Minelab Equinox 600/800

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Гельґі, 7 лис 2017.

1. Birch_Dimas

Birch_Dimas Schütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Винница
    Ще питання по балансу грунту, краще використовувати "трекінг" грунта, чи налаштовувати вручну?

1. Обновленная версия подводного пинпоинтера GP Pointer II модель 2021 года. Уникальная схема и плата п...
      820 грн.
    2. Новый Gp pointet + крона и колпачек,(рабочий диапазон поинтера от 9.3 в и выше ) смотрите другие мои...
      289 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 металошукач помаранчевий Хороша чутливість як на малі, так і...
      750 грн.
    4. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
    5. Тренчик, пружинка, непотеряйка для пинпоинтера pinpointer, ключей, пистолета, барсетки, и других вещ...
      150 грн.
  2. XOTABI4

XOTABI4 Obergefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    Украина
    Как по мне авто баланс очень хорош! Поставь а.б. посмотри значение, пройди 2-3 км и посмотри показания! Я ручной ставлю только на пляже

Motohobiman та lesnoi подобається це.
  3. Motohobiman

Motohobiman Oberfeldwebel

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    943
    Адреса:
    Ukraine
    Штанга рідкісне Г,треба щось думати,але за телескоп 85 євро щось жалкувато...

4. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    А что именно не устраивает. Расскажите, а то сейчас раздумываю - мультикрузер брать или 600-й - хочется все нюансы узнать. На штангу жалобы слышал, но без конкретики. Хочется узнать, что именно с ней не так, что жалуются часто.

Чёрный Полковник подобається це.
  5. XOTABI4

XOTABI4 Obergefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    Украина
    Цанга плохая из за это роздалбывается как алюминий так и карбон. Мой совет на последнее отверстие не ставить . У меня рост почти 2 м. Ставил на край) теперь пересверлил между 1 и 2 ещё на сезон пойдет а там возьму телескоп

6. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Теж користуюся авто балансом, все нормально відлаштовується, поки що з ручним не експерементував. Останній вихід, ходив під ЛЕП, в принципі ходити можна, прилад трішки починає нервувати, але не критично. Є реакція на мобільний, для комфорту як на мене, щоб тільки не задовбувало, то краще телефон вимкнути. Ходив по пасовиську, місцями багато залізних оплавків, швидкість збільшував до 5, два тони, програма Поле1, поки що толком не вїхав, виділяє детектор колір на сильно засміченому чорним місці чи ні? Чи може просто не попадалося щось кольорове поміж чорного. По більш менш чистим місцям все зрозуміло, прилад працює супер, гарно та глибоко бачить маленькі шматки бронзи, спинки фібул, з чітким сигналом.

Останнє редагування: 4 січ 2019
    Motohobiman подобається це.
  7. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Мені теж спочатку дуже не сподобалася штанга. Але після пятого виходу якось начеб то звик, вже і рука не болить, ще думки про нову штангу присутні, але вже не критично. Побачу потім в процесі, міняти чи ні.:beer:

lesnoi та Motohobiman подобається це.
  8. Motohobiman

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    943
    Адреса:
    Ukraine
    Спасибі за корисні поради.У штанги не правильний кут нахилу ручки,і проти Деусовської просто барахло;)
    Тому штанга це питання часу мабуть .По приладу в цілому всі цілі відпрацював так як треба,те що не може ніхто не може і він,але багато чого він робить краще,на рахунок великого заліза все добре,його чути гарно.

lesnoi подобається це.
  9. wer84

wer84 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.031
    Адреса:
    Ukraine
    Перепрошил на 1.7.5 прошло все на ура. Но есть один нюанс.
    в приборе 2-ВА одинаковых кабеля.
    С одним перепрошивается а с другим нет.
    пользовался ноутом с виндой 7

10. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    І що, як нова прошивка, що змінилося в роботі приладу?

11. XOTABI4

XOTABI4 Obergefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    Украина
    Серебро стало стабильно! И все что я заметил

12. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Маєте на увазі, що прилад став краще бачити срібні речі?

13. XOTABI4

XOTABI4 Obergefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    Украина
    Так

14. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Де можливо почитати більше інфи на рахунок перепрошивки? На "ревю" хотів знайти, але там вже стільки настрочили, що не хватило терпіння перечитувати сторінку за сторінкою. Чи є факти, що після прошивки прилад став гіршим чим був на початку? На даний момент з тією прошивкою з якою я купував новий прилад, все працює на відмінно, а що буде після перепрошивання невідомо.

