Металлодетекторы Golden Mask

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем XanteRR, 21 вер 2016.

1. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    968
    Адреса:
    Украина
    В 2022 Ви писали що не будете шукати з МД, і розпродавали свої прилади. І так декілька разів, Ви то писали що немає де шукати, то писали що купите МД. Зараз в профілі - Ищем неспешно Джимакс 2 ( Сеф катушка желательно).
    Так і в мене, змінювалися обставини. Тоді я планував зайнятися іншою справою, не сумісною з переробками Масок. Потім довелося повернутися додому, і я взяв на переробку декілька Масок. Потім знову по колу повторилися обставини. Зараз маю час, і можу попаяти. Коли трохи поправлю здоров'я, і зможу займатися механічними роботами, дороблю ті прилади, які не встиг доробити, і знову не буду займатися металодетекторами.

Я правильно зрозумів? Я Вам відмовив в переробці, тому що Ви показали б як працює перероблена Маска, і як вона повина працювати?

Останнє редагування: 29 лип 2025 у 15:25
  2. Цікаві лоти

1. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      6000 грн.
    2. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    3. Оригинальная крышка батарейного отсека для Garrett ACE 150, 200, 250, 300, 350, 400 Деталь абсолютн...
      640 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор трио, ter...
      190 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      130 грн.
  3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.170
    Не віднікуйтесь. Я і зараз не копаю. Нема часу, зараз шахедів напікую.
    Джимакс треба було давно , висить і хай висить. Він нікому не заважає. Купим як виживем.

4. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.170
    Чого Ви відмовили тільки ви знаєте. Моя відповідь і в темах і під відео. До речі, за перероблену маску Волочуги теж розмова була.
    Вона взагалі по глибині і розділення на котрі не така як стандартна маска, хоть і з коротшим сигналом.