Якщо мiсце гарне, то любий прилад буде шукати! Я колись з Аською-250 з фiрмовою НЕЛ-Торнадо чешую тягав, хоча цей датчик зовсiм не для чешуi зроблений був, та й частота не та. А зараз на тому мiсцi мабуть з самим крутим приладом нiфуя вже не знайдеш..... Бо пройшли роки, й поколiння....
Доброго всім, підкажіть по приладу x terra elite Програма парк 2 фонить на грунт на руку баланс грунтах від налаштовуєш все одно фонить всі інші наче стабільно
Доброго дня камради, підкажіть будьласка як він тримає воду. Чи пробував хтось з ним пирнати, до якої глибини?
Я когда себе выбирал между этими двумя то взял в аренду на день и попробовал. Против симплекса ничего против не имею монеты находил. Мне звук в нем не понравился. Остановился на терра про .
Добрий вечір .Щокраще х- теро про чи х- тера 705 .Чому 705 дороща за про.цікавить по характиристикам людей які користуються
Не знаю кому, як, скажу за себе. Терка 705 була у користуванні 8 років, Гарний прилад, всім був задоволений. Не міг знайти ніде котушку на 18,7кГц, саме Minelab. Знайшов би, може б і не продав. 2024 року взяв Про. Нічим не гірше. За вагою легше, мультичастотний, простий у налаштуваннях. Як Про може коштувати дешевше 705? .
Так само як телевізор. Я у 2007 році купив собі 37' PHILIPS аж за 8500 грн( курс 5 грн за долар), без нічого, а зараз за ці гроші можна придбати 55' Smart T2, S2, 4k, й ще дуже багато прибамбасів! Техніка не століть на місці, постійно розвивається, але 90 кгрн за металодетектор - я вважаю занадто, які б там не були новітні технології! Тута усі пишуть що датчик - це 80% правильного мд, так що, два мотка мідного провода стали коштувать 60 кгрн? А комп'ютерна обробка дешевшає з року в рік, чому тоді мд постійно дорожчають, хоча й не видають якихось супер можливостей? Уся електроніка дешевшає, а мд навпаки?
Откройте блок Тёрки 705 и блок Тёрки Про, сами поймёте, ну если хоть немного разбираетесь в электронике