Металошукач Base 250

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Rihard1989, 24 кві 2025 у 18:48.

1. Rihard1989

Rihard1989 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    30
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    73
    Повідомлення:
    149
    Адреса:
    UA
    Друзі усім привіт. Користуюсь металошукачем кощей 5і, але хочу замінити його. Мені тут деякі радять взяти Base 250. Що скажете ? Цеж як я розумію китайська копія аськи 250ї. Чи варто з таким звʼязуватись ?

1. Силиконовый чехол для пинпоинтера Водонепроницаемый чехол от воды, грязи и пыли. Туго сидит на прибо...
      298 грн.
    2. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      200 грн.
    3. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
    4. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Смотрите другие мои лоты, распродажа сотен товаров по ценам ниже рыночных в связи с закрытием магази...
      750 грн.
  2. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    520
    Адреса:
    Центр України
    А навіщо?Може краще взяти якщо Аську то оригінальну.

fedya_valki подобається це.
  3. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    612
    Адреса:
    Рівне
    Невіть не думайте зв'язуватися як з bace-ом,так із магазином червоноштаного Камрада!Це не магазин,а розвод лохів на китайське гівно.Маєте бажання беріть оригінальну аську, вони наразі не за всі гроші світу коштують.

Arch, Rihard1989 та fedya_valki подобається це.
  4. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    612
    Адреса:
    Рівне
    Rihard1989 подобається це.