Попробуйте поле 1. Частота 10 кГц і змійку включіть на мокрому чорноземі , тонів 5 , чуйка 24 , глибоке витягує .
Доброго вечора,бачу тема затихла,хоча користувачів даного прилада стає з кожним днем більше,і прилад на свої гроші цікавий!. Питаннячко до тих Камрадів які знайшли альтернативу оригінальним безпровідним вухам.Можливо є варіанти щоб не дуже дорого?,ну і затримки не було!.Дякую
Після фортуни про 2 Ходжу по свої "пустих" місцях та збираю спинки фібул язичкі пряжек з півнігтя, динари, скифські наки, а ну ще дрібнота по КР/орді:поясні накладки і т.д. Після фортуни навіть якось не звично, прийшлося хабарницю шукати більшу, та постійне відчуття якогось "підвоху") По вухах поки взяв юр-30 майнлабовськи, десь у МД банда був пост про трансмітер, купляти вуха за півкошториса прибора...ну може на ДН)
Супер!,вітаю що прилад радує Вас і приносить більше знахідок)). Я вже також задумався за провідні Koss,за які Ви ведете мову! Дякую.,з повагою!
Доброго дня. Прилад дуже цікавий за свої гроші і мене якщо чесно здивував після декількох виходів як він працює і як знаходить))) І глибина дуже порадувала)
Вітаю панове! Тут у продажі є бампера на еквінокси 6,8, цікаво на терку стане (корпуса наче б то одинакові, але ) можливо хтось купував уже під про.
З виходом X Terra Elite, особливо з комплектацією Expedition - Pro втратить свою актуальність. А в минулому сезоні розліталась як гарячі пиріжки
Зараз вся лінійка майнлаба + - однакова Включив, відбалансував і копай. Можливо через декілька сезонів щось нове та путне вийде...
Яких плюшок у нього немає? X Terra Pro детектор непоганий, але плюшки не шукають, поїcкові спроможності xтерра про на мій погляд у більшості віпадків поступаються молодшому 340 вакнвішу с однаковими по розміру катушками, до єквінокса їй трошки далекувато.
З ціною б/у порівнювати не можна, любий прилад можна купити б/у, скоро нові xterra elite також будуть продаватися б/у дешевше нових.
Ніякого геморою я не замітив, мені показалося що шукати з ним трошки важче особливо по мусоркам, але й шукає він краще, це моя особиста думка так как як з обома походив(с 340) на однаково розміра катушках та махав над одними невідомими реальними цілями.
А мені відверто не сподобався, правда був 540. Завжди якесь відчуття не впевненості в мд. Терка зайшла, але таки хочеться спробувати 600 нокс.