Місяця півтора я сидів і дивився відео на ютубі.. На огляді були: Деус 2, Мантікора, Еквінокс 900 і трішки екстріма це СТХ 3030. Скажу чесно, що всі блогерські огляди, м'яко кажучи, дуже сирі... вони показують, вони тестують, але все ж таки, це все поверхневі можливості прибора. Багато лишається за кадром, багато неточностей... Знову ж таки, якщо брати та знімати на своєму чорноземі, так відразу знайдуться такі Гельмути та Маєри, котрі буду писати, що обзор сирий і неточний))) Поспілкувався з поважною людиною, давнім знайомим.. годинами обговорювали з ним усю лінійку флагманьских МД, коли дійшли до Мантікори, то характер та манера дискусії відразу змінилася в кращу сторону... Цитувати повністю не буду... але коли товариш сказав, що пройшовся з новим прибором по старих місцях і вони заграли новими кольорами, це вже була остаточна крапка на тому, що буду брати Мантікору. Зараз у великому очікуванні погоди.. тільки буде вдалий день, так візразу виїду на розвідку. Маю на прикметі декілька старих монетних місць.. Вибивав роками спочатку Гаретом 250 а потім вже Деусом.... Покладаю великі надії на Мантікору)
Звісно заграють. Це ж обработка друга. Якщо у вас наприклад Квеста не було на полі, від нього теж колір заграє. Все залежить від зміни приладу, можно катушок, і зміна шагів .
А якщо серйозно, то дуже багато почув критики стосовно 3030.. я розглядав цей мд, думав купити.. але мене різко відмовили. Я погуляв години 2 з Мантікорою, поклацав та подивився налаштування.. перше шо мене вразило - прибор дуууууже тихий та спокійний… ціль бачить впевнено та чітко по шкалі VDI. Оргазму додає 2D карта, яка малює форму предмета, що лежить в землі))
Ну зозо по своєму унікальний апарат. А краще тандем, мантікора для розвідки, зозо для повільного добивання Доречі, стікс на забугорних сайтах коштує чомусь дорожче мантікори на 300$. Чому так, хз. Чекаємо фото перших знахідок
Цiкаыо, що вона малюе на шматки битого чавунного чавунка? Катькин п'ятак, чи таки шматок iржавого металу? Бо по ВДI цi 2 цiлi на багатьох приладах спiвпадають, по звуку теж
Мріяв я про цю кору з самого початку. Але не дарма у виробників металошукачів якість не співпадає з маркетингом. Купив значить колега колеги мантікору. Помацав я її, і зрозумів, що це просто продовження лінійки еквінокса, добавили колір, змінили кріплення котушки а ота 2д фішка в мене була на сорексі і деусі ще 8 років назад)) Просто її трошки апгрейдили в меню прилада. Хто в темі, той зрозуміє). По стабільності прилад лагає на смартфон як і нокс. Чуда по глибині нажаль не відбулося. По дискримінації також. Тобто нульова еволюція, якщо не в мінус. Хтось скаже що в порівнянні з етраком чи стх мантікора швидша. Але кому потрібна швидкість коли найцікавіші знахідки треба шукати повільно слухаючи грунт. Короче мінелаб наразі робить маркетингові прилади для тих, хто не хоче ритися в налаштуваннях. У порівнянні зі старим стх ну реально навіть пластика вдвічі менше Думав продати стх і взяти в сліпу мантікору, але воно того не варте. Стікс рулить як і взагалі всі ексоподібні старі майнлаби. Як то кажуть - старий кінь борозди не псує
А що можно СТХ - сом найти? Він не бачить на ребрі хрестиків, 1 грам золота в черноземі, спинку фібули, і то якщо не глибоко, зверху. Просто в мого напарника років 6 прибор, і по КР і Черняхам він завжди задніх пасе. Мілкого в нього мало. Все що на ребрі метала моя мете, перепровіряєш, то не бачить то чорним віддає.
Да чого погано? Просто прибор як і ЕТрек не заточений під здорово мілке і трудно доступне як на ребрі. Якщо я що не так сказав, поправте. Для прикладу, ваш побачить бусину КР золото в 0.8 грами на 14 приблизно см.? В мене два прибори хорошо її бачать
Все вони бачать нормально. 5 коп. 1887 року, вага 0.9 грама, на вибитому місці серед купи сміття піднімав Етраком. Не думаю що зозо гірше справиться з цією ціллю. Але Ви мене сподвигли до майбутнього ширшого тестування стікса, яке колись буде. І все ж таки давайте дочекаємося плюсів в сторону Manticore
Перепрошую, з урахуванням того, шо монітос може під'їсти корозія за 150 років, то як раз може й вийти 0,8 грама Але не золота, срібла. Мале золото складна ціль, то треба рити великі золоті вироби, або купувати вже інший майнлаб й копати десь в Австралії по золоту
як вам новина із-за бугра ??? РОЗПРОДАЖ Металошукач Minelab Manticore SKU:237-32280200 MSRP:2209,00 доларів США Був:1699,00 доларів США зараз - 1199,00 доларів США Ви заощаджуєте 1010,00 доларів США в наявностіДОСТАВКА ЗА 5-7 ДНІВ
Да, дійсно за бугром 1200 баксів Це ще ж можна по купонам ще й купити, тобто ще - 5 % десь, плюс кешбек буває, це ще 5% А це вже півціни. Та почитали мій пост на райберті, зрозуміли що перемудрили з ціною й влупили розпродаж Найцікавіше, шо його собівартість баксів 300, 300 за технології, 300 за бренд і 300 наварять бариги. Ото те на те й виходить Цікаво що зозо в ціні не змінюється
Тема хоть жива? Власник придбавший цей прилад або соромиться написати про прилад або тихенько вже відбиває його n-нну кількість разів. Дивився я в знайомого вживу на Мантікору, не сподобалася як блок спаяний, за таку ціну. Таке враження, що китайці на колінах в гаражі його робили Навіть розгледів мусор на екрані, не на захисній плівці! Як таке можливо, в приладі за 2 к у.е...?
Єдине пояснення, що це можливо перша партія була, пробна. Спеціально віддирали плівку, знайомий думав що це на плівці мусор.
Для розуміння 87000 грн вартість в Україні і 48000 вартість в США на сьогодні. Забийте болт на цей прилад взагалі. Через 1-2 роки буде щось цікавіше від Minelab. Manticore навіть кирилицю в прошивці не отримала за ці гроші. Це вже повний провал. Її хіба порівнювати з Equinox.