Нє) Я довго вирішую та вагаюся, але покупаю швидко) Купив у Барсука за 15хв спілкування так як хтів,ще й сьогодні адекватну консультацію у полі після 18ї отримав.)
Працівники камраду так не думають))))). У них вже є Ваш номер телефону, а все інше.... хоч і з десяток приладів у Вас, а рожевоштані все одно вважатимуть вперто що тільки в них є прилад для Вас))).
Купил с рук Гетьман. Говорил хозяин пять выходов... По виду состояние 9 из 10. После примерно 20 дней... Выходы были ежедневно... Рукоятка у основания треснула при махе. Голова стала немного качаться. Закрепил изолентой. Работаю дальше... Начала барахлить кнопка перемещения по меню. То раз нажмешь, то четыре... Работаю... Два дня назад кнопка умерла... Впечатления: - по глубине неплохой (уровень квазар ф3+... -..) - цели различает хорошо, - звук приятный, - чернину ржавую, как обычно, в цвет бросает. Пришёл к выводу, что это китайский прибор Текнетикс Т2 Т2. Замена наклейки на блоке, замена катушки на IPA ( очень лёгкой и неплохой). Так на минутку, китаец -5500, а Гетьман 15500. Внутрь не лазил, отправил на ремонт. Едет. Скоро мастер скажет что внутри. Ещё не факт, что отремоетирует. Кстати, обращался в Камрад, по ремонту. Те связывались с сервисным центром. Так тот центр, почему-то ответа насчёт ремонта не дал... Выводы делайте сами..
Они декларируют, что это украинский производитель. Так кто это? Есть Марс Викинг(кстати они открестились), есть Оззи,Коваль, Полюхович, Арчи и др. уважаемые мастера. А тут кто? Всё эти приборы, на Розетка, пром, так или иначе ведут в магазин камрад. И единственная реклама в ютуб тоже камрад. Невольно закрадывается мысль, что это и есть этот украинский производитель. Или их какой-то сервисный центр, который не проявил интерес к ремонту моего Гетьмана. Так думаю, или может я не прав..
Всім привіт, може в когось ще був досвіл роботи з цим металошукачем (Getman), є бу пропозиція за 5 тис. чи варто розглядати для покупки? Нові зараз по 15тис) - но то мабуть на лоха розраховано, а бу по 4-7 тис.), тому ціаво чи то вони настільки гівняніб що так їх зливають - в 2-3 рази дешевше чи за 5 тис. то буде норм варіант?)
Я свій скинув за бісцінок.доходив спокійно сезон з квазаром Романа Коваля. А на весну придбаю другий прилад бомбу. Не скажу який. Бо розхватають...
А чому скинули? повне гівно навіть за 5 тис? В камраді кажуть що нова терка про то слабий прибор, рекомендують гетьмана))) навіть типу тести робили де гетьман більшу глибину бере, хочу для себе зрохуміти чи варто взагалі його розлядати, бо ніде нема інфи крім камрада). Думав взяти нкоту ультра чи терку про (бу), але ці аферисти камрадовські почали цього гетьмана впарювати, ось цікаво, не вже вони дійсно продають якусь лажу по ціні нової терки про чи нокти ультра?
Ви би прочитали на райберті про клони текнетикс, та більш ранні пости у цій темі,зрозуміли б багато. І про магазін камрад теж... Виробник цього прибора є магазін камрад. На Гетьмані стоїть датчик ІРА. Що це за ІПА? Хто виробник цього датчику? Позвонить в камрад і спитайте. Якщо скажуть вам фірму, або фамілію майстра с телефоном, тоді можете куплять... Гетьмани продають на промі, на розетці... А як придивитись, то розповзлись вони з камрад. А чи є в камраді виробничи потужності? Ні. А звідки прилади? З Піднебесної. Ну це ще нічого. Але нащо людям казати про національного виробника...
Не лізьте в той камрад. Стосовно гетьмана, він не вартий уваги навіть безкоштовно, те саме що з палкою шукати, ефективність буде одна.