Щось не сильно Терка Прошка в маси хоче). Камрад шукає, ніде не має, кажуть завезли штук по 1-2 в магазини і все, наступна партія буде днів через 10-ть, а там ХЗ...., скоріше за все також буде мало...... А там і весна зась).
скоро осінь)) війна, хлопців мало, торгаші бояться набирати товару та працюють більш під замовлення тим біільше великі залежі старих приладів які продати важко після стільки новинок, а це обороні кошти за які і закупається товар.
Вчора дивився на Ютуб відео за цей прилад з тестом на Балтійському морі від Павел С. Ссилку розміщувати не хочу, так як автор намагався дурити глядачів брудними фокусами. Хтось може йому і повірить, особливо ті, хто цього дуже бажає, але ті хто в темі - відразу відчують де їх дурять. Автор відробляв у дилерів прилад, або гроші за рекламу.
Середняк. На свої гроші відпрацює. Якщо до пошуку золота, то кільця побачить. Дрібне золото в під знаком питання.
По ходу сторонні безпровідні навушники на 700,900 та xterra pro,вже непідключити,і халяви як на 600,800 вже не буде.Спробував не підключаються прийдеться через трансмітер конектити!
Диво в тому, що воно при слабкий солоності води в режимі "пляж"(8 кГц) працює майже без глюків. Ася так не зможе.
А де в нас слабка солонiсть води осталася? Пiд Одесою? Хай вже вiйна закiнчиться нашою ПЕРЕМОГОЮ, а тодi вже будем шукати прилади, робочi в солонiй водi
За пiвцiни? Чи за чверть? З Вашим арсеналом приладiв я на ту Терку й не дивився би зовсiм А потiм створюють легенду, що легенда - самий найкращий прилад, продають, а самi вертаються до Деусiв
Я мабуть візьму,по ціні асе-250 ,можна в воду занурити, частот більший вибір,більші можливості в настройках. Лишилось навушники підібрати,і можливо катушки до нього нові появляться.І ще й на ровер гроші залишаться.
Не розумію різницю у ціновій політиці на американських сайтах і на українських. Можливо хтось пояснить у чому річ ?))