Доброго здоровя.Черговий виїзд в Карпати.Копали поміж завалами ,кущами та поміж чорниць.Тяжкий був коп,та результат бомбезний-сім пряжок це дуже круто.Ну і природа і краєвиди Карпат це щось неймовірне-краса...
Це знахідки на чотирйох.Моя пражечка скромно по середині..Ще було трохи ВОПів ,патронів та гільз -вони в кадр не попали.
Доброго здоровя.Помив деякі знахідки з останніх виїздів.Таких вбитих пряг я ще не знаходив.А гудзик попався цікавий.....
Доброго здоровя.Давненько не давався чути бо "трохи" прихворів,22 серпня можна сказати відсвяткував своє друге день народження.Та небуду про погане,вже здоровя позволяє ходити на коп.Хоча снігу випало багато вирішили всеж таки поїхати .Махнули в тилові позиції РИА.Хоча неодноразово там бували ще щось нам залишилось .
Порадувала пряжка РИА.Тільки ми на цих бліндажах були десь біля восьми разів,та всеж є пропуски.Всі гранати були знайдені в радіусі пяти метрів.
Дякую і Вам не хворіти. Та лізти то вони лізуть ,але стан......це не Волинь де піски. Ще незнаю який стан в цих гранатах,бо колись чистив то це була печалька....
На пісках у нас горить ще й краще ніж в горах. Залізяччя гарно зберігається на важкій глині. Особисто я гранати зазвичай не беру, проблеми зі спиною. Видно відголоски "залізної хвороби"
Доброго всім здоровя.Вітаю всіх з прийдешнім Різдвом Христовим.Бажаю всім здоровя , миру та Божого благословіння. Помив пряжку-виявилася в досить доброму стані.
Доброго здоровя.Коп 31.12.2023р закриття сезону.Природа чудова,краєвиди гарні,окопів та бліндажів цілий ліс......
Зато є латунь, і то вже добре. От американці копають місця громадянської, то тішаться артилерійським уламкам, а гільза то взагалі космос)
Ходили по старих місцях.Все майже по стандарту-ВОПи. Попався смітник ,та окрім консервих банок більше нічого не було....
Так як пошуки були по ''старих'' містях то зустрів "знайоме" дерево.Фото зроблено 25 травня 2021року.Для порівняння літо-зима.