Troodon зазнало деяких змін для покращення ергономіки та зручності користування ножем. У першу чергу це стосується гвинтів – фірмові шапочки, які стали справжнім головним болем для тисяч користувачів, тепер у минулому, їх замінили поширеними торксами. Змінився склобій, який зменшився до розмірів маленької кульк. Репліка цієї фронталки демонструє хорошу деталізацію – більшість ключових елементів ретельно відтворено, це стосується рельєфного зображення лого на руків’ї, кліпси з кулькою (вона сталева) та текстури руків’я. Клинок зі сталі D2, руків’я з алюмінієвого сплаву, механізм двосторонньої дії – це крупний ніж з фронтальним викидом кинджального клинка не лише для колекції, але і для практичного використання. Характеристики: Сталь: D2 Довжина клинка: 9.6 см Довжина ножа: 23 см Товщина обуху: 3.41 мм Матеріал руків’я: алюмінієвий сплав Кліпса: знімна, двостороння Вага ножа: 133 г Нож условное бу, ничего не резал ни колол-состояние отличное, острый,см.фото.Полный комплект,коробка бумажки и нож.Цена 1600 грн.Оплата ПриватБанк пересыл Нова почта