Металодетектори від Новий Горизонт

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Al_Tobacco, 14 бер 2020.

1. neoPartizanUA

neoPartizanUA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    430
    У Вас Маска была? Правильная Маска была? Какой бред вы пишите !!! Что вас не устраивает в Маске ? Трешхолд в Маске "неприятный" ? Это как? Боже! Сколько тем, сколько дилетантов. Покупаете непонятно что и пишите.

Останнє редагування модератором: 20 вер 2021
    1. Новый GT 110 + обновленный чехол и тренчик,+ крона и защитный колпачек..все одним лотом...смотрите д...
      625 грн.
    2. Новая кобура под ремень с тренчиком…смотрите другие мои лоты есть новые поступления…
      147 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      600 грн.
    5. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
  2. OZM

OZM Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    Україна
    Є група в ФБ

3. pan.Alex07

pan.Alex07 Oberschütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Волинь
    Не вірте брехні. Фірма працює. 10 днів тому отримав новенький металодетектор. Працює відмінно. Телефонуйте у будні: 0985745698. Вам усе скажуть. Мені тільки довелося чекати 2 тижні, щоб виготовили партію.

Володимир84 подобається це.
  4. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Дякую!

5. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Будьте уважні у формулюванні ваших думок - ви тут серед людей, які захоплені однією справою, а не у "собачому тирлі" соціальних мереж. От ви написали грубо і безапеляційно, звинувативши людей у брехні - кого конкретно ви звинувачуєте? Свого колегу, якій не зміг зв'язатися з фірмою за наданими нею контактами, що підтвердив документально? Чи мене, який на підставі підтвердженого доказу колеги зробив висновок про те, що фірма могла припинити своє існування? Хто тут "Свідомо поширює неправдиву інформацію", тобто бреше -
    обґрунтуйте свої звинувачення або принесіть вибачення загалу.

Енот рыболов, Bono777, LePEN та 5 іншим подобається це.
  6. Robert Deniro

Robert Deniro Oberfeldwebel

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    Я не знаю як їхні прилади , але катушки повний кал були ( як зараз теж не знаю) ще як з аською ходив купив одну - дуже глючна ходити нереально , потім замінили на іншу , вона була чуть краще , але все одно нікуди не годилась , ложгяки з вді 99 при кожній проводці , вернув назад , забрав гроші і купив торнадо

BART28, Arch, Wehrkreis та ще 1-му подобається це.
  7. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Не було Маски. Декілька разів пробував працювати з чужими Масками. Може я і дилетант в Масках але я був музикантом і добре чую який бридкий трешхолд у Масок. А Ви мали Маску і не розібралися яке звучання трешхолда?

8. Wehrkreis

Wehrkreis Obergefreiter

Повідомлення:
    92
    Адреса:
    Odessa
    Очень активно некоторые пользователи их нахваливают в ФБ. Там же и номер телефона для обращений пишут.
    Особенно в постах когда новички пишут какой выбрать МД или у какого мастера заказать ГМ или Квазар.

Robert Deniro подобається це.
  9. Toha1990

Toha1990 Oberschütze

Повідомлення:
    18
    Адреса:
    город Миргород
    Добрий день! Вносили деякі зміни на сайті, тому він кілька днів не працював. Зараз все працює.

Images:

Screenshot_2021-09-21-23-02-50-325_com.android.chrome.jpg
    Идущий по следу подобається це.
  10. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Всім доброго дня. Таке питання: знайомий купив Тесей(на форумі), на вигляд все бомба, працює, АЛЕ однаково реагує на ціль/цілі при перемеканні частот. Питання, це ми щось не розуміємо, чи то глюк приладу?
    Наприклад, на моєму МД(гаус) дві частоти, і при перемиканні показники значно змінються...

11. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ви хочете щоб різниця була помітна так само як в гаусі? 16 і 48 кГц чи скільки там.. В три рази відрізняється. А в тесеї які частоти? 18 і..?
    Відмінність повинна бути, та не така суттєва.
    Беріть ферріт і балансом грунта звіряйте де він вирізається, якщо в різних місцях то і частоти різні, якщо в одному, то частота одна, а тумблер для красоти.

