Металлодетекторы Golden Mask

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем XanteRR, 21 вер 2016.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.223
    Адреса:
    Україна
    Я то допускаю що мд чув яму:D От тільки це подається як те що він чує 5коп Єк.
    Щодо того що не ніксат про ці 75 см мовив, то він Харкевича з теми й не виганяв, сидить там років сім, а чомусь підчистили тоді мої пости:D;).
    Може вигідно?:D Я мовляв нічого такого не обіцяв в темі продажів, а ті казки Вєнского лісу в темі, ну нічого, ну буває.
    Проїхали, бо флудимо, тема не вайтсівська.

2. Цікаві лоти

1. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      6000 грн.
    2. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    3. Продам всем известный металлоискатель ПИРАТ. Возможны различные комплектации от собранной платы до п...
      250 грн.
    4. Оригинальная крышка батарейного отсека для Garrett ACE 150, 200, 250, 300, 350, 400 Деталь абсолютн...
      640 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор 3, termin...
      190 грн.
  3. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    1363816209_1602895~3.jpg

Стокова Маска 4 Pro справді винесе мозок на смітті, треба щоб гучність чорного була нижчою. Але сказати що маскоподібні гірше Деуса в таких умовах не можу.

Глибина в діскрімі 35 см на 5 коп в чоноземі вже буде добре для правильного мд. Все інше казки покриті "фокусами" тестера "ілізіоніста". Копати глибше можна але без діскріму. Є варті уваги моделі Whites але їх не копіюють. Щоб знайти правильний мд та підлаштувати під себе йде дуже багато часу...

Останнє редагування: 2 лип 2021
  4. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Модератори видалили повідомлення,я знаю що ти встиг прочитати.Посидь подумай.
    Так як я тебе вижену з теми,хто я такий?9246 повідщомлень -ФЛУДИШ!.І де побачив,чмирення пацана?Які питання,такі відповіді.Ти йому щось порадь,після лишися крайнім.Приказка бувалих камрадів!"Краще з розумним загубити,ніж з дурним знайти" ysabxe Саша нічого не зносить,за час якщо щось пікне це вже Счастя.Один день поперло,три денара,і царів накопав .По тракторних бригадах не шукаю мідяки.:D

5. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Щоб зробити Маску більш універсальною треба:
    - регулювання озвучки чорного
    - 3-й тон на низькопровідне

Gviga, Motohobiman, Petrkum Petrkum та ще 1-му подобається це.
  6. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.035
    Адреса:
    Полтавская обл.
    В Масці це ніяк реалізувати. То вже буде геть інша схема і прилад.

7. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Буде друга і третя серія.Датчик 30-ка ,в оригінальному корпусі.В другій серії ,нак залдишився в шурфові.

8. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Це такі самі трюки як в темі Т-Рексів? Налаштував БГ так щоб прилад пікав на грунт і маєш в тесті більшу глибину ніж в дійсності. У Харкевича кращі трюки. З 60 см. в повітрі зробив 75 в грунті.

9. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    VVB10 Там якраз нак підпрацьовує чорним,і при відпущеному грунті Маски пищать на яму :D.

Останнє редагування модератором: 5 лип 2021
  10. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Я чую що цей прилад як роздовбана шарманка. Я був музикантом.

11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Шановні МОДЕРАТОРИ!Якщо посилання на відео небуде на цьому рексурсі,я думаю правила(хоча є закони) ніяким чином ,не будуть порушенні?На здогадках хто мався на увазі,потрібно до циганів ,а не на технічних ресурсах. І запитання! В якій формі,дебілу пояснити що він дебіл? Не переходячи на особистості ? І щоб повідомлення не видалялось.Є така форма?Це з за цікавості,я хочу все знати :D.В деяких темах читаю виступи.і виникають питання,на адекватність виступаючих і на скільки вони компетентні в даних питаннях.Форум позиціонується як технічний,а не для дебілів,хоча дебілізм хвороба набута-спадково непередається:D.Дякую за розяснення.:beer:

12. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.377
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Правила не зобов'язують нікого викладати інформацію проти його бажання. У том числі і відео.
    Якщо є непереборне бажання розібратися хто кому Рабінович - для цього є Курилка, яка не модерується. Там можете змагатися у оцінці розумових якостей одне одного хоч 24 години на добу.

