Металошукач для монет.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем spovnenyy, 3 бер 2015.

1. spovnenyy

spovnenyy Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Львів
    Те, що Ви повірили - це і є радість для всіх.:D Краще може все-таки порадьте щось для монет, бо попередні поради я вже взяв до уваги.

Volocuga подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новый старательский лоток D 38см…смотрите другие мои лоты…есть новые поступления…
      449 грн.
    3. Продаю усилитель для ушей катушки Equinox 600/800 на размер дополнительной катушки 15". Был в и...
      200 грн.
    4. Новые старательский лоток D38cm и сито D20 cm высота 5см…
      629 грн.
    5. Новый старательский лоток D38cm..и неодимовый магнит ..смотрите другие мои лоты…есть новые поступлен...
      427 грн.
  2. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Ось будьласка, тільки в мене більш стара модель замість екрана смартфон під"єднується.

Images:

0973_1~1.JPG
    Yako, Taifun66, spovnenyy та 2 іншим подобається це.
  3. зилот

зилот Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    2.289
    Яименно эту фотку уже наблюдаю в нете уже трейтий год .хотел-бы знать откуда эта( брехня) взялась.

4. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    а ви думаєте ТС, перша людина, яка шукає металошукач тільки для монет. Як форум перелопатити назбирається пів сотні таких тем, тому тільки монети, тому золото, комусь метеорити. Ось і з"вився Марадер.

Вольф, зилот та spovnenyy подобається це.
  5. spovnenyy

spovnenyy Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Львів
    Відносно більш старшої моделі Ви загнули але стосовно приладу на фото по-доброму завидую Вам.:)

Volocuga подобається це.
  6. Вольф

Вольф СД

Повідомлення:
    3.973
    Есть версия для новичков.
    893430.jpg

Ігор1 теребовля, Yako, Bakhmach та 6 іншим подобається це.
  7. fenyks

fenyks Feldwebel

Повідомлення:
    1.658
    Адреса:
    Прикарпаття "БандерштаТ"
  8. spovnenyy

spovnenyy Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Львів
    А як на рахунок Минелаб 3030. Хоч там є деякі функції, які мені не потрібні але в характеристиках і відгуках користувачів він чуть не універсальний, а по монетах кажуть знаходить їх на ура, чітко відділяючи шмурдяк. Правда не знаю, чи вартує за такі гроші брати заради пошуку монет...?

9. spovnenyy

spovnenyy Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Львів
    А звідки ви взяли, що я хочу купувати Термінатор? Ось, що я писав стосовно Термінатора:
    Також писав, що ціна для мене не основним критерієм але й не другорядним, бо не хочеться платити, за те, що не має відношення до пошуку. Але..., якщо Мінелаб 3030 виявиться найкращим для пошуку монет, то я не подивлюсь на все інше, що в ньому є не так і куплю цей прилад. Перш ніж купувати його, попрошу в когось на пробний пошук. Якщо чесно, то хочеться щось легке, дешеве та швидке на пошук. Минелаб 3030 виглядає масивним. Поки що вибір випадає між АКА Сигнум 7272, АКА Сорекс або навіть Тесоро Компадре.
    Щойно знайшов ще один прилад, який зацікавив мене своїми характеристиками-Fisher F75 black. Непоганий і Деус але він якийсь складний в користуванні виглядає, маю на увазі в налаштуваннях і чомусь часто його продають на форумах, можливо найбільше від усіх металошукачів. В той час металошукачі АКА та Мінелаб 3030 майже не зустрічаються порівняно з Деус.

Приходиться все аналізувати, щоб купити прилад для роботи, а не для перепродажі.

Останнє редагування: 4 бер 2015
  10. fenyks

fenyks Feldwebel

Повідомлення:
    1.658
    Адреса:
    Прикарпаття "БандерштаТ"
    незнаю чи розчарую чи обрадую.... СТХ вар1ант1в налаштувань та комб1нац1й поеднання цих налаштувань набагато б1льше н1ж в Деус...
    що краще Деус чи СТХ говорити не буду... так як буде вигдядати як чорний п1ар))))
    .... дещо м1ж цими приладами Ви вже сам1 правельно розум1ете!!!... а решта прочитайте в розд1л1 ВСЕ О "Minelab CTX 3030" тут на сайт1.
    там 1 зустр1нете пор1вняння 1 враження власник1в Деус як1 перес1ли на СТХ

11. Saddam47

Saddam47 Oberleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    2.560
    Адреса:
    Галиция
    ЗОЗО класний прибор, але через його габарити та ціну, навіть не ніколи не брав до уваги. Тай зайваго там багато. Всеж вважаю Деус оптимальнішим, і при правильному підході, він буде, як мінімум, не гірший за ЗОЗО по монетах. Але до нього треба довго звикати. Якщо ЗОЗО все виводить на екран, то Деус треба більше слухати, і порівнювати з інформацією на екрані. F-75 - спеціалізація старовина, в т.ч. і монети.

