Металодетектори від Новий Горизонт

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Al_Tobacco, 14 бер 2020.

1. Olegarx 13666

Olegarx 13666 Oberschütze

Повідомлення:
    23
    Адреса:
    Харьков
    Мені цікаво, що можна робити з маскоподібним приладом на передку? Ну хіба що мільйони осколків цвітняка на одному квадратному метрі збирати. Бред

fesa та флегМАТ подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Наушники до любих металоіскателів. Пару раз пробував у дома на працю, нові. Наложкой не відправляю.
      2450 грн.
    3. Новые старательский лоток D38cm и сито D20 cm высота 5см…
      629 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
    5. Сумка, использовал как сумку для находок. Крепкий материал. Хороший крепкий ремень. Удобная. Ещё дол...
      135 грн.
  2. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Ооо, друже... Не обов'язково прилади на передку для розмінування полів... Наприклад, дуже допомагають при окопуванні на звільненій території, особливі після бойових дій, хто в темі той зрозуміє.

fedya_valki подобається це.
  3. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Любий прилад, не тiльки Маскоподiбний, можна накрутити так, що вiн не буде бачити "мiльони осколкiв", а тiльки протитанковi мiни, а можна так - щи й гранати типа Ф-1 вже почне бачити разом з протитанковими мiнами! Все в руках оператора прилада:smile_12:

cer, Володимир84 та BART28 подобається це.
  4. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    купив собі також Тесея , чекаю коли підсохне тай махнути на поле .

5. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    ще думав до нього снайперку намотати , не вкурсі скільки витків і якого дроту ?

6. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    "Чебурашку" мотайте, махнемось на снайперку(якщо біцуха прокачана, бо важка).
    Або ось готовеhttps://reibert.info/threads/6-djujmova-snajperka-dlja-golden-mask-redgold.1456676/

cer подобається це.
  7. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    дякую , хочу 24х12

Cladotrix подобається це.
  8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    В мене 20х15, прикольна на смітті, але важка, "цільнолита" , цеглина менше важить:D, але і стабільна

cer подобається це.
  9. Саргій

Саргій Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Україна
    Доброго! хто може перебрати Тесея купив з рук ,а він денара в грунті на 20 см не бачить котушкою 32х32 ,грунт теж не бачить відстроююсь по фериту.

10. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Треба вiд грунта вiдстраюватись, а не вiд фериту. А якщо не допоможе - звертайтесь до Солов'я

11. Саргій

Саргій Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Україна
    він грунту не бачить , а з Соловєм посварені

12. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    А в Новий Горизонт чому не звертаєтесь. Їхнє дітище , вони й відремонтувати зможуть.

Arch, jokercop, Bono777 та ще 1-му подобається це.
  13. gunslinger888

gunslinger888 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    400
    Адреса:
    Ukraine
    Випадково не на олх тесея брали який був весь в болоті та с двома датчиками?

cer подобається це.
  14. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Привіт. На минулій сторінці є телефон розробника тесея, тут на сайті його давно не було. Чи Ви не хочете туди звертатись? Тоді ось наприклад https://reibert.info/threads/remont-metallodetektorov-cherkassy.1083809/
    Теж нечастий гість, на ютюбі канал SHARK_MD.
    Нічого в них не ремонтував, просто пропоную як варіант

neoPartizanUA подобається це.
  15. Саргій

Саргій Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Україна
    так в того смертника а що можете сказати?

Останнє редагування: 24 бер 2024
  16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    На заборі теж багато чого написано, що не відповідає дійсності. Полистайте його тему, побачите що таки саморобки ремонтує.

17. gunslinger888

gunslinger888 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    400
    Адреса:
    Ukraine
    Та нічого, хотів теж його купити, але коли подивився додаткові фото бажання купити пропало. Зверніться до виробника металошукача https://newhorizon.in.ua/contacts/ :beer:

18. Саргій

Саргій Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Україна
    Божився шо клад ним підняв монети з 40см витягує ) я вийшов в ліс позбирав пробки з радянщиною 1 гільзу з Лебеля тільки глибше 20см витягнув ,достаю ппш на 10см впало назад в ямку вже не бачить ,викопав пробку грудкой накрило не бачить думаю шо за брєд, а другий раз на поле по чк,кр то уламок хрестика з верху знайшов за 4години ,зробив тестовий пагорб на 20 см отвір нижче впихнув денара він його не бачить тай все зрозумів, пишу йому шо відправляю назад за 5к бо взяв за 5.5 ,а він каже то ви так довго його тримали може вже що з ним зробили..Ну це таке я його знайду в тій Звенигородкі я ще молодийчас є)

19. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Ще раз , відкриваємо, читаємо САМОРОБКИ ТИПУ delovera/bomber/gerris/Р.К./Staff...... И Т.П. НЕ РЕМОНТУЮ!! На заборі собі напишите. Ваша манера спілкування дуже схожа на манеру однієї відомої людини на форумі.

20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ви в адекваті? Полистайте тему, в ремонті в нього не лише фірмачі про що я вже писав.
    Яка ще манера спілкування, я що особисто проти вас щось писав?

Останнє редагування: 24 бер 2024
  21. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Попустіться трохи. Адекватною має бути інформація.

22. Саргій

Саргій Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Україна
    Отак прийшов накидано як попало навіть блока не обмотало ...мати забирала я на роботі був сказав їй там все добре людина сказала все гуд та і я думав в такий складний час найодурювати ж не будуть, але хохлядь серед нас памятайте.

Images:

photo_2024-03-24_18-43-26.jpg
  23. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Попустись сам, дістав вже. Я надав адекватну інформацію, саморобки він ремонтував, хоч це і не відповідає його ж заявкам в першому пості, червоними літерами. Пост свій тоді чого видалив? Я тебе не чіпав, і на особистості не переходив. Вираз про надпис загальновідомий, і характеризує що не все написане відповідає дійсності. Тобі хтось хамив?

24. Саргій

Саргій Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Україна
    Не сваріться я йому писав з приводу що грунту не бачить він сказав що резистор зміний на грунт баланс можна спробувати поставити з5 до 10 кОм ,але робилиж під цей резистор блок... тай думаю багато кажуть що в високовольтних мд пересихають конденсатори то я і сам омжу замінити з електронікою трішки дружив раніше.

25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Та я як би сваритись і не планував, нікого не чіпав, не зрозуміло що за двіж почався..
    Автор тесея запевняв що щось міняв в схемі, то хз чи поради масководів щось дадуть, тим більш дистанційні. Дивує що від ферріту Ви відлаштовуєтесь, то по ідеї і на грунт шкали повинно вистачити, чому Ви його не чуєте то хз..
    Буває таке, коли грунт пересушений, чи пісок, тоді маска його тупо не баче, але зараз наче як вологи достатньо.. Наваліть треш по максимуму і пробуйте в двох тонах відлаштуватись, потім треш зкрутіть до комфортного