Minelab Manticore

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 22 вер 2022.

1. Helmut Meyer

Helmut Meyer Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    15
    Повідомлення:
    143
    Адреса:
    Ukraine, Kharkiv.
    Місяця півтора я сидів і дивився відео на ютубі.. На огляді були: Деус 2, Мантікора, Еквінокс 900 і трішки екстріма це СТХ 3030.:D
    Скажу чесно, що всі блогерські огляди, м'яко кажучи, дуже сирі... вони показують, вони тестують, але все ж таки, це все поверхневі можливості прибора. Багато лишається за кадром, багато неточностей... Знову ж таки, якщо брати та знімати на своєму чорноземі, так відразу знайдуться такі Гельмути та Маєри, котрі буду писати, що обзор сирий і неточний)))

Поспілкувався з поважною людиною, давнім знайомим.. годинами обговорювали з ним усю лінійку флагманьских МД, коли дійшли до Мантікори, то характер та манера дискусії відразу змінилася в кращу сторону... Цитувати повністю не буду... але коли товариш сказав, що пройшовся з новим прибором по старих місцях і вони заграли новими кольорами, це вже була остаточна крапка на тому, що буду брати Мантікору.
    Зараз у великому очікуванні погоди.. тільки буде вдалий день, так візразу виїду на розвідку. Маю на прикметі декілька старих монетних місць.. Вибивав роками спочатку Гаретом 250 а потім вже Деусом.... Покладаю великі надії на Мантікору)

2. Цікаві лоти

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Lobo, лоббо,....
      395 грн.
    2. ОООчень легкий и надежный , также многие делают из него сверхлегкие карбоновые штанги для металлоис...
      2900 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (DIP) под выводно...
      70 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Крот 2/3-XM. Балансн...
      190 грн.
    5. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
  3. Виталий Сергеевич 3

Виталий Сергеевич 3 Obergefreiter

Повідомлення:
    64
    ну, дай Бог)) удачi вам i шикарних знахiдок) звiтуйте в тему!!):beer:

флегМАТ та Helmut Meyer подобається це.
  4. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Звісно заграють. Це ж обработка друга.
    Якщо у вас наприклад Квеста не було на полі, від нього теж колір заграє.
    Все залежить від зміни приладу, можно катушок, і зміна шагів .

5. Helmut Meyer

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    15
    Повідомлення:
    143
    Адреса:
    Ukraine, Kharkiv.
    Поки так. Вийшов перший раз з новим приладом на старе бите місце.)
    Опановую Мантікору)
    IMG_8505.jpeg IMG_8506.jpeg IMG_8510.jpeg IMG_8513.jpeg IMG_8515.jpeg

Аle_ks, OkSamyt, hitman та 4 іншим подобається це.
  6. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Давайте хоча б 5-6 монет на битому місці, бо мій 3030 вже хоче подружку :smile_6:

Helmut Meyer подобається це.
  7. Helmut Meyer

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    15
    Повідомлення:
    143
    Адреса:
    Ukraine, Kharkiv.
    Завтра накидаю та піду шукати))

denmlab подобається це.
  8. Helmut Meyer

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    15
    Повідомлення:
    143
    Адреса:
    Ukraine, Kharkiv.
    А якщо серйозно, то дуже багато почув критики стосовно 3030.. я розглядав цей мд, думав купити.. але мене різко відмовили.

Я погуляв години 2 з Мантікорою, поклацав та подивився налаштування..
    перше шо мене вразило - прибор дуууууже тихий та спокійний… ціль бачить впевнено та чітко по шкалі VDI.
    Оргазму додає 2D карта, яка малює форму предмета, що лежить в землі))

denmlab подобається це.
  9. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Ну зозо по своєму унікальний апарат. А краще тандем, мантікора для розвідки, зозо для повільного добивання
    Доречі, стікс на забугорних сайтах коштує чомусь дорожче мантікори на 300$. Чому так, хз.
    Чекаємо фото перших знахідок :smile_12::beer:

Останнє редагування: 19 лют 2024
  10. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Цiкаыо, що вона малюе на шматки битого чавунного чавунка? Катькин п'ятак, чи таки шматок iржавого металу? Бо по ВДI цi 2 цiлi на багатьох приладах спiвпадають, по звуку теж

11. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Мріяв я про цю кору з самого початку. Але не дарма у виробників металошукачів якість не співпадає з маркетингом. Купив значить колега колеги мантікору. Помацав я її, і зрозумів, що це просто продовження лінійки еквінокса, добавили колір, змінили кріплення котушки а ота 2д фішка в мене була на сорексі і деусі ще 8 років назад)) Просто її трошки апгрейдили в меню прилада. Хто в темі, той зрозуміє). По стабільності прилад лагає на смартфон як і нокс. Чуда по глибині нажаль не відбулося. По дискримінації також. Тобто нульова еволюція, якщо не в мінус. Хтось скаже що в порівнянні з етраком чи стх мантікора швидша. Але кому потрібна швидкість коли найцікавіші знахідки треба шукати повільно слухаючи грунт. Короче мінелаб наразі робить маркетингові прилади для тих, хто не хоче ритися в налаштуваннях. У порівнянні зі старим стх ну реально навіть пластика вдвічі менше:D
    Думав продати стх і взяти в сліпу мантікору, але воно того не варте. Стікс рулить як і взагалі всі ексоподібні старі майнлаби. Як то кажуть - старий кінь борозди не псує :beer:

