Не треба ніде колупатись. Купили і ходіть. Це не самокльоп щоб лазити де не треба, і нарушать герметичність
Доброго вечора, підскажіть будь ласка чи можливо підключити, Бездротовий модуль Minelab WM 08 до X-Terra Pro?
Огляд від ШІ Бездротовий модуль Minelab WM 08 — це компактний аудіоприймач для металошукачів серії Equinox (600/700/800/900) та CTX 3030, що забезпечує швидку бездротову передачу звуку Якщо ШІ прав і він підходить до 700 і 900 а там вуха МЛ 85 так само як і хтери про. Або я щось нетак роблю, в мене невиходить підключити модуль до хтери про.
Доброго. ШІ звісно розумний , але він не такий розумний як офіційний сайт Minelab : Тож з X-Terra PRO модуль WM 08 подружити не вийде. Який вихід : 1. Якщо не шкода викинути гроші за WM 09 купляємо його ( я б не купляв за такі кошти) 2. Купуємо вуха Minelab ML85 і йдемо у цю тему https://reibert.info/threads/perede...-razemom-3-5mm-equinox-ehkvinoks-900.1457652/ 3. Ходимо з дротовими вухами. 4. Якщо любите експерименти , то методом тика підбераємо блютуз трансмітер з низькою затримкою (LL) і блютуз вуха.