Металлодетекторы Golden Mask

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем XanteRR, 21 вер 2016.

1. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    594
    Адреса:
    Україна
    Як так розумів, що запитують про те, якій датчик з цих двох, краще вибрати для одного і того ж прилада, то і мій допис був саме про це. Що два датчика, 5" та 7" для одного і того ж "будь-якого" прилада (не обов'язково Маски) важко порівнювати не уявляючи засміченність (і ще можливо зарослість) місця пошуку. І що їх краще бажано мати обидва.

Volocuga подобається це.
    1. Новий водонепроникний пінпоінтер
      650 грн.
    2. Перевірені часом піни виробництва SHRXY - незамінний помічник на копі! Наявність такого девайса дозв...
      750 грн.
    3. Новый Gt 110 ,плюс крона и защита колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением
      578 грн.
    4. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      190 грн.
    5. Обновленная версия подводного пинпоинтера GP Pointer II модель 2021 года. Уникальная схема и плата п...
      820 грн.
  2. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Різні прилади, різні можливості і підходи. Масці непотрібна така маленька котушка. Сімка показує чудеса на мусорці, я коли ходив з маскою іноді користувавсь 7-ю, так прикольно, але можна тупо задовбатись махати. З рештою прийшов до висновку, що стандартної десятки на мусорці поза очі, головне чуйку не накручувати і ходити спокійно.

3. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Питання до тутешніх масководів. Недавно на форумі проскакувалав продажу Маска в залізному корпусі. Це моя Маска, яку я купив ще в 14-му році.
    Я б її викупив назад, якщо новому власнику не зайшла.

dominator343 подобається це.
  4. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.821
    Адреса:
    Харьков
    Ну вы даёте камрады, я много копал на замусоренных местах и паук отлично справляется, зачем там снайперка вообще не пойму, Маска и так отличное разделение имеет даже со стандартным датчиком.

5. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.157
    То вже не твоя маска :D з неї там нічого не лишилось, ні в роботі ні в дискримі

Volocuga подобається це.
  6. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.157
    Ошибаєтесь. Маска бисра, але розділення між мусором хромає з великим датчиком

7. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Та я вкурсі. З майстором постійно спілкувавсь.
    Настальжі(((.

8. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.821
    Адреса:
    Харьков
    У меня ничего не хромает, копали с камрадом по мусорку, у него Терм у меня Маска, тот убежал через пол часа, на Терме действительно разделение паршивой, а вот я накопил жменю советов. Так что на Маске даже со стандартным датчиком разделение хорошее, просто нужно привыкнуть с таким датчиком по мусорку копать.

9. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.157
    Ну-ну. То что вы накопили монет, не означает что в этого датчика хорошее разделение. Ну у вашего товарища с терминатора значит нервы не к чорту по мусором ходить, по этому и убежал. Мой бы товарищ с Аськой топтался бы до ночи там.

10. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    На мусорних хутарах з купою гвіздків і розораної бляхи сімка аж ніяк не завадить. З катухою більшою за 10-ку, там взагалі вухам дуже важко буде і купа пропусків гарантована.

Oleh В, AlexCh, Vl_service та 2 іншим подобається це.
  11. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.821
    Адреса:
    Харьков
    Камрады, подскажите по катушке, есть ли смысл менять паука на S Fighter? Будет ли прирост по глубине? На пауке показатели такие, 1 коп советов 25 см, 5 коп 35 см.

12. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.157
    Не правильний паук . Паук в квартирі 30 см 1 коп, 40 см 5 коп. Це простий Павук, бувають павуки і 49 см на 5 коп дають і 37 на 1 коп. Но рідко попадаються. Замір був на одній голові, не мінялась.

13. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.821
    Адреса:
    Харьков
    Ну шо маемо то маемо, я сколько ни смотрел тестов по воздуху и показатели с пауком такие же как у меня. Хотелось бы услышать про S Fighter, стоит она своих денег или нет. Ну и ещё добавлю, этот паук что у меня самый стабильный, спокойно и под ЛЭП ходить можно, другие приборы там с ума сходят а я спокойно хожу.

14. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.202
    Адреса:
    Україна
    У Гаррета мабуть і агрус розміром такий як кавуни:D, не так як в всіх, не тільки датчики.
    Соловей файтер хвалив як найглибший для маски, правда до цього писав навпаки .
    Як я зрозумів з відгуків то вале по глибині краще за павук, якщо не брак, бо трапляється

Volocuga та Geber подобається це.
  15. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.157
    Я сказав як є. Можете і кукурузу считать за банан, пофіг. Відео в глопців як докази є.
    Соловей хвалив. Шило на мило. Є гроші викидайте

16. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.202
    Адреса:
    Україна
    Знайомі хвалили, сам не юзав файтер.
    Іноді трапляються невдалі. Поки нічого викидати не маю, не копаю на даний час.
    В любому випадку поки сам не спробує, не впевниться варто воно того чи ні. Мені на початок 30ки Леонідовича вистачить, так толком і не потестив на копі. Купив, лежить до кращих часів.

Geber подобається це.
  17. Oleg198

Oleg198 Oberschütze

Повідомлення:
    38
    Адреса:
    червоноград
    Маю Fighter S, нічого поганого сказати не можу. Маска в мене перейшла в резервний прилад ( купив Еквінокс 800). Але цієї весни 2 рази юзав Маску. На одному полі після Еквінокса, чи часом він нічого не пропускає)) То цепанув золотого браслета сучасного. Другий раз коли приїхав на поле і вуха на катушці Еква відвалились в багажнику авто, то 50коп Миколи 2 підняв. Раніше коли Маска був основним то міняв деколи з катушкою яку мені Хіля зробив. То Хілі катуха менша по розмірах , 9 дюймів і тиха. Файтер більш шумний, особливо коли по повітрю горизонтально тримаєш, але є підозра , що це дія РЕБ або щось типу того, ямки глибші від 9))

Geber подобається це.
  18. AlexCh

AlexCh Schütze

Повідомлення:
    23
    Адреса:
    Днепропетровск
    :beer: 2:0 в пользу Маски:D

Geber подобається це.