Vl_service та solovey_2005 подобається це.
  13. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    971
    Адреса:
    Украина
    Як Ви це уявляєте, враховуючи те, що оператор може крутити "БГ" та "дискрім"?

14. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Свіжа ЯМА.Кіно також.На вулиці під 30" ЦЕЛЬСІЇВ ,на сонці пече,мене на довше не хватило . ...... :beer:

BART28 та gans1969 подобається це.
  15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Апну тему.Дві снайперки 12" і аля НЕЛ Торнадо .:D :beer:

BART28 та gans1969 подобається це.
  16. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    971
    Адреса:
    Украина
    Снял видео о особенностях работы моно датчика с маскоподобным МД.
    Обращаю внимание на то, что МД находился в режиме работы, слабо закидывающем железо в цветняк, а не в таком, как работают обычные Маски.
    Видео выложил для того чтобы показать какие мелкие изделия видит Маскоподобный МД с моно датчиком, и как маскоподобный МД может озвучивать железные пивные крышечки, если его соответственно настроить.

Сейчас есть в наличии два датчика одинакового диаметра - 20 см. Один - ДД а другой - моно. Если кого-то интересует дополнительная информация, пишите что интересует. Возможно смогу снять соответствующий видеотест, для сравнения работы датчиков двух типов, с маскоподобным МД.

Motohobiman подобається це.
  17. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Велком. :beer:

bva1971-71 та gans1969 подобається це.
  18. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    971
    Адреса:
    Украина
    Хто використовував моно датчик з Маскою, або з маскоподібним МД, будь ласка, поділіться враженнями. Цікавить, яка була глибина по зрівнянні з ДД?

19. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Свіжак. ....

Vl_service подобається це.
  20. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.377
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Гарна робота, нак чудово бачить. А навіщо ви заливаєте оті 4 порожнини у центральный зоні? - вони ж наче спеціально передбачені для полегшення датчика і зазвичай лишаються порожніми.

21. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    20210802_105546.jpg
    Я вирізаю з пінопласта вставки в порожнини,в результаті шар епоксідки 2- 3 мм .А коли пошук не по зовсім сухому грунті,з тих порожнин приходиться виковирувати болото.На вітрині одне,а при експлуатації виходить інше. + пару грамм епоксідки і ніяких проблем при експлуатації.В результаті вийде такий датчик,як на фото.

Останнє редагування: 2 сер 2021
    Gordan13, Vl_service та Wolfgrey подобається це.
  22. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.056
    Адреса:
    Украина
    Ох стільки лайки наставили.
    Але все набагато простіше
    суцільне дно=фінальна заливка робиться для того щоб не було видно тріщин як в оригінальних датчиках DETECH, дно відстане від основної заливки.
    При такій кількості пінопласту та китайських сопель, економія два дестяки грамів, а несуча здатність датчика в рази менша , до того ж екран з фольги це взагалі дно, графіт простіше, технологічніше та працює так як потрібно. Екран працює тільки тоді коли він знаходиться на відстані від обмотки.
    20210730_093356.jpg
    IMG_20200702_192220.jpg

AlexOm подобається це.
  23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Такі експлуатуються уже по чотири роки,на Масках. Якось занесли датчик з Деуса,як побили самі незнають. Вуха цілі,а захисний шар повідпадав,і з одного боку тріщина з обривом катушки. Те що позалишалось я молотком неміг відбити. Покажу датчик в кінці сезону. Відкрию тайну датчика маски, екрануються катушки датчика, щоб було зрозуміло ОБМОТКИ ті шо бублики складаються вкупу і виходить ДД :D

Останнє редагування модератором: 3 сер 2021
  24. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.056
    Адреса:
    Украина
    Обмотки екрануються графітом, на відстані від обмоток, це прописна істина. Я це знав до того як ви почали ліпить маски, до того як ви замовляли в мене Tesoro. БГС навіть через це пройшов, та потім змінив спосіб екраніровки.

Neo Matrix, GARRETT 250 та TANKIST0168 подобається це.
  25. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.177
    так там и нак не маленький! И не семка! Видит как обычная Маска.
    Семку меньшую всегда Маска с дд 26,5 в стандарте брала 21-22 см.

Arch подобається це.
  26. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.820
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Тобто, зараз екрануете фольгой???:eek: Замiсть екранування графiтом корпуса датчика?

Arch подобається це.