Металлодетекторы Golden Mask

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем XanteRR, 21 вер 2016.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Так всі хотіли Х трім Маску. А вона ще і 14 кГц оказалась.:D

Wiking730 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    2. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    3. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    4. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
  3. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Я гадаю, що завжди знайдеться, на що коригувати мрії. Хочкться болгарина? Он, Діптеч замінник зробив, мінімальна ціна (порівняно з тим, що було).
    [​IMG]фото хранилище

4. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.975
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Так , бачив. Поляки вже тестують))

5. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.975
    Адреса:
    Проте кажуть дууууже глибока.

6. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    Киевская область
    А як же ЗАГАДКОВА
    • Частота : широтно-импульсная модуляция???...)))

7. vitalik 981

vitalik 981 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    563
    Адреса:
    винница
    Щось там ще за технологію Gpx хтось згадував

8. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    Киевская область
    Ось що знайшов по широко-імпульсній модуляції -Широтно-импульсная модуляция — это цифровая технология управления сигналом путем многократного переключения сигнала между высоким и низким состоянием в последовательной схеме. Мы можем отображать новую информацию, изменяя длительность высокого и низкого состояния сигнала. У сигнала ШИМ есть два ключевых параметра — частота и рабочий цикл.

9. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.975
    Адреса:
  10. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.789
    Адреса:
    Харьков
    Маска 4 и так глубокий прибор, сравнивал и с Деусом и с Эквиноксом ничем она не уступает, куда ещё глубже? Пожалуй это самый лучший прибор с которым я копал и копаю, 4 Xtrim интересный прибор в плане технологии, но я не уверен что она будет лучше четверки.

DOSwert, hitman, Bono777 та ще 1-му подобається це.
  11. VitaliyB

VitaliyB Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    Україна
    Вітаю! Маю питання, чи хтось використовував на Масці 5+ снайперку NEL Sharpshooter, як вона по глибині та стабільності, чи варто взагалі увагу звертати, чи може краще придбати рідну Golden Mask Coil 9, бо зараз стоїть Спайдер 12 дюймів, то для городів її забагато, трохи засмічено. Дякую.

12. koka2

koka2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    278
    Адреса:
    украина
    звонил в чехию знакомому у них 4 Xtrimе выходит с доставкой 560 евро , плюс сюда еще 150уе где то, , тут их нету) или есть кто завозит ?

13. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    То есть за 700 евро Вы готовы на Маску выложить?:D

14. koka2

koka2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    278
    Адреса:
    украина
    я же не говорю за выложить 700), думаю на прямую с болгарии сюда она 500 будет стоить , почитавши ихние коменты , она по интересней будет маски

15. koka2

koka2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    278
    Адреса:
    украина
    вычитал что в катушках 4 Xtrim идут уже платы , также те у кого есть оба прибора говорят о лучшей стабильности и глубине

16. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.975
    Адреса:
    Офіційним шляхом наразі її не привезти, бо в Україну болгари не відправляють самі розумієте чому. Лише шукати якогось перевізника хто часто мотається на Болгарію і домовлятись щоб привіз. В офіційному магазині у болгар вартість 4 Xtrim на сьогодні 391 євро. Ну з винагородою перевізнику в 500 вкладетесь.

Kirchmoser подобається це.
  17. koka2

koka2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    278
    Адреса:
    украина
    так і думав , в мене там наче були люди знайомі треба пошукати номера

Wiking730 подобається це.
  18. ser1987

ser1987 Feldwebel

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    г.Синельниково
    Доброго, в мене шоста маска, є снайперка Марс сніпер, з Неловськой вони розмірами практично однакові, катушка подобається, стабільна, тиха, не реагує на стерню, зацепи як файтер S, по глибині як для розміру відпрацьовує добре на мусорці , але всі мілкі цвітні обломки, дробинки будите копати. Я брав би дев'яти дюймову вона глибша буде по монетам, якщо на пляж то Марс сніпер.

19. VitaliyB

VitaliyB Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    Україна
    Дякую за відповідь. Вище, пару сторінок тому хтось вже питав про Марс саме снайперку, але йому GARRETT 250 відповів, що мав дві в коробці нові, і навіть не зміг відлаштувати їх від балