Металлодетекторы Golden Mask

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем XanteRR, 21 вер 2016.

1. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Мені здається, що це фейк. Якщо блок керування так і лишився то вони що чистий не оброблений сигнал оцифрували? Бабуть там кабель в штанзі а не WIFI. Плюс роз'єм на блокові під звичайний кабель навіщо лишився?

Останнє редагування: 28 чер 2021
    Arch подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    2. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    3. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    4. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    5. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
  3. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Народ,кіно з дротовими Масками.Датчики взаємно замінні.акамулятори одні на два МД. .Пробив ще один шурф,після кіносесії.під кутом глибоко в землю,на 13 кгц-ах обидва МД чули ІМПЕРСЬКУ мідь.Вдень пекло,вечером комарі їдять.Яму копав САМ!!!:D

svs32 подобається це.
  4. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Якщо уважно подивитесь відео побачите антену в датчику з правої сторони... Який там передавач і чи скопіюють його як 4WD ось це питання...

Images:

Capture+_2021-06-29-14-48-06~3(1).png
  5. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    І що глибше буде чути,з бездротовим датчиком?Маска 4 про самодостатній МД.Гіляки чіпляються не за кабель,а в датчик лізуть :D.Якось ніби дрот немішає .Хто знає коли комарі спати лягають?:D

6. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Не треба буде кабель фіксувати на штанзі... стабільності може добавитись, розклав і пішов шукати

vitalik 981 подобається це.
  7. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    З поганим дротом можливі проблеми,немає у мене реакції на кабель.Розєми зношуються приходиться раз в рік міняти.При умові що я його разів дватцять перекручую в день!

8. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Те що Маски чули імперську мідь це досягненя?

9. Robert Deniro

Robert Deniro Oberfeldwebel

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    Ви багато викопали імперської міді , просто цікаво ?

svs32 подобається це.
  10. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Не копав з Маскою тому й запитую.

11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    І небудеш,вона тобі непідійде :D.Регуляторів більше ніж на Вайтсі,Тірексі.

12. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.801
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Мы с женой Масками больше денариков накопали, чем имперских медяков, но и ездили в основном не по империи, хотя и медяки, если они есть, Маска не пропустит:smile_12:

13. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Це ти не розібрався в Т-Рексі. А я розібрався незважаючи на ваші старання довести що я тупий а не Т-Рекси. Думаю що і з Маскою зможу розібратися. Питання в тому чи годиться вона для моєї місцевості. З глибиною ще не розібрався.

14. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Доводити непотрібно нічого.Ось факт!"Питання в тому чи годиться вона для моєї місцевості. З глибиною ще не розібрався." Ти на Марсі живеш? :D.Читай всю тему,і нетільки на цьому форумі.І нетільки про згадані МД.Можеш почати звідси https://reibert.info/threads/glubina-obnaruzhenija-priborov.44912/ .:D

15. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Ти знову мені хамиш ! Ти мені тут ще раз напишеш що я тупий то побачиш що є фактом.

16. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Баче маска, тільки по великому рахунку вона не для хуторів, а для більш чистих місць і більш пізніх культур. Рити будете зайве, так дискрімінатор налаштований

17. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Мені здається що Ви тільки пишете, а з даним приладом копали пару раз. А можливо що і зовсім не копали.

18. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Що не так? Мені наприклад здається що Ви наче як "спеціаліст" по збірці масок, а самі копаєте з сікером від іншого виробника. І що?
    Маска не для хуторів розроблялась.
    Працювати можна, та не комфортно. Однотон не інформативний, а двотон через пару годин копу напрягає так що вже не сприймаються нормально напівтони.

19. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Вам не вірно здається. Зовсім. Хотілося б побачити де написано, що вона не для хуторів розроблялася... З ДД32 на дуже засміченому РККАшному хуторі вчора чоловік перший раз з приладом надовбав монет за 4 години копу. Довольний як слон.

avaks26 подобається це.
  20. avaks26

avaks26 Leutnant

Повідомлення:
    1.365
    Адреса:
    слобожанщина
    Со снайперкой любую мусорку с маской можно выбрать,проверено лично,хотя я с 32 катушкой по очень мусорным местам вытягиваю не плохие находки,ну не будет маска пасти задних в соревновании с любым топовым прибором,опять же,проверено лично!

Mooxa подобається це.
  21. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Де побачив хамство? Фактом є те що ти людина недалека,в темі Тірекса ти Харкевича брехуном обізвав,в цій темі ,мене чимось пробуєш злякати.Робиш спроби в чомусь розібратись, не розумієш в чому саме.Виявляється у тебе якась місцина аномальна :D.По всьому світі, люди шукають і копають з Масками і іншими МД,у тебе МАРС.Тобі не підходить ніякий МД,на метр в глибину ні один нечує ПЯТЬ КОПІЙОК.:D.Ще непридумали під тебе і твою місцину МД.
    Домотав три датчики (ВЕЛИЧЕЗНІ !!!),по можливості покажу як працють по незовсім чистих місцях.Да і якщо датчиком водити над землею як віником,мізки зхнесе без різиці з яким МД.1001 раз!Шукайте вдумчиво,і нікуди неспішіть,ваше ніхто незнайде.На повітряних тестах ,складається враження ,що швидкі МАХИ,ніби дальше чує.На грунті ситуація інша,хто уважний той побачив :D.І про культури котрі чує Маска -УСІ.Так як основна частота 18 кгц,пріоритет низькопровідні ціллі,на нижчих частотах,досить успішно і глибоко чує імперську мідь.Дискримінатор налаштовується ,під тих хто хоче знайти,і ледачих.Останні ні з чим незнайдуть .

22. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Думаю що всі розуміють що означає твоє - доводити непотрібно нічого. Ось факт. Написане у відповідь на моє - незважаючи на ваші старання довести що я тупий. Всіж розуміють що ти написав. Що доводити що я тупий не треба бо це факт. Ти так написав щоб можна було виправдовуватися бо модератор тобі вже зробив попередження. Бачиш я і з цим розібрався. Я не обзивав Харкевича брехуном. Покажи де я його обзивав.

23. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Ок. Щодо Харкевича.. Уявімо що він дуже порядна та чесна людина, говоре лише правду і тд.і тп.
    Питання особисто до Вас, як людини що і сама збирала вайтс і юзала, і знає на що він здатен.
    75см на пятак в грунті витягували, чи то суто харкевичеве вміння?? :D
    Що то за секретна точка БГ яку ніхто крім нього не може знайти? Чому виробник не ставе мітку, якщо вона існує? Навіщо взагалі крутилка БГ на лицьовій панелі, якщо можна тоді тупо обійтись фіксованим БГ , як в Асі? Бо та точка саме фіксованим БГ і є по суті.
    ПС Я розумію що Ви з ніксатом друзі, та нащо пресувати хлопця за нормальні запитання?
    Ну як би не дуже добре так:(

ARSENAL.UA та VVB10 подобається це.
  24. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    У мене нема ілюзорного поняття що всі маски однакові, та в принципі як і інші прилади, є більш вдала збірка, і є ні, навіть в заводських, кому як повезе, якщо не вміють самі допаяти до потрібних показників.
    Я не про те мову веду, 60см по повітрю це ж не 75 в грунті? :D Прилад нормальний, і вигляд в останніх модифікаціях дуже добрий, та як почитати то що він тільки не рве :D, всі топові мд курять в здалеку.
    Щодо маски то зрозуміло, що ніхто дотошно не колупається, та зайву комплектуху ке викидає. Для себе можна напрягтись, ну а на продаж і так зійде;)

25. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Бачу що ти невиправний.

26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    А ти недопускаш,шо МД чув яму?:D .Чим глибше тим голосніше.А Харкевич уявив ,що то 5 коп так чує.По молодості робив подібні тести для себе,МД чує ціль глибше в грунті ніж по повітрю, і навіть з правильним ВДІ.І яке було розчарування в полі,на реальному копі.І на ПС"
    ПС Я розумію що Ви з ніксатом друзі, та нащо пресувати хлопця за нормальні запитання?
    Ну як би не дуже добре так.""Я непресую нікого,і нормальних запитань не побачив.І МД швидше за все він купляв не в Ніксата,ніби нікому не відмовив налаштувати МД,де ти бачив показник від Ніксата 70 см?.Дав посилання,в шапці розділу,можна прочитати і усвідомити,можливості того чи іншого МД.Чи ти вважаєш адекватним ось це? "Питання в тому чи годиться вона для моєї місцевості. З глибиною ще не розібрався." На скільки я розумію МД вибирається під якісь ціллі.Є в якійсь мірі "УНІВЕРСАЛЬНІ" Деус,Еквінокс,Спектра і т,д.Там нетусується,сто раз написав МАСКА йому не підійде.Самопалів універсальних немає .:DЯкось важко з вами спілкуватись.Да передивись теми де згадують "ГАЛО",дуже хорошу провідність грунту,і т.д.Де МД чують глибше в грунті ніж по повітрю.Здоровому УМУ ,це недосяжно :D

gans1969 подобається це.