Minelab equinox 900

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем kent1130, 26 січ 2024.

1. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Доброго часу колеги .
    Створю дану тему для обговорення даного прилада . Ділимся своїми враженнями , налаштуваннями , пропозиціями і тд 900-s-850x530.png

anatoliy333 та Oderzhimyiy подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
    3. Сумка - кобура для пінпоінтера з кріпленням на ногу – чудове рішення для камрадів, що захоплюються м...
      420 грн.
    4. Сумка, использовал как сумку для находок. Крепкий материал. Хороший крепкий ремень. Удобная. Ещё дол...
      135 грн.
    5. Новый старательский лоток D38cm..и неодимовый магнит ..смотрите другие мои лоты…есть новые поступлен...
      449 грн.
  2. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Вже десь з пів року, маю у користувані 900 Еквінокс. Спочатку після Деуса було важкувато звикнути до зовсім іншої озвучки, тепер коли іноді вигулюю Деуса все навпаки! Після тривалої практики з Еквіноксом, скажу одне, прилад по дрібній металопластиці реальний "пилосос". Один мінус як на мене, це все ж таки швидкість відновлення приладу! По сильно засміченним місцях , особливо по ЧК детектор не справляється, так як хотілося б! В загалом по чистим місцям, та середньо засміченним територіям, металошукач дуже не поганий!!

Митя87, yriy 13, vitalik 981 та 3 іншим подобається це.
  3. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Поміняв 800 на 900. Перші враження позитивні . Ергономіка супер ! Стабільність в роботі буде краща ніж на 800 ( на мою думку )
    Для тестів поїхав на пасовище по чк. Ходив по невеликому квадраті де не висока трава . Зі знахідок пару оплавків бронзи , дві спинки фібули , 1 копійка совдепа , та бонусом дзвоник чк . Глибина дзвоника можна сказать нормальна сантиметрів 80 .

Images:

PXL_20240210_145822359.jpg
    Screenshot_20240212-193822.png
    Митя87, Gviga та jokercop подобається це.
  4. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    І що цікаво що той квадрат винюхував чотирма різними приладами які в мене були починаючи аською з нелом ,потім експом , далі деусом і перед новим роком ноксом 800.
    Тай таке )

Gviga та jokercop подобається це.
  5. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Привіт! В якій програмі ходите?

6. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Так як і на 800 . Ходив в основному на поле 1 , і рідше парк 2. Всі метали ,але виключаю 5-6 поділок знизу

jokercop подобається це.
  7. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Я в основному на Парк 2, усі метали!

vitalik 981 подобається це.
  8. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Замітив таку річ . Що у 800 що 900 , коли ставиш на зарядку в холодному приміщені , індикатор заряду блимає весь час (скільки стоїть на зарядці ) . А от якщо в теплому приміщені то дві три години і батерея заряджена.
    Що це може буть ?

9. Дід Змій

Дід Змій Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.075
    Адреса:
    Київ
    Захист. Така фігня у акумів ДніпроМу - нижче +5 не заряджаються. Треба занести в тепло, як прогріється, тоді заряджатиметься.
    Могли щось таке і тут зробити

jokercop та kent1130 подобається це.
  10. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Мабуть так і є .

jokercop подобається це.
  11. Хуторянські Замальовки

Хуторянські Замальовки Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    57
    доброго всім дня. в з 14 року ходив з макро рейсером. в листопаді минулого року купив 900 еквінокс разом з катушкою 12х15. з великою катушкою була якась оказія, не бачила навіть впритул монети взагалі, в дворі пробував потестувати. обміняли по гарантії без жодних нарікань. в силу певних обставин більш менш нормально вдалося з ним вийти лиш минулого місяця, а до тестів в грунті руки дійшли лиш сьогодні. та й то, які тести, три ямки на 33, 28 та 25 см в яких прикопав відповідно 2 копійки цариці полів, 1/2 миколи 2 та срібного денарія. грунт чорнозем, знизу глина. значення на екрані біля 40. може я щось не так робив але ні на одній програмі мідь не бачило, був лиш чорний сигнал, денарій бачило на всіх. грався з чутливість, швидкістю, програмами. залізо на всіх виставляв - 0. зазвичай ходжу на поле 1, чутливість - 26, поліфонія, всі метали, залізо - 0, швидкість - 3. вичитав видивився, що поле 1,2 найкраще підходить до вологих грунтів (зим, осінь, весна), парк 1,2 для сухих (весна, літо, осінь в суху пору). як буде можливість викопати на городі котлован і там погратися з монетами, обов"язково зроблю, бо хочеться зрозуміти прилад. в ходовому пошуку саме глибоке, що попадало з монет - 2 коп 1815 року з глибини 25 см (чіткий кольоровий сигнал) які також бачив і деус з катушкою 28см х35 та 5 коп дореформа також з глибини 25 см. банки, кришки, пеніцилінки знаходив і глибше, але в даному випадку це не показник. по повітрю все чудово. 5 коп катерини - біля 50 см. денарій ледь не на 35 см на ходових налаштуваннях. це у всіх так чи то я лиш не до кінця розібрався? з повагою

jokercop, yriy 13 та Omikron подобається це.
  12. Omikron

Omikron Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    73
    Лоти
      на продажу:
    131
      продані:
    159
    Повідомлення:
    240
    Адреса:
    Гадяч
    Лайк за те що ви скільки написали,я навіть знайшов знайомі літери.Дякую.

