Minelab X-Terra Pro

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем Supermen, 10 фев 2023.

1. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    :D у них долар 1:1 а у нас 1;40 :beer:

Omikron нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Магниты 2 шт.Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не п...
      79 грн.
    3. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
    4. Двухсторонний поисковый магнит D94mm H28mm, + паракорд D6mm L20m + карабин вес с болтами 1560 грм ,б...
      2379 грн.
    5. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
  3. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Все просто: мито + транспортні витрати + продавцю їсти теж хочеться.

4. Идущий по следу

Идущий по следу Oberfeldwebel

не по темі, з 70 мірялись піпіськами, новий 75й небо і земля зі старим, він тихий настільки що у квартирі не пікне плюс додаткові режими великий плюс, тому розглядати 70 навіть не радив би. Хіба що 75 блек але тільки DST з прошивкою 9.0-9.1 блек по глибині просто тяга. Хоча я би взяв рейсер 2 але 75 подарувала дружина, це святе, біда тільки що не запитала що я хочу, дала б гроші я б купив маску 6))) або орх чи легенду як її усі хвалять.

Бек нравится это.
  5. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    18
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    28
    На офіційному сайті ціна 14990грн. це на сьогодні 394.5 дол.сша.Різниця в 30 баксів,це не катастрофа.
    Дуже мало інфи, чекаємо.

Аle_ks нравится это.
  6. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Та якби ж зарплатню й пенсiю платили в долларах...

7. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Трохи антидеусовського відео :beer:

Мабуть, терка про немає конкуренції)

8. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Я за це відео казав. Читайте коментарі, та уважно дивиться за шулером

9. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

10. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Тести від польських камрадів,моя думка що терра пройшла на відмінно!В них на каналі масса приладів пройшла через їхнє поле тестоване :) тому кого цікавить дивіться та порівнюйте чи достойний прилад вийшов чи ні!

InstruCtorS и Боб67 нравится это.
  11. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    18
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    28
    Дякую, мінілаб не підкачав,альтернативу монтікорі випустив,правда нема ліхтарика,це мінус теркі.:D

12. Shpiller

Shpiller Gefreiter

Видно не дуже уважно ви огляди дивитесь...

Боб67 нравится это.
  13. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Ліхтарик в наявності ;)

pilot44 и Боб67 нравится это.
  14. Идущий по следу

Ох ці тести від продавців та їх блогерів проплачених, до речі за самі суперові тести дарують окрім грошової винагороди і сам прилад. Дайте мені любу новинку у подарунок та притрусіть баксами зверху, я вам такого назнімаю, черга буде як за хлібом під час голодухи. Одна проблема, купиш а потім бачиш що у тебе не ті результати. Памятаю як ванквіш тестували, і блін чомусь усі оці недоприлади рвали деус, якась манія повальна приладами для початківців рвати деус.

Nemezis89 и pilot44 нравится это.
  15. Shpiller

Shpiller Gefreiter

Проплачені блогери не означають, що прилад г*вно... Як ви пов'язуєте взагалі ці дві речі? Чи ви робили якісь свої тести і побачили негативний результат? - поділіться будь ласка. Чи ви знаєте якусь кращу альтернативу за ці гроші?

16. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Своєї ціни він вартує. Для пошуку монет піде. Але є відчуття, що Мінелаб хоче зробити бізнес саме на продажі котушок та навушників до нього. Подивиться на їх ціну - 2/3 вартості мд.

Аle_ks, Боб67, pilot44 и ещё 1-му нравится это.
  17. pilot44

pilot44 Feldwebel

Я тако ж такої думки, за ці гроші ттх прилада добрі. Да хотілось би мульти, частоти повище але то вже не за такі гроші.

dominator343 нравится это.
  18. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    18
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    28
    Значить треба купляти,а навушники мабуть дешевше на аліекспресі китайські шукати.Глянемо на роз'єм,і щось придумаємо.

19. Идущий по следу

робив на сімплекс, гаус, ванквіш, багато чого і не кажу що вони гівно і ця терка на свої гроші супер але на свої гроші і не порве вона деус як не порвав ванквіш та сімплекс, а шуму блогери підняли чимало тому приладів продалось не мірено. Але якщо підійти тверезо то нема сенсу рівняти прилади початкового рівня з деусом, ноксом, вайтсом спектрою, це смішно. Гаус ну можливо рівень нокса 600 ну багатьом зайшов, це добре, і ця терка зайде але терка 705 на 18.75 як на мене буде повеселіше.

dominator343 и pilot44 нравится это.
  20. pilot44

pilot44 Feldwebel

Так, частоти звісно капець. Чому 15 а не 18 хз.

21. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Ну 15 кГц на монети цілком достатньо. Для металопластики малувато, але ж не всі її копають. Хоча товариш зараз перебуває в Англії , так казав що місцеві масово переходять на частоту 30+ o_O Питав в чому сенс такої частоти, так люди кажуть що великі і середні цілі переважно вибиті, почалось полювання за дрібнотою і слабопровідним яку не бачить нижча частота. Чомусь одразу сплило порівняння з нашими реаліями - крупняк і середні цілі мйже вибиті , лишилось або глибоке , або дрібнота. Але 30+ ? Навіть не знаю...

kiro, Бек и Идущий по следу нравится это.
  22. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Цей мд планувався для продажу початківцям, щоб їм комфортно було відпочивати на природі, розмахуючи приладом, копаючи артефакти. Ютуб надихає нових пошуковців зі всіх куточків світу.

Wiking730, pilot44 и Идущий по следу нравится это.
  23. Идущий по следу

нам і 20 вистачить, важкі грунти даються в знаки і тут як кому ті частоти, у нас деусоводи можуть і більше 30 кГц вмикати, у них треба питати які їм частоти більше приносять дрібничок низькопровідних. Я от зараз на заході країни, тут чорнозем жуть який важкий а на півночі пісок але жирні поселення якраз любили чорноземи бо на піску нічого не росте, то нам важливіше підбирати прилади під грунти, можливо хороші мультики якраз те що треба але не рівня ванквіша а такі які відлаштовуються від грунту та слідкують за ним.

Бек, Wiking730 и pilot44 нравится это.
  24. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    До речі деусоводи володарі "блонди" кажуть що найкраще відпрацьовує на 30 кГц. Але вони переважно ходять по культурах.

Идущий по следу нравится это.
  25. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Як я вже писав сторонні навушники підключити не вдалося,я придбав sennheiser hd 350bt до еквінокса 600,800 як я вичитав вони підключались та працювали тут ні,вирішив проблему трансмітером так само як і вуха з підтримкою aptx ll,працюють супер затримки не має,ну покраній мірі я її не відчуваю:),якось так.

Изображения:

PXL_20230409_115256290.jpg
    PXL_20230409_115309146.jpg
    InstruCtorS, Боб67 и Wiking730 нравится это.
  26. pilot44

pilot44 Feldwebel

А от годинника немає на дисплеї. А річ для нас потрібна. Марсовці молодці в цьому плані.

kiro и Коваль Дмитро нравится это.