12. spovnenyy

spovnenyy Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Львів
    http://okm-emirates.com/ru/products/bionic-x4/-рекомендую прочитати всю статтю.
    Bionic X4 – Детектор дальнего действия с Android смартфоном

Price Inquiry Дальнее действие используется для поиска погребенных объектов на большом расстоянии.
    Bionic X4 – детектор золота дальнего действия был разработан специально для золотоискателей и охотников за сокровищами, которые ищут золото на большом расстоянии. В отличие от традиционных детекторов большой дальности X4 Bionic можно комбинировать с Android смартфон, чтобы визуально определять золотые объекты. Полностью автоматизированная связь Bluetooth между смартфоном и Bionic Х4. Передает отсканированные данные непосредственно в смартфон, где данные отображаются на дисплее. Таким образом, охотник за сокровищами может видеть направление и образ с помощью камеры смартфона и установить его для последующего анализа.
    Методы обнаружения для охоты за золотом

Bionic X4 дальнего действия золотодетектор поддерживает два различных метода обнаружения, чтобы найти скрытые золотые сокровища:
    Ионный метод обнаружения (Ионы-палата-система)

Ионный метод обнаружения измеряет радиацию ионов погребенных золотых предметов. Этот метод обнаружения в состоянии определить местоположения только давно погребенных золотых артефактов.
    ü Метод обнаружения Bionic (Био-энергетическая система)

Во время обнаружения золота метод обнаружения Bionic взаимодействует с био-энергетикой тела оператора для анализа минимальных изменений объектов вещества. Таким образом золотодетектор Bionic X4 в состоянии определить местонахождение почти всех золотых объектов. Независимо от возраста золота, систему Bio-Energy можно использовать, чтобы найти недавно похороненное золото, давно погребенное золото, а также золотые экспонаты, которые не захоронены.... .
    Знайшов ціну - 11000 євро ! - http://kubar.ru/archive/index.php?t-32208.html

Volocuga
    , то Ви Януковичу золотий батон подарували ?:D

Останнє редагування: 4 бер 2015
    Volocuga подобається це.
  13. fenyks

fenyks Feldwebel

Повідомлення:
    1.658
    Адреса:
    Прикарпаття "БандерштаТ"
    Та йоп..твою ..мать....... ви припинете жувати жвачку про біоенергетичні, радіоктивно іонні принципи, чакри, і інші тріперні технології детекторів!!!!????
    в гілках цього сайту вже обговорювали всі чудо турецькі технології ..... все це фуфлячно профуфлений ФУФЕЛ!!!!

Travesil, OSTEON, Wiking730 та 3 іншим подобається це.
  14. зилот

зилот Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    2.289
    ВЫвот и сбылась мечта "идиота" ,сегодня приехал прибор под названием Bionic X4.
    вот ссылка на него http://ru.okmpersia.com/metal-detectors/bionic-x4 содрали фотки с форума кладоискателей .Даже время на часах тоже .АЙ-ЯЯЙ.

Images:

0970.jpg
    0973.jpg
    0970.jpg
    0973.jpg
    spovnenyy та Volocuga подобається це.
  15. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Ні, я чесно взяв у нас на форумі, здерли їх до мене.[​IMG]

spovnenyy та зилот подобається це.
  16. зилот

зилот Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    2.289
    spovnenyy подобається це.
  17. spovnenyy

spovnenyy Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Львів
    Та я й сам повірив, адже інформації дуже багато і виглядає, що це реально.
    Нічого, тепер знатиму кому і чому вірити. По монетах майже визначився, на днях придбаю, а тоді подивимось окупилось, чи ні... .:)

Volocuga подобається це.
  18. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Що обрали, коли не секрет ?

19. spovnenyy

spovnenyy Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Львів
    При всій повазі до дописувачів поки що не скажу, бо посиплеться багато критики і прийдеться кожному пояснювати, а пояснити нічого не можу, бо нічого не знаю. Коли нормально вивчу його, тоді й скажу і навіть продемонструю результат пошуку.

CROPER та Volocuga подобається це.
  20. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    На критику не зважайте, це тільки ваш вибір. Вам з цим прибором ходити, всеодно головне то ваш удача, та чуйка.
    Гарного копу.

21. зилот

зилот Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    2.289
    Не забывайте самого главного вам нужно торопиться сезон уже начался когда полетят оводы комары и поднимется трава коп станет пыткой.Чтобы удачно СТАРТОВАТЬ у вас осталось мало времени.УДАЧИ.

22. fenyks

fenyks Feldwebel

Повідомлення:
    1.658
    Адреса:
    Прикарпаття "БандерштаТ"
    Та плювати Вам що посипеться!!!! зараз чи пізніше ...все одно будуть невдоволені))))
    коли жінку вибрали ... ніхто нікому не пояснює!!! просто ставиться перед фактом!!!.... так і тут...Ваша особиста справа що вибрали, Вам з прибором "жити на копі"!)

OSTEON, зилот, spovnenyy та ще 1-му подобається це.
  23. Shubbit

Shubbit Oberschütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Тернопіль
    Чому терм не радите?

24. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Його слухати потрібно, на початку кр"єри крпаря це складно. Та й занадто розрекламований, нема в ньому нічого надзвичайного.

зилот подобається це.