Поцьому фото видно що швидше всього коли будеш рівняти буде тріщати.Спочатку кинь її в мильний розчин на декілька днів може буде після відмивання мати кращий стан.
Вітаю з першим копом! Ви прягу почистіть трохи і викладіть фото-може її й рівняти марно. Так, від неї. Не переживайте, ще багато таких буде .
Пряга отлічная.Можна спробувати, але акуратно, зачіп теж треба вставити.Кіянкой дерев'яної спробуйте постукати тихенько.
Поздравляю с первой прягой! Лично я ровнять не советую,потому как ей лучшего ничего не светит,чем то что имееться сейчас!
Вітаю із першою прягою!Вирівнюється тільки так,за 5 хвилин і без ущербу для пряги!В такому вигляді незнаю,а от вирівняти і буде трішки дорожче а ніж помнута! А навіщо ж продавати,якщо вона у Вас перша!???Може краще притримати на пам*ять,як згадку,перша як неяк!!?
Пряжки добре рівняються якщо розігріти метал,але Ви швидше за все її просто доб'єте бо не маєте практики,краще залишить як є.А в грошах майже нічого в такому стані не вартує,думаю без тих 30-50 гривень спокійно проживете,а пам'ятка залишиться,все таки перша.Успіхів!
Доброго Ранку. Не Вартує вона щоб ії рівняти......час вбив,та і лежала вона на рівнині,перебувала весь час волозі. Не Переймайтесь так,10-ки пряжок ще по переду. мій перший Мітунз ПСВ,через 5-хв після того як знайшов____Розсипався в руках. з повагою В'ячеслав.