Насправді ідея раціональна і вкладається в логіку розвитку бездротових металошукачів. І тут справа не стільки в економії. Головне - це дійсно крок уперед, за який дехто пробачить і аляповатий блок (якого не буде). У цьому випадку, можливо зосередитись взагалі на виробництві котушок. Це буде нішевий товар, що при адекватному співвідношенні ціна-якість не матиме конкурентів Відчуваєте різницю?.. На відміну від нинішньої розробки, яки всі кинулися порівнювати із Деусом. До речі, корпуси на Ваш Ф3 і х-фіндер робить не одна контора? Напис на звороті навіяв...
Історія створення МД (з того, що знаю). Були прототипи. Перші котушки і блоки робились взагалі на принтері. Це вже тепер воно все тисненням вискакує за секунду. А раніше , навіть в тікток Саша ефіри вів, як принтер малює катушку. Сама ідея створення проскочила непомітно, бо мало хто міг подумати, що це все оживе. З планів: будуть прошивки, будуть катушки. Я вже писав, або одна мульті або кілька з різними частотами. Ось день -два, стане на погоду, вийду в поле чи ліс, зніму якісь відео. Я сам не один МД мав, не один купував і продавав тут. За X-Finder я взявся допомогти, бо розробив його мій друг, бо давно мрію втерти носа жабоїдам і юзерам їх продукції (звісно ж без злоби), та ні, все таки мрію з єхидною посмішкою підколювати друзів з французами, що переплатили . А щодо відсутності блока , то особисто вважаю, що він має бути. Найперше тому, що так можуть провести паралель з сумнозвісним Аір детектор від камрад, на який донатили люди і де він зараз, незрозуміло. Окрім того, найбільша цінність це ПО, все інше то купа пластика і деталей. А убезпечити його легше, коли воно буде жити в рідному блокові
проходив мімо тем а тут ....... продайте мд , він мні вже подобається, 4 кнопульки , ... а меню на англійському?...
Все то добре: мова - штанга - блок - катушка ... а заряджать то як даний прилад? на Деусі "крокоділ з шнурами є....а тут в комплекті тільки мд, а коробочка з інструкцієєю і бумажкою з печаткою. ...
Катушка на магнітному кабелі, блок тайп С. Мені прийшов з магнітним роз'ємом. Щодо гарантії та іншого, все буде в комплекті
Ще день-два і зможу виїхати в ліс. Хочу на чтсту ділянку щоб можна було адекватно відзняти відео без поміх
Цей "крок уперед" вже давно зробив Андрiй Остапчук в своему Кротi Смарт. Та й щось менi цей прилад теж Крота дуже нагадуе
от взяли і одним махом все іспоганили...я вже аурса майже напродав щоб фіндера накупить.. а воно он шо кріт кріт мені незайшов , стьомний мд...
Мені цікаво, хоч 1 девайс хтось узяв ? Де нормальні тести у грунті ? На дворі + 24°, скоро бур'ян по пояс, буде ніде тестувати
50% я вже з купюрами на мд...... щось мене розміри смущають...Розмір блока управління 28х53х94мм...Дисплей: 37 Х 23 мм... мабіла . щож я там побачу...