Металлодетекторы Golden Mask

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем XanteRR, 21 вер 2016.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Чего фольгой? Наверно как и я делал. Экран корпуса графитом и обмотку я обматывал сеткой для фасадов что бы не дотрагивался провод до корпуса.
    И он что то похожее делает!

2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    2. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    3. Новый двух сторонний поисковый магнит D60 мм толщина 22мм…есть новый поступления,смотрите другие мои...
      799 грн.
    4. Поисковый магнит D 90mm толщина 18мм,+ паракорд d4mm длинна 20м.Все новое…
      1125 грн.
    5. Магниты 2 шт.Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не п...
      79 грн.
  3. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.801
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Так сам корпус изнутри графитили, потом укладывали катушки, или как-то по-другому?
    Я графичу сам корпус, выводя проволочку массы(земли),потом укладываю катушки, свожу баланс и китайскими соплями фиксирую катушки. Заливаю смолой, ну и т.д., и т.п.

4. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я не ліплю,я їх клепаю масово (МАСКИ) :D.Ти впевнений що я замовляв в тебе Тесорика ? Чи була тільки розмова ? В танкіста голу плату золотого руна я точно купив.
    Бачу на продажі Маску з метеликом,можеш продемонструвати ,не! поганна реклама буде .ЖДЬОМС.:D
    Ти їх не слухай,один видумав фокусну відстань від катушки до екрана.Інший армірує фольгу в корпус :D.По класиці,щоб стала правильно фаза,в графітовий екран катушки.Фомка -графіт -фомка :D.ЛСР уже маєш ,подивишся характеристики без екрана,і після.Вони тобі тут нарозказують ,спецяри :D

Images:

20210804_060647.jpg
    Останнє редагування: 4 сер 2021
  5. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    А чего ты ржошь? Между прочим экран у меня лучше был чем у твоих катушек. У меня такого балабольства при дергании прибора и ударов об шо либо не было как на твоих видео. И с сеткой датчик стабильнее был так как сетка позволяла смоле просочится до самого провода и не играть. Ну то такэ , тебя не переспориш.
    Я для себя делал катушку когда то как родная с маски дд 15 вроде 30/40 см белая. Да, была она 720 грамм но пять коп брала на 47 см в земле. Ещё виде было доказательством. И стабильная была пипец. Попробуй со своей ДД 33 выдавить такие показания в земле.

6. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Мені сказали, що вони більш шумні, подарували іншу. Взагалі то робив на різних.

7. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    то не фокус на відстань. Якщо робити екран близько до обмоток то може з'явитися ємнісний зв'язок. Від цього і наслідки. Та і добротність висока не завжди потрібна

Arch подобається це.
  8. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Екрана на корпусі там я не бачу як і провода від нього, а там уже без різниці чи фольга чи графіт на самих обмотках, це найгірший спосіб до речі. Обмотки тоді потрібно пропитувати перед екрануванням, при зведенні їх вже не зміниш. Головне те що ємнісний зв'язок буде, а від фольги ще й паразитний пучок, бо екран не має створювати своє поле.Статику потрібно знімати з корпусу, в Тесоро навіть пластик провідний на датчиках.
    Цей же корпус литий ідеальний для заливки, висота/малий об'єм заливки, все дано, ні , треба ж так споганити. Середину потрібно армувати, а не пхати туди пінопласт.
    От скажіть яка ж там адгезія буде коли лити фіналку епоксидка по епоксидкі? До перших морозів?
    Фінальний слой в цьому корпусі краще не піднімати вище бортиків корпусу бо адгезія епоксидки до поліаміду ніяка.

9. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Неслухай нікого крім мене,правильно вставлені деталі і ніяких шумів.
    Кіно давай!!!Ржу нагадав кіно з моїм датчиком,тим що ти переїхав скутером.Ти коли його продавав,ходив з ним по стерні-ПОМНИШ САНЬОК ???:D Вони ну дуже сильно в мене шумлять,на корисні сигнали.Геометрія така наука є,вона на шумність трохи впливає.У мене сьогодні ПРАЗДНИК,попробую бухнути.Так я зранку збігав в городи,і серіальчик зняв.Дам посилання в темі,і само - забанюсь!(Я незнаю яка реакція буде на алкоголь,може по дівчатах потягне,або на сон.)На кілька днів!!!Щоб не написати ,якусь правдиву ...ю :D Просим КІНО!!! Того що в стандарті чує нак 22 см,з моїм таким як на малюнку чує 30 !!! Не реклама,на продаж немаю нічого. Arch, Ти розкажи яку я тесору в тебе купив ? Лобо Супертрек був,Тежон був,Кортес був,ще один Супертрек був,Тежон є,самопала немав.Чи ми з тобою поговорили,це заказ?Чи вже купив.Щось нічого не пойму :D:D:D

10. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти ту епоксідку молтком невідібєш від корпуса.Правильні затвердувачі потрібно лити в епоксідку.Те що затікає на корпус,якщо за 10 годин не відереш,через добу відирається з пластмасою :D.Написав десяток є затведжувачів для епоксідки.

11. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Щось досить дивне... Як може вплинути затверджувач на адигезію? Хіба що в ньому буде якийсь розчинник для АБС пластику.

12. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Молотком ні, а температурні коливання зроблять це з легкістю. Затверджувач на адгезію ніяк не впливає, набір твердості єпоксидки йде до 7 днів, через добу воно ще не тверде й на 70%.
    Так там навіть не АБС, а склонаповнений поліамід здається, адгезія до нього м'яко кажучи не дуже, навіть від не дуже сильних ударів вона відстане від бортиків корпусу.

13. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я людина теплолюбива,при мінусових температурах не шпортаю .В мене це хобі потестувати МД :D.Мав в кінці сезону показати датчик,вже весною покажу .
    Я ж кожен зробленний датчик роблю для себе.За 15 років ні одного нерозбив на копі,невідпала епоксідка,хіба що скутером по нему проїхатись,і то тріснув в кількох місцях,ніх невідпало.Перелив кадрови ,ще кіно мужик зняв з ним по стерні і продав :D.Ті що криві були ,зразу під молоток йшли .Бувало після заливки тягнуло їх,банка затведжувача попала.через пів години починала епоксідка кипіти,корпуса плавились :D.Там кіно грузиться,посилання вже не дам,народ підтягується.:beer:

14. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Вже загрузилося? Там не видно розмірів скіфського нака. Тільки що в хаті включив МД з дд32 цей бачить на 40см. 16280658488882070043764.jpg

15. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    То бронзовий. А оцей гниляк 20см чути 16280663817841717839126.jpg він практично згнивший мабуть оловянка

16. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Санёк тут дело не в катушке. Пускай каждый мастер свои стратегии делает. Просто это всё чуть под надоедает.
    То ты пытаешься быть первым, то думаешь что у тебя клиентов отбирают. Если сравнивать работу Хили 4 про, и ту роботу Магнума которого тестируешь, то у Хили стабильней работа, и ровней. Я Судить не собираюсь, просто хочется что бы хоть чуть какое то уважение было до всех .
    Да и есть желание отправить Хили Маску на Максимальную доработку на что она способна! Тем более у меня твоих Масок было две, я знаю как они работают, сопоставить легко кто кого вдует! Мягко говоря! Это так что бы потом не ссорились! :D

kopboy78 та Wolfgrey подобається це.
  17. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Підтримую дану думку. Колеги, досить вже собачитися і "мірятися штангами". Немає серед нас "абсолютних геніїв усіх часів і народів", інакше вже був би унікальний прилад нашого виробництва, але кожен чогось досяг і має якісь переваги, як і недоліки. Не буду тут закликати "ділитися досвідом", бо комерціалізація має на увазі певні секрети, але хоча б спілкуйтеся без "наїздів" і оцінок рівня чужих знань - оцініть свої, нехай і не публічно. Є ж теми у нашій справі, які дійсно можна колективно обсудити без втрати якихось "секретних прийомів" - от на них і зосередьтеся. І якщо кожен з вас - "шляхтич гоноровий" - то як мінімум не відмовляйте у "гонорі" й співбесіднику - меньше буде дуелей і мені, як модератору, роботи.

