тую канапку зубчиком часнику
     
    dspy и Dietrich88 нравится это.
  23. WrongCaptcha

    WrongCaptcha Stabsfeldwebel

    Сообщения:
    495
    Возьмите свиней местной породы (только мужского пола).
    Для приготовления сала берётся полоса от спины к брюху.
    Лардо заготавливается в течение нескольких часов после убоя, без охлаждения сала в холодильнике.
    Прямоугольная ёмкость, выдолбленную из куска мрамора (conca) промазывается чесноком и выкладывается слоем крупной морской соли со специями (свежий молотый черный перец, очищенный свежий чеснок, розмарин, шалфей так называемая "рубашка" - camicia).
    Сало выкладывается в конку слоями, каждый слой пересыпается солью со специями и в накрывается мраморной плитой.
    Срок выдержки сала в мраморных ваннах под прессом - от 6 до 10 месяцев в пещерах, выдолбленных в горе или в специальных подвалах.
    В течение этого времени простое сало становится изысканным деликатесом.
    Мраморные ванны и микроклимат горной местности, забота и труд человека делают своё дело.
    К моменту готовности лардо имеет тёмно серый цвет снаружи и нежный розоватый цвет, иногда с красной прожилкой - внутри. Куски толщиной от 4 до 8 сантиметров имеют вес от 0.5 до полутора килограмм.
    [​IMG]
     
    Той, likantrop, dspy и 2 другим нравится это.
  24. Georg Gundlach

    Georg Gundlach General-major

    Сообщения:
    7.461
    Адрес:
    Москва
    Да, только: "Мраморные ванны и микроклимат горной местности" нужны. Это уже изыски:)
     
    dspy и D-day нравится это.
  25. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Сообщения:
    33.129
    Адрес:
    від Сяну до Дону
    то так. але не тут. бо шпійонів тут багато. тим більш що вони під санкціями. так що санкції накладено і на рецепти приготування смачного та корисного САЛА
     
    Dietrich88, dspy и D-day нравится это.
  26. D-day

    D-day General-leutnant

    Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Сообщения:
    11.114
    Адрес:
    Ukraine
    То шо ж тепер робити?
    Мраморної плити я не видовбу, печеру в скелі теж(((((

    Я в селі одного чоловіка запитаю - він толк знає в салі. Пригощав кілька раз на Різдво. От і поділюся рецептом!!!!
     
    dspy нравится это.