hitman, Omikron, охотник пчел та 2 іншим подобається це.
  12. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    А що можно СТХ - сом найти? Він не бачить на ребрі хрестиків, 1 грам золота в черноземі, спинку фібули, і то якщо не глибоко, зверху. Просто в мого напарника років 6 прибор, і по КР і Черняхам він завжди задніх пасе. Мілкого в нього мало.
    Все що на ребрі метала моя мете, перепровіряєш, то не бачить то чорним віддає.

13. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Якщо так усе погано, нехай використовує як GPS :D

hitman подобається це.
  14. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Да чого погано? Просто прибор як і ЕТрек не заточений під здорово мілке і трудно доступне як на ребрі. Якщо я що не так сказав, поправте.
    Для прикладу, ваш побачить бусину КР золото в 0.8 грами на 14 приблизно см.?
    В мене два прибори хорошо її бачать

jokercop подобається це.
  15. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Все вони бачать нормально. 5 коп. 1887 року, вага 0.9 грама, на вибитому місці серед купи сміття піднімав Етраком. Не думаю що зозо гірше справиться з цією ціллю. Але Ви мене сподвигли до майбутнього ширшого тестування стікса, яке колись буде. І все ж таки давайте дочекаємося плюсів в сторону Manticore :beer:

GARRETT 250 подобається це.
  16. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Які там 0.9? Смієтесь? :D

17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Окрiм великих мiдних п'ятакiв були ще й срiбнi невеличкi, розмiром мабуть менш за копiйку срср

Аle_ks подобається це.
  18. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Я забув. Є в мене така. Так вона там гарно валить. До 35 см.
    Ну це ж не 1 грам кусочка золота.

19. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Перепрошую, з урахуванням того, шо монітос може під'їсти корозія за 150 років, то як раз може й вийти 0,8 грама :) Але не золота, срібла. Мале золото складна ціль, то треба рити великі золоті вироби, або купувати вже інший майнлаб й копати десь в Австралії по золоту:beer: Screenshot_20240415-113404~2.png

20. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    А я про цю монетку :D трішки ошибся 0.5 грамм

Images:

IMG_20240415_124843_758.jpg
    Pyro та denmlab подобається це.
  21. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

Повідомлення:
    287
    Адреса:
    SadoGura
    як вам новина із-за бугра ???
    РОЗПРОДАЖ
    Металошукач Minelab Manticore
    SKU:237-32280200
    MSRP:2209,00 доларів США
    Був:1699,00 доларів США

зараз - 1199,00 доларів США
    Ви заощаджуєте 1010,00 доларів США

в наявностіДОСТАВКА ЗА 5-7 ДНІВ

Останнє редагування: 20 кві 2024
    denmlab подобається це.
  22. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Да, дійсно за бугром 1200 баксів
    Це ще ж можна по купонам ще й купити, тобто ще - 5 % десь, плюс кешбек буває, це ще 5% А це вже півціни.

Та почитали мій пост на райберті, зрозуміли що перемудрили з ціною й влупили розпродаж

Найцікавіше, шо його собівартість баксів 300, 300 за технології, 300 за бренд і 300 наварять бариги. Ото те на те й виходить:D

Цікаво що зозо в ціні не змінюється:)

Останнє редагування: 20 кві 2024
  23. hitman

hitman Stabsgefreiter

Повідомлення:
    463
    Адреса:
    Сумщина
    Тема хоть жива? Власник придбавший цей прилад або соромиться написати про прилад або тихенько вже відбиває його n-нну кількість разів.
    Дивився я в знайомого вживу на Мантікору, не сподобалася як блок спаяний, за таку ціну. Таке враження, що китайці на колінах в гаражі його робили Навіть розгледів мусор на екрані, не на захисній плівці! Як таке можливо, в приладі за 2 к у.е...?

Останнє редагування: 21 кві 2024
    denmlab подобається це.
  24. hitman

hitman Stabsgefreiter

Повідомлення:
    463
    Адреса:
    Сумщина
    Фото

Images:

IMG20240417182052.jpg
    IMG20240417181938.jpg
    IMG20240417181855.jpg
    denmlab подобається це.
  25. hitman

hitman Stabsgefreiter

Повідомлення:
    463
    Адреса:
    Сумщина
    Єдине пояснення, що це можливо перша партія була, пробна. Спеціально віддирали плівку, знайомий думав що це на плівці мусор.

Images:

IMG_20240421_215143.jpg
    denmlab подобається це.
  26. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Для розуміння 87000 грн вартість в Україні і 48000 вартість в США на сьогодні. Забийте болт на цей прилад взагалі. Через 1-2 роки буде щось цікавіше від Minelab. Manticore навіть кирилицю в прошивці не отримала за ці гроші. Це вже повний провал. Її хіба порівнювати з Equinox.

MaxHo подобається це.