Металошукач Base 250

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Rihard1989, 24. Apr. 2025.

1. Rihard1989

Rihard1989 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    30
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    73
    Друзі усім привіт. Користуюсь металошукачем кощей 5і, але хочу замінити його. Мені тут деякі радять взяти Base 250. Що скажете ? Цеж як я розумію китайська копія аськи 250ї. Чи варто з таким звʼязуватись ?

2. Интересные лоты

1. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    2. Пинпоинтер с литиевым аккумулятором, отличия от того что с батарейками смотрите на вторм видео Видео...
      950 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      190 грн.
    5. (в наличии 4 шт.)
      Пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 металошукач помаранчевий Хороша чутливість як на малі, так і...
      750 грн.
  3. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

А навіщо?Може краще взяти якщо Аську то оригінальну.

fedya_valki gefällt das.
  4. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Невіть не думайте зв'язуватися як з bace-ом,так із магазином червоноштаного Камрада!Це не магазин,а розвод лохів на китайське гівно.Маєте бажання беріть оригінальну аську, вони наразі не за всі гроші світу коштують.

флегМАТ, Wolfgrey, Arch und 2 anderen gefällt das.
  5. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Rihard1989 gefällt das.