kopboy78, Cladotrix, M_P та ще 1-му подобається це.
  18. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    У всьому має бути логіка,і послідовність!Більшість читачів ,далекі від технічних питань.Якби питання вирішувались,заміною однієї деталі на іншу.більш якусь правильну,уже всі це робили і на всіх МД.Я знаю де я перший,а де десятий :D.У видаленному повідомленні.було написано,два МД -одна тестова яма.Про епоксідку ,покажу де відирається пластмаса,а клей залишається.Про замовлення Тесорика,питання відкрите ,де коли я його купив,або замовивляв?Про нак було запитання,той що 40 см,а в грунті скіко???:D

19. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Скіко чи кулько? У мене текстова яма порівняльна. Там глина, каміння чисто для себе щоб зрівняти два МД. У Вас блогерів:D другі тестові ями. Це мені треба ту всю трахомудію в інше місце переносити.

solovey_2005 та GARRETT 250 подобається це.
  20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти на питання невідповів.Спроба блиснути розумом,зарахувалась.:D

21. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Ще раз можна? Не влазить нак в трубу каналізаційну. У мене вона під вуглом закопана. Пізніше викопаю яму.

solovey_2005 подобається це.
  22. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Бокові шурфи ніяк робити хіба що зубилом. Двічі закопував і відкопував. Більше не буду. 10 сантиметрів з"їла земля, тобто 30см чути це без навушників. але такий вже на грані. Розтягнутий.

solovey_2005 подобається це.
  23. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Згадуємо 2012-2013 рік, дзвонили зі свого київстару, замовили, тиждень проморочили голову зі своїм бронзовим топориком, коли вже прилад був майже готовий просто відмовились. Як це можна не пам'ятати?

GARRETT 250 подобається це.
  24. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Після,чи разом з Тежоном ,з тим що ти називаєш МД можна шукати? .Артіст ти і ....Л :D Ви як наробете реклами своїм самокруткам,іноді майже вірю в це :D .У мене був товариш,коли я йому говорив припиняй ...и.Знаєш що чув в відповідь!"Я ....ю і іноді навіть сам в цю ...ж вірю"Так і в тебе виходить :D.Я ніколи нездаю назад.Я людина слова,і за кожне сказане слово відповідаю.А ти? :D 20210805_104145.jpg відирав,те шо має колись відпасти саме.Пласмсса відирається,а епоксідаа нехоче :eek: І про топорі,не щаситиь мені на кельти,бойових різних періодів накопав більше сотні.А на бронзу не пре.

Останнє редагування: 5 сер 2021
  25. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Не пам'ятаю, але як би був Техон,навряд чи був би сенс замовляти Вакуеро.
    Якраз були розповіді про кельт і щоб МД його брав не менш ніж на 60 см, бо десь там є ліс, і там ви підіймали кельта з півметра.
    Запам'яталось бо два слова до купи не могли зв'язати.
    На фото не зрозуміло що. А хочеться побачити якщо епоксидка відривається разом зі шматками корпусу литого зі склонаповненого поліаміду, той що "маріупольський".

26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Arch, Для розуміння,хоча маю сумніви що дійде.Кельта я за 16 років незнайшов ні одного.Копали ми в ті часи середньовіччя.На той час я мав Тежон,СЕ ,і тестовий Вікінг, з самопалів була Соха друга чи третя і Фортуна.Міг шукати МД глибшого за тежона.Фуфель чує глибше за тежона??? Якщо щось збираюсь купляти ,кошти перераховую зразу.Якщо я зробив замовлення,значить перерахував кошти.Якщо цьго МД в мене небуло,значить ви мене кинули.Чекаю компенсацію.Можу знайти посилання на сусідньому форумі,де продавці робили спроби мене кинути.Велика частина в пожитєвому бані. :D Корпуси в мене оригінальні,всі.Не маю на даний час інших.І від інших епоксідка невідстає.Запитай Гарета 250,він переїхав такий скутером.Потріскався,нічого не відпало.Я!Болгаркою чистив захисний шар.Буром розчищав тріщини,перелив по стерні зняв кіно і успішно продав :D

Останнє редагування: 5 сер 2021