1 Зарядний пристрій 5S – 380 гр. + 70 гр НП. 2 акумулятор – 1800 гр. + 70 гр НП. 3 драйвер – 130 гр. + 70 гр НП. 4 світлодіод 500 гр. 5 лінза Френеля 1500 гр. 6 радіатор/кулер – 475 гр. 7 ящик – 250 гр + 130 гр НП. 8 Вимикач – 45 гр. 9 Роз’єм підключення зарядного пристрою – 25 гр. 10 стійки для плати живлення + витратні - 100 гр. Гола собівартість – 5545 гр. Також очікую плату USB-зарядки, встановлю в прожектор, щоб від його акума можна було гаджети заряджати. Ціни в комерційних оголошеннях дещо відрізняються... Якось так.
Могила часів першої світової війни, вірогідно облаштована за Гетьманату Скоропадського, коли у Києві стояла німецька залога. Дві перехрещені рейки, з'єднані між собою, на кінцівках прикрашені корпусами гранат Kugelhandgranate 13.
Додав індикатор заряду батареї, USB-зарядку (швидка - 65 Вт), регулятор яскравості. Тепер, за потреби, можна використовувати також для тривалого освітлення в побутових цілях, заряджати гаджети - USB-A та Type-C а також контролювати рівень заряду батареї.
Алюминиевые кольца из головок немецких шрапнельных снарядов. Работа солдат на досуге. 1916-1917 гг. Рига.
Ну хз корпуси або зі сталистого чугуна, або з конструкційної сталі типу ст.60 такий собі вибір для ножа...
мінометні міни 120мм М120/121 не знаю чи на ауку є, але у нас точно є, третя штурмова такими стріляла
Дивлячісь які корпуси і з чого , я був абсолютно такої самої думки як ви , поки заради цікавості не викував кухонний ножичок маленький з осколка снаряду знайденого просто під ногами під час туристичного походу на гору Кукул . Так от я не знаю що то за сталь але саме у тому осколку було щось явно з великим вмістом вуглецю (не чугун , а саме вуглецева сталь) кував і загартовував так само як 65Г , ніж має найкращі ріжучі властивості з всіх стандартних кухонників , ржавіє правда як і має ржавіти вуглецева сталь , але якщо просто банально витерти рушником то все ок. P.s : за вигляд ножа не кидайте тапками викував чисто по приколу затестити сталь , але у висновку ніж став улюбленим для мене на кухні. Фото з моменту виготовлення (друге)і через більш як рік безжальної експлуатації на кухні(перше) , єдине що сталось це кінчик трішки довелось зточити з міркувань безпеки при чистці овочів
Ну так ст60 можна загартувати, як і ст45, і так воно буде навіть різати. Але це не відміняє того що це гівняна сталь для ножа, як і вами згадана 65ге.
Мабуть Ви праві , моя думка субʼєктивна,бо я просто не маю досвіду роботи з дорожчими сталями , маю лише скромний досвід ковки ножів ще студентом , коли самоучкою кував з тих безкоштовних або дешевших матеріалів з металолому що були під боком (65г , ШХ15, 9ХФ , У9)
...мій давній знайомий давно професійно займається ножами. казав, що краще 65Г нічого не є !? Ви знаєте КРАЩУ клинкову сталь ?? просвітіть ?
Характеристика сталі 65Г: Конструкційна сталь призначена для виготовлення пружин, ресор та інших деталей машин. Для виготовлення ріжучого інструменту, використовується інструментальна сталь Єдиний плюс 65ге - що вона дешева як бруд. Більше плюсів немає. Робоча твердість пружини 45-47HRC Ножа можна загартувати до 55HRC Так можна на воду і 60HRC досягнути, тільки такий ніж розіб'ється при падінні, а може і сам собою луснути. Для розуміння 55 од.тв. це рівень самих гівняних китайських ножів. Сучасні ножові сталі видають 60+ Це так, на пальцях, без подробиць. І вцілому тема не про ножі, а про ВОП-и.
Усім привіт. Вибачаюсь що не зовсім по темі еле потрібна ммг мінометки для створення лампи. Якщо в кого є в л.с. буду вдячний. Зараз роблю тубус один під шампури інший з двох під спінінг.
"Користувачі" доопрацювали прожектор - додали тепловізор, ЛЦВ та встановили на штатив. Працює за призначенням.
Не совсем в тему. Сегодня был на "проводах", увидел на одной из могил нашего Героя! вот такое оформление и захотел поделится.