толяша подобається це.
  13. Хуторянські Замальовки

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    57
    Радий був вас потішити, а якби ви мені щось підказали по моєму посту, то потішили б мене у відповідь:beer:

Omikron, Sound of Sirius та Шукач. perv подобається це.
  14. Хуторянські Замальовки

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    57
    не пробував. думаєте допоможе? виходить, що у вас на приладі глибина більша?

15. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Тести не проводив . Але в реальних польових умовах бачу що глибина є .
    Всеж таки попробуйте скинути налаштування.
    І якщо є можливість візьміть стандартну котушку для проведення повторних тестів

16. Sound of Sirius

Sound of Sirius Obergefreiter

Повідомлення:
    52
    Придбав даний прилад і щось не розумію, як перевірити прошивку. Я правильно розумію, з моменту виходу 900 виробник не презентував ще жодної нової прошивки?
    Свого часу придбав 800 невдовзі після старту продажу, і якщо мені не зраджує пам'ять нове ПО вийшло доволі швидко. Правда тоді 800 на старті мав кілька серйозних проблем, які та прошивка виправляла.

17. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Читав на забугорному сайті . Що було звернення до міналабовців на рахунок оновлення програмного забезпечення. На що ті відповіли що зараз в них на першому місці стоїть оновлення мантікори .

18. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    А чим цікаво вас не влаштовує теперішня прошивка?

19. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Може стане трохи стабільніший .
    Ще замітив що цвітний сигнал стає чорним коли ногою зсовуєш невеликий шар землі над ціллю

jokercop подобається це.
  20. Sound of Sirius

Повідомлення:
    52
    Я ще жодного виходу, по суті, не робив) Чекаю скорої відпустки/ротації. Але я вважаю так: професійний детектор одного з лідерів ринку вартістю близько 1400 у.о., в якого серед іншого заявлена можливість оновлення, повинен це оновлення отримати. Нехай там будуть якісь мінімальні зміни, але вийти воно повино. Я, до речі, на форумі якогось з західних мд магазинів бачив переписку власників (від січня 2024 здається), де більшість з них стверджували, що якби вони знали, що Майнлаб за рік не випустить жодної прошивки на 900, то вони б обрали інший детектор. Тобто, для багатьох людей, це хоч частково і психологічний, але не останній фактор.

jokercop подобається це.
  21. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Я не знаю, як на мене то даний детектор мене влаштовує повністю, і якщо навіть прошивки не буде, то не сильно зажуруся. Так є один момент в приладі, який трішки надокучає, це спрацювання на грунт по розпашці в програмі Парк 2, на якій в основному і ходжу. Але це не критично, якщо буває достає, то переходжу в програму Поле, і все стає тихо. По глибині трішки мільче, зате комфортно!! І з чутливісттю теж потрібно без фанатизму, а то накрутять по максимуму, а потім жаліються що прилад фантомить!:beer:

Sound of Sirius подобається це.
  22. Sound of Sirius

Повідомлення:
    52
    Дуже цікаво почути, чому саме ходите на парк 2? Блогери поле2 нахвалюють. Ви проводили якісь тести? На яких грунтах копаєте? Які епохи шукаєте?
    Якщо не важко, вкажіть свої налаштування. В мене був колись один сезон екв 800 (сильно подобався, за виключенням ергономіки), потім знадобились кошти, був змушений продати. Вже не пам'ятаю аспектів. Останні роки користувався деусом.

23. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Знаходив в ютубі одне відео, де камрад тестує прилад в різних програмах, на різні цілі. Так от Парк 2 виявилась найчутливішою до дрібних цілей, в тому числі детектор гарно бачив і золото. Так і зупинився на цій програмі, іноді ходжу і в Полі 2. Копаю в основному ЧК, середньовіччя, іноді імперія.

kent1130 та Sound of Sirius подобається це.
  24. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Також ходжу на Парк 2 , іноді на Поле 2.
    Парк 2 мені стабільніша та глибша

jokercop подобається це.
  25. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Так Парк 2 однозначно глибша, знаходив ледь відчутний сигнал з низьким ВДІ, потім перемикався на Поле 2 і сигнал ставав майже не копаємий!

Borsuk PSV подобається це.