Та, все так і є , і худає і кольца не помагають, шукаю зараз мля якісь натуральні корали і coco chanel mademoiselle, шо буде завтра - Х.З.
Моя ще в захваті від такого(але вона гуцулка ,чи Вашій сподобається не знаю):Окремо відварюєте картоплю, окремо тушите мнЬИсо з спеціями(чорний мелений перчик,лавровий листок) ,коли мнЬИсо вже готове (але обов'язково що би була юшка) дрібно кришете часничку і докидаєте нарізану великими шматками відварену картоплю і прокип'ятити буквально 5 хвилин щоб картопля ввібрала в себе аромати спецій.Все -блюдо готове,зверху можна ще зелені.
Йома-йо, людина по простому, як м"ясо приготувати, а ви про геморой та сраку на весь екран на.... Наївся бл....ь.........
Як кажуть араби: Є тілько три насолоди: їсти м'ясо,кататися на м'ясі и втикати м'ясо в м'ясо. Борщ можно сварить с галушками,сметаной заправить- зашибись будет.Или в духовку под майонезик с овощами
, хм я щось думав що художники творча натура ....Художник. Пишу портреты под заказ и многое другое. Выслушаю любые предложения.... чи може муза свалила а іншу шукаєте? Пишіть тоді картину мясом
Мясо (70-60% від загальної ваги), сало (30-40%), нарізати невеликими кусочками. Цибуля 1-2 цибулини(в залежності від розмірів цибулини), нарізати четвертинками кілець. Спочатку сало трохи піджарюється, щоб зявився жир , потім добавляється мясо. Коли майже все приготовилося(піджарилося), цибулю та томатного соусу, щоб проварилося все це, сіль по вкусу. Жарити на сковороді під кришкою
Камраде,я прийшов додому з роботи,голодний,сиджу тут слину від файних рецептів ковтаюА тут Ви з таким коментаремРеготав як скажений,аж їсти перехотілося
Если свинина, можно сварганить "мясо по французски" - взять эскалопы свиные нежирные (вырезку), посолить, поперчить по-вкусу, сверху немного маойнеза, дольку помидорки и сыр. И запечь. полчаса делов. чтобы не париться с противенями и потом их не мыть, делаю в мультиварке. Для романтического ужина под красное сухое вино самое то, не банальное сало и шкварки
А ТС точно простой человек, в 11:00 создал тему, а в 11:01 уже и забыл о ней. Видимо решил свинину перепрятать или что-то пошло не так. Ну вобщем как-то удивил.