Металлодетекторы Golden Mask

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем XanteRR, 21 вер 2016.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Я то допускаю що мд чув яму:D От тільки це подається як те що він чує 5коп Єк.
    Щодо того що не ніксат про ці 75 см мовив, то він Харкевича з теми й не виганяв, сидить там років сім, а чомусь підчистили тоді мої пости:D;).
    Може вигідно?:D Я мовляв нічого такого не обіцяв в темі продажів, а ті казки Вєнского лісу в темі, ну нічого, ну буває.
    Проїхали, бо флудимо, тема не вайтсівська.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 10 шт.)
      Комплект металлоискателя Vallon VMR2. Все исправно, проверено и работает.
      20000 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор 3, termin...
      190 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного годографа V-BOX2,для балансных металлоискателей. К...
      270 грн.
    4. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    5. Это современный микропроцесорный универсальный импульсный металлоискатель. Использование прибора в к...
      1300 грн.
  3. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    1363816209_1602895~3.jpg

Стокова Маска 4 Pro справді винесе мозок на смітті, треба щоб гучність чорного була нижчою. Але сказати що маскоподібні гірше Деуса в таких умовах не можу.

Глибина в діскрімі 35 см на 5 коп в чоноземі вже буде добре для правильного мд. Все інше казки покриті "фокусами" тестера "ілізіоніста". Копати глибше можна але без діскріму. Є варті уваги моделі Whites але їх не копіюють. Щоб знайти правильний мд та підлаштувати під себе йде дуже багато часу...

Останнє редагування: 2 лип 2021
  4. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Модератори видалили повідомлення,я знаю що ти встиг прочитати.Посидь подумай.
    Так як я тебе вижену з теми,хто я такий?9246 повідщомлень -ФЛУДИШ!.І де побачив,чмирення пацана?Які питання,такі відповіді.Ти йому щось порадь,після лишися крайнім.Приказка бувалих камрадів!"Краще з розумним загубити,ніж з дурним знайти" ysabxe Саша нічого не зносить,за час якщо щось пікне це вже Счастя.Один день поперло,три денара,і царів накопав .По тракторних бригадах не шукаю мідяки.:D

5. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Щоб зробити Маску більш універсальною треба:
    - регулювання озвучки чорного
    - 3-й тон на низькопровідне

Gviga, Motohobiman, Petrkum Petrkum та ще 1-му подобається це.
  6. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    В Масці це ніяк реалізувати. То вже буде геть інша схема і прилад.

7. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Буде друга і третя серія.Датчик 30-ка ,в оригінальному корпусі.В другій серії ,нак залдишився в шурфові.

8. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Це такі самі трюки як в темі Т-Рексів? Налаштував БГ так щоб прилад пікав на грунт і маєш в тесті більшу глибину ніж в дійсності. У Харкевича кращі трюки. З 60 см. в повітрі зробив 75 в грунті.

9. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    VVB10 Там якраз нак підпрацьовує чорним,і при відпущеному грунті Маски пищать на яму :D.

Останнє редагування модератором: 5 лип 2021
  10. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Я чую що цей прилад як роздовбана шарманка. Я був музикантом.

11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Шановні МОДЕРАТОРИ!Якщо посилання на відео небуде на цьому рексурсі,я думаю правила(хоча є закони) ніяким чином ,не будуть порушенні?На здогадках хто мався на увазі,потрібно до циганів ,а не на технічних ресурсах. І запитання! В якій формі,дебілу пояснити що він дебіл? Не переходячи на особистості ? І щоб повідомлення не видалялось.Є така форма?Це з за цікавості,я хочу все знати :D.В деяких темах читаю виступи.і виникають питання,на адекватність виступаючих і на скільки вони компетентні в даних питаннях.Форум позиціонується як технічний,а не для дебілів,хоча дебілізм хвороба набута-спадково непередається:D.Дякую за розяснення.:beer:

12. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Правила не зобов'язують нікого викладати інформацію проти його бажання. У том числі і відео.
    Якщо є непереборне бажання розібратися хто кому Рабінович - для цього є Курилка, яка не модерується. Там можете змагатися у оцінці розумових якостей одне одного хоч 24 години на добу.

