Металлодетекторы Golden Mask

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем XanteRR, 21 вер 2016.

1. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    584
    Адреса:
    Україна
    Як так розумів, що запитують про те, якій датчик з цих двох, краще вибрати для одного і того ж прилада, то і мій допис був саме про це. Що два датчика, 5" та 7" для одного і того ж "будь-якого" прилада (не обов'язково Маски) важко порівнювати не уявляючи засміченність (і ще можливо зарослість) місця пошуку. І що їх краще бажано мати обидва.

Volocuga подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Продаю механизм для складывания блока управления металлоискателем Minelab Equinox 600/800. Для удобс...
      300 грн.
    3. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
    4. Старательский лоток D26cm..
      289 грн.
    5. Матеріал: пластик / всередині наповнювач Розмір зовнішній: 13 см x 8.8 см x 3,8 см. Розмір внутрішні...
      120 грн.
  2. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Різні прилади, різні можливості і підходи. Масці непотрібна така маленька котушка. Сімка показує чудеса на мусорці, я коли ходив з маскою іноді користувавсь 7-ю, так прикольно, але можна тупо задовбатись махати. З рештою прийшов до висновку, що стандартної десятки на мусорці поза очі, головне чуйку не накручувати і ходити спокійно.

3. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Питання до тутешніх масководів. Недавно на форумі проскакувалав продажу Маска в залізному корпусі. Це моя Маска, яку я купив ще в 14-му році.
    Я б її викупив назад, якщо новому власнику не зайшла.

dominator343 подобається це.
  4. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.793
    Адреса:
    Харьков
    Ну вы даёте камрады, я много копал на замусоренных местах и паук отлично справляется, зачем там снайперка вообще не пойму, Маска и так отличное разделение имеет даже со стандартным датчиком.

5. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.130
    То вже не твоя маска :D з неї там нічого не лишилось, ні в роботі ні в дискримі

Volocuga подобається це.
  6. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.130
    Ошибаєтесь. Маска бисра, але розділення між мусором хромає з великим датчиком

7. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Та я вкурсі. З майстором постійно спілкувавсь.
    Настальжі(((.

8. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.793
    Адреса:
    Харьков
    У меня ничего не хромает, копали с камрадом по мусорку, у него Терм у меня Маска, тот убежал через пол часа, на Терме действительно разделение паршивой, а вот я накопил жменю советов. Так что на Маске даже со стандартным датчиком разделение хорошее, просто нужно привыкнуть с таким датчиком по мусорку копать.

9. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.130
    Ну-ну. То что вы накопили монет, не означает что в этого датчика хорошее разделение. Ну у вашего товарища с терминатора значит нервы не к чорту по мусором ходить, по этому и убежал. Мой бы товарищ с Аськой топтался бы до ночи там.

10. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    На мусорних хутарах з купою гвіздків і розораної бляхи сімка аж ніяк не завадить. З катухою більшою за 10-ку, там взагалі вухам дуже важко буде і купа пропусків гарантована.

OkSamyt подобається це.