15. XOTABI4

XOTABI4 Obergefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    Украина
    Не парься! Поставь не понравилось сделал откат!

16. wer84

wer84 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.031
    Адреса:
    Ukraine
    XOTABI4 подобається це.
  17. YuriyNik

YuriyNik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    102
    Адреса:
    Украина
    Интересное видео, для тех кого как и меня мучают муки выбора

18. wer84

wer84 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.031
    Адреса:
    Ukraine
    а кто уже пробовал подключить телефон к наушникам. у меня сопрягать не получается что б отвечать на тел звонок не вытягивая его из кармана?

19. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Доброго всім ранку! Думав, думав тай вирішив поки ще не перепрошиватися. Прилад працює відмінно, стабільний без нарікань. Може коли вийдуть ще які більш менш крутіші прошивки, які реально будуть працювати краще першої, от тоді і подумаєм. А зараз поки що, читаєм різну інформацію, що стосується Нокса, робимо квартирні тести, одним словом чекаємо добрячої відлиги!:beer:

Motohobiman подобається це.
  20. Motohobiman

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    943
    Адреса:
    Ukraine
    Аналогічно,так і я поки що побуду на старій прошивці.Поки що Парк 1 найбільш подобається.

21. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Мені сподобалась Поле 1,2. Ходжу поки що двох тонах, так для мене зручніше чути правильні сигнали. Можливо це наслідки роботи з аналогом, але все ж таки мені здається, що у двох тонах легше на вуха. Налаштував колір у максимально високу тональність і все Ок! З іншими налаштуваннями поки ще не експерементував. На місці налаштовую тільки швидкість, все залежить від зазміченості, грунт поки що автомат, в ручну ще не відлаштовувався, не встиг погода не дозволила.

22. Motohobiman

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    943
    Адреса:
    Ukraine
    Так на двох тонах і мені краще,але зараз 5,мені наче Парк 1 тихіший і правильніше індентифікує.

23. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Всім привіт! Думаю сьогодні ввечері трішки потестувати Нокса. Є один дуже не поганий квартирний тестик, я з Маскою його проводив. Якщо говорити відверто, то Маска майже не пройшла його. Все дуже просто, береться невеличкий пластиковий контейнер висотою до 20см, наповнюється грунтом(грунт просохший). В середину грунту, десь до 15 см площиною до гори поміщаємо монетку, я брав динарій. Потім беремо прилад і перевіряємо, результат приємний монетку чудово відчутно ! Далі цікавіше, берем в руки контейнер(кришка повинна бути зачинена) і починаємо ним колошматити, перевертати, трясти. Потім знову ставимо на стільчик, і перевіряємо чи бачить прилад монету. Зкажу чесно, довго мені довелося трусити тою коробкою, щоб я знову спійняв Маскою чіткий копаємий сигнал від динарія. Всі чудово знають, що Маска 4Про не поганий прилад і славиться гарною чутливісттю до монеток, та монет на ребрі, але не тут то було. Про схожий тест, який я теж проводив Маскою з невеличкою спинкою фібули не буду зовсім ні чого говорити, як я не трусив тим контейнером, так та спинка в потрібне положення, щоб її відчув прилад і не стала. В ніякому разі не висвітлюю Маску як поганий детектор, навпаки я з ним відходив багато сезонів, і Маска мене радувала знахідками, але факт є факт. Не знаю який результат вийде у "Віника", може і набагато хуже, а може і кращим. Сьогодні спробую, обовязково відпишуся, а якщо вийде, то зніму невеличке відео.:beer:

SYRYUS, лежа та Motohobiman подобається це.
  24. Motohobiman

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    943
    Адреса:
    Ukraine
    Дякую,в мене вмуровані в кирпічах пара монет,10 коп СССР 40 го року,під двома кирпічами прилад монету бачить кольором із зривом невеликим в чернину,багато приладів не бачать взагалі цю ціль.

25. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    На рахунок цегли, та монеток під нею, Маска бачила все відмінно з чистим кольоровим сигналом, і разом із цвяхами, і без них. Як я тільки не знущався з Маски. Всі Вадяновські тести, які він робив з Деусом, я без проблем повторював Маскою. Але от тестик з грунтом в контейнері здивував мене реально, хоча я був впевнений в Масці на 100%, але вийшло не так як думалося. От тепер і думаю, скільки реальних пропусків ми маємо в полях. Достатньо, щоб монета лежала на ребрі, або трішки під іншим кутом, і все "махни хай косе", копаємого сигналу не має , навіть на невеличкій глибині.