Minelab Equinox 600/800

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Гельґі, 7 лис 2017.

1. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    Так,а я вам описав цифри ВДИ в реальному пошуку дя Еквінокса.Походите по грунті поймете.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Сумка, использовал как сумку для находок. Крепкий материал. Хороший крепкий ремень. Удобная. Ещё дол...
      135 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
    5. Стекловолоконные палочки/кисточки под обжиг диаметр 2.5 мм,1шт , длиной ~200 мм. При «заказе» – возм...
      120 грн.
  2. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Мав достатній час років три, а може і більше користуватися Маскою! Як вона працює, і як її налаштовувати в курсі справи. Як вона бачить цвяхи, та інші цілі теж знаю.

3. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Ви самі з Єквіноксом ходили? Маєте якись досвід роботи з цим приладом, чи з Маскою? Чи ви так аби побалакати? Чув звін та не знаю звідки він!

4. bva1971-71

bva1971-71 Feldwebel

Повідомлення:
    701
    Адреса:
    подолье украина
    Ув.
    jokercop.Спасибо за тест.ДА уж....Я реально призадумался.....по поводу еквика....Как нибудь собирусь и свою маску помытарю в таких же условиях по денарю НО чую что результат будет таким же.Вообщем забили Вы мне *кола* конкретно....Есть над чем подумать.

5. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.062
    Та Вы что, за 11 000 забрали? :eek:
    Это просто чернозём сухой и всё? Пришли почтой такой, я на своих корчах протестирую)) :D

6. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Були реальні виходи з Єквіноксом, та достатньо вільного часу провів за тестами. На цей момент скажу поки що тільки одно, Єквінокс краще, і глибше ніж інші прилади бачить низькопровідні цілі, та монети на ребрі в грунті це однозначно. По швидкості, та роботі на засміченних місьцях Маска працює краще Єквінокса це теж факт.

7. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.062
    Володя, не кипишуй раньше времени, не нужно, у каждого свои достоинства)))

8. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Да набрал на огороде зимой прошлого года, для тестов с Маской. Попробовал, немного огорчился и забыл. А вот сейчас вспомнил, дай думаю попробую с Ноксом. К стати эту фишку мне подсказал, один Киевский камрад. У него в подвале стоит большой пластиковый ящик для тестов, там он с друзьями и извращается с приборами. Говорит что у вас за тесты такие простенькие! Ты говорит возьми реального чернозема в контейнер, положи туда монету не плашмя а на ребро желательно , или какую спинку от фибулы, вот тогда и посмотрим какой результат будет. А еще лучше тяжелого грунта, с того поля, где сложней всего ходить!

9. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    В мене є і Екв і Сиг и ГМП і Маска.Деус и Фортуну про 2 продав так як роздражала озвучка.И Интроника куплю якщо появиться.А вот коли з Еквом походите і накопаетесь заліза на кольорових сигналах от тоді і будете писати про сигнали з 12 і 14-16 ВДИ,тому що при АВ вище 2 він небаче кольорові цілі.А при нулю оцвітняе коване і ржаве.

ser1987 подобається це.
  10. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    І ще! Прошу не сприймати мої тести дуже серйозно, це лишень квартирні тести, і вони ні як не є еталоном. Є багато факторів які заважають приладам в квартирі показати всі свої здібності. Буде гарніша погода, буде прогулянка до лісу, тоді можливо буде якісно налаштуватися на грунт, накрутити потрібну чутливість, і так само спробувати можливості одного, та другого приладу. До речі знайомий камрад набивається помірятися силами в тесті, з приладом "Колайдер", який має на борту три окремих частоти.

11. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    От після тестів я думаю ви відпишитесь де я неправ.Бо в нас копабельна погода і снігу біля 10 Сантиметрів,Так що грунт розсуде.

12. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Я ходив з Єквіноксом на пасовиську, де є різні види заліза, та знахідки самих ранніх часів. Хочу вам сказати, таки да я копав залізо і коване і пластини, але копав я його тільки із цікавості, знаючи на перед що там залізо. Я його просто чув, мабудь це привичка після аналога слухати, а не дивитися на ВДІ. Ходжу тільки двох тонах, режим усі метали, звик чути все що під катушкою.

andrey_u подобається це.
  13. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    З поліфоніею краще.Чорне завжди відрізниш на звук.Тільки ВДІ кольорове.

14. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Я не кажу, що ви неправі! Кожен має свою точку зору, опираючись тільки на свій практичний досвід Просто кожен по свому розуміє деякі речі, і в кожного свої індивідуальні приоретети, та відчуття.

15. romashkacy

romashkacy Schütze

Повідомлення:
    54
    Адреса:
    Україна
    Добрий вечір камради. Бачу обговорюється еквінокс! Розповім вам свою історію як мій брат попав на цей лох прибр начитанна форумів і рішився купив. Враження двоякі як тільки відкрив коробку штанга гівно люфтить но це не тільки квіточки а потім ми поїхали на поле де і виявили багато ягідок перше в 50 тонах взагалі зходить з розуму чоб заспокоїти потрібно виставляти високу швидкість в результаті падає по глибині відчутно і перетворюється на новорочену асе 250 в мінелабовському корпусі ,блютус гарнітура повна лажа передає сигнал з затримкою яка дуже відчутна в порівнянні з деусом. А далі відмітте як швидко вийшла нова прошивка а це означає що апарат дуже сирий що в свою чергу ставить багато запитань і подивіться скільки є вже потопельників і з поломану кнопки з боків і між іншим корпус не розбірний а отже потрібен сервіс а че втрати часу. Отже походив брат пів місяця з цією балалайкою і успішно продав і взяв Деус з х 35 і має спокій мінелабовському не тот став підсуває гівно людям і чому досі за десять років ніхто крім хп не може похвалитися без провідною технології. Я сам переконався Деус і в Африці супер апарат і дуже технологічний. Як кажуть вчіться на чужих помилках не викидайте гроші на вітер!!!

16. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    Ну Екв не таке гівно як ви описуете.Ну не получилось в Мінелаба прорива.Але він нічим не гірший за всі інші прибори.

vitalik 981 подобається це.
  17. Валентин Сергеев

Валентин Сергеев Oberschütze

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Конотоп
    Ну, если в полифонии возможно различить черный металл, пусть даже с положительным ВДИ, то, может, то что он оцветняет - это и не такая уж большая проблема? Или большая?
    А как другие приборы различают кованные гвозди, ржавое кровельное железо и пр.?
    Возможно, в полифонии эти спорные сигналы будут более "слышимы" и различимы. Я так подумал, что терра705 очерняя частенько полезные сигналы ставила меня в тупик. Эквинокс наоборот нам оцветняет, следовательно меньше будет пропусков полезных целей. Только... лопату точить надо круто и копать больше.

Да, кнопки эти. Кто ж их знает, что с ними станет через время... Ну, а что ваш брат с Дэусом? Какой прибор лучше ищет? Если опустить качество штанг, легкость и пр.?

И еще. Никто не может подсказать результаты сравнения терры705 с катуханом 18кгц(Сандер, Тайгер, Торнадо...) и эквинокса по металлопластике, КР,ЧК?
    С ув.

Останнє редагування: 15 січ 2019
    lesnoi подобається це.
  18. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Ви певно не зрозуміли про що йде мова! Зараз на останніх двох сторінках, обговорюється відео-тест, на якому показано як відпрацьовує прилад на деякі цілі в порівнянні з іншим приладом. Те що десь там щось люфтить, чи не та прошивка, чи блютуз повна лажа за це мова не ведеться, але все ж це ваша точка зору, і вона має право на існування. Зі свого боку розповім інше. Почну з початку і буду коментувати враження камрада. На рахунок штанги, в мене абсолютно нічого не люфтить, АБСОЛЮТНО!!. Так спочатку було трішки не звично, через неправильний кут нахилу ручки, але через пару виходів звик. 50 тонів вас зводили з розуму? То навіщо ви так налаштували прилад, якщо не сприймаєте цього, є ж менше тонів, на крайній випадок два, колір та залізо.До вашого відома з підняттям швидкості на Єквіноксі, втрата по глибині в нього найменша, ніж в усіх інших одночастотних приладів. Якщо гарнітура з навушниками та рідним модулем, ні яких затримок по звуку не має абсолютно. На рахунок нової прошивки, це ви зовсім не подумали. Скільки прошивок у технологічного Деуса? Полічили? Корпус не розбірний? А навіщо його розбирати, якщо детектор працює? Так щоб подивитися що всередині.

Arkan1983, Grey717 та biologxxx подобається це.
  19. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    Штанга таки дійсно не для людей,бо бошка впираеться в пальці і натирае іх,Але я нашов на ОЛХ штангу від зукі схожа на масковську,телескопічна.Я в нього брав на інші прибори такі штанги ,дуже сподобалась,На Екв він також робе.То я в нього замовив собі.

20. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Так спочатку теж відчував незручність з приладом, із-за його трішки неправильної штанги, та ручки. Вже почав домовлятися за іншу, та що від Маски, але якось звиклося, зараз це питання відпало.

21. Валентин Сергеев

Валентин Сергеев Oberschütze

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Конотоп
    Да, штанга норм від зукі . Правда и стоит.
    А если нет люфтов и если не хотите делать S-образную штангу по типу в терре, чтоб для некоторых об коленки меньше цеплялась, то можно ручку сделать накладку под пальцы со стороны катушки. Изменится наклон ручки. НО тут на вкус и цвет... правда дешевле будет. Хотя какая тут уж экономия при цене прибора до 30 штук.

Останнє редагування: 15 січ 2019
  22. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    Його штанга того стоє.Якщо купили такого дорогого коня,то треба й й підкови.
    Я зараз навіть Сіг переобляю на його штангу,дуже сподобалась і дуже удобна.

23. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.062
    По нынишним ценам да, но за 1 год у меня открышился наконечник на котором датчик держится и лопнула ручка, потому что с сирого крихкого пластика сделана и не паяется как не пробовал))) По этому желательно бы литой делать))

24. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    У менне теж була така проблема з наконечником то замінив мені просто так.Сказав що за свою роботу відповідае і поставив нового зразка крепший з вигляду.Ну вже трохи часу пройшло тримаеться.

25. NERV dok

NERV dok Oberschütze

Повідомлення:
    42
    то вже четверта штанга що в нього взяв.Під Екв все по іншому,з вигляду дуже надійно.
    Хлопець молодець робе нормально на совість.