Vl_service та solovey_2005 подобається це.
  13. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Як Ви це уявляєте, враховуючи те, що оператор може крутити "БГ" та "дискрім"?

14. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Свіжа ЯМА.Кіно також.На вулиці під 30" ЦЕЛЬСІЇВ ,на сонці пече,мене на довше не хватило . ...... :beer:

BART28 та gans1969 подобається це.
  15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Апну тему.Дві снайперки 12" і аля НЕЛ Торнадо .:D :beer:

BART28 та gans1969 подобається це.
  16. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Снял видео о особенностях работы моно датчика с маскоподобным МД.
    Обращаю внимание на то, что МД находился в режиме работы, слабо закидывающем железо в цветняк, а не в таком, как работают обычные Маски.
    Видео выложил для того чтобы показать какие мелкие изделия видит Маскоподобный МД с моно датчиком, и как маскоподобный МД может озвучивать железные пивные крышечки, если его соответственно настроить.

Сейчас есть в наличии два датчика одинакового диаметра - 20 см. Один - ДД а другой - моно. Если кого-то интересует дополнительная информация, пишите что интересует. Возможно смогу снять соответствующий видеотест, для сравнения работы датчиков двух типов, с маскоподобным МД.

Motohobiman подобається це.
  17. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Велком. :beer:

bva1971-71 та gans1969 подобається це.
  18. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Хто використовував моно датчик з Маскою, або з маскоподібним МД, будь ласка, поділіться враженнями. Цікавить, яка була глибина по зрівнянні з ДД?

19. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Свіжак. ....

Vl_service подобається це.
  20. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Гарна робота, нак чудово бачить. А навіщо ви заливаєте оті 4 порожнини у центральный зоні? - вони ж наче спеціально передбачені для полегшення датчика і зазвичай лишаються порожніми.

21. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    20210802_105546.jpg
    Я вирізаю з пінопласта вставки в порожнини,в результаті шар епоксідки 2- 3 мм .А коли пошук не по зовсім сухому грунті,з тих порожнин приходиться виковирувати болото.На вітрині одне,а при експлуатації виходить інше. + пару грамм епоксідки і ніяких проблем при експлуатації.В результаті вийде такий датчик,як на фото.

Останнє редагування: 2 сер 2021
    Gordan13, Vl_service та Wolfgrey подобається це.
  22. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Ох стільки лайки наставили.
    Але все набагато простіше
    суцільне дно=фінальна заливка робиться для того щоб не було видно тріщин як в оригінальних датчиках DETECH, дно відстане від основної заливки.
    При такій кількості пінопласту та китайських сопель, економія два дестяки грамів, а несуча здатність датчика в рази менша , до того ж екран з фольги це взагалі дно, графіт простіше, технологічніше та працює так як потрібно. Екран працює тільки тоді коли він знаходиться на відстані від обмотки.
    20210730_093356.jpg
    IMG_20200702_192220.jpg

AlexOm подобається це.
  23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Такі експлуатуються уже по чотири роки,на Масках. Якось занесли датчик з Деуса,як побили самі незнають. Вуха цілі,а захисний шар повідпадав,і з одного боку тріщина з обривом катушки. Те що позалишалось я молотком неміг відбити. Покажу датчик в кінці сезону. Відкрию тайну датчика маски, екрануються катушки датчика, щоб було зрозуміло ОБМОТКИ ті шо бублики складаються вкупу і виходить ДД :D

Останнє редагування модератором: 3 сер 2021
  24. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Обмотки екрануються графітом, на відстані від обмоток, це прописна істина. Я це знав до того як ви почали ліпить маски, до того як ви замовляли в мене Tesoro. БГС навіть через це пройшов, та потім змінив спосіб екраніровки.

Neo Matrix, GARRETT 250 та TANKIST0168 подобається це.
  25. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    так там и нак не маленький! И не семка! Видит как обычная Маска.
    Семку меньшую всегда Маска с дд 26,5 в стандарте брала 21-22 см.

Arch подобається це.
  26. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.801
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Тобто, зараз екрануете фольгой???:eek: Замiсть екранування графiтом корпуса датчика?

Arch подобається це.