Шурик Шанс 2, neoPartizanUA та Volocuga подобається це.
  12. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Мабуть там буде різниця лише для низькопровідних цілей і мілкого трухлого заліза для кровлі, як і в масці. Різниця в частотах допомага лише на мусорках, копаєш трішки менше шмурдяку. По глибині різниці практично нема.

vitalik 981 та Cladotrix подобається це.
  13. redram55

redram55 Feldwebel

Повідомлення:
    290
    Толку от этой многочастотности ноль.
    Достаточно низшей и высшей частоты.И то разница незначительная ,будет видна только в грунте ,по воздуху будет одинаково.

Останнє редагування: 1 лют 2022
    praktik_1974, vitalik 981, Petrkum Petrkum та 5 іншим подобається це.
  14. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Взагалі то різниця є по глибині. Розмах на тх 26v при 18кГц,
    При 8кГц вже буде 16v. Найнижча частота при якій втрати не такі суттєві 12кГц і 25v, показники приблизні, та тенденція така. Це мені колись пояснював один збірник магнумоподібних, та в принципі ця інформація мелькала в темі обговорень і від інших паяльщиків.

OkSamyt подобається це.
  15. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Та не скажите..... Я с Маской-4, правда не на Вашей плате, а Никко-10, самособранной и настроенной, хожу обычно на 18кГц. А пришлось ходить на поле ЧК, где 2 высоковольтные линии висят над головой, на 18кГц Маска заводилась как бешенная уже метров за 50 от линий, а как переключил на 9,9кГц - сразу же стала тихая и нормальная! Ещё денарик там выдернул буквально под бетонным основанием под опору ЛЭП, прямо под проводами

16. redram55

redram55 Feldwebel

Повідомлення:
    290
    Не дочитали мой пост,что ли.Ну так я и написал две частоты а не пять)).

17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Так я две и включал, а не пять!:beer::D Хватило выше крыши!:smile_12: Нафига пять частот - не понимаю....

18. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.789
    Адреса:
    Харьков
    Бридкий трешхолд? Не совсем понял что это значит, это как?:D

19. d(p_q)b

d(p_q)b Stabsgefreiter

Повідомлення:
    236
    Адреса:
    украина
    Добавьте сопротивление для каждой частоты и БГ будет в одном месте, но я врядли думаю что в тесее такое автор делал.

20. Юрий_Б

Юрий_Б Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    город Ровно Украина
    Как сказать.. по тесту --
    можно увидеть, что на 27 кГц отлично видит золото но пропадают большие медные цели, а на 6 кГц пятак Ек. видит отлично, при этом на 6 кГц пропадают мелочь и золото.. 13 кГц оптимальна для общего поиска. Так что если идти на пляж, то лучше искать на 27 кГц, если по полю - 13 кГц, и если сигнал слабый, то переключая частоты можно точнее определить цель.

Единственно, я бы хотел спросить автора Тесея, можно ли как-то изменить частоты и в каких пределах?..

Images:

Тест Тесея.jpg
    Останнє редагування: 9 жов 2022
    Joker1991 подобається це.
  21. melan

melan Stabsgefreiter

Повідомлення:
    352
    Адреса:
    Украина
    заменой конденсаторов в контуре ТХ датчика, можно получить любую частоту в пределах работы прибора.

Чистильщик Тернополь подобається це.
  22. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    На сайті зробив замовлення в п'ятницю, так і не має ні дзвінка ні......

23. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.789
    Адреса:
    Харьков
    Забейте, возьмите лучше Редголд вместо этого чуда.

BART28 подобається це.
  24. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Зараз роблять кращі Тесеї чи Редголди?

Bono777 подобається це.
  25. Bono777

Bono777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    143
    Адреса:
    Украина
    Усім привіт.
    Комради, хтось із вас вже пробував зрівнювати ці прибори (Тесеї та Редголди) між собою, є якісь висновки у різниці їхньої роботи а також відмінності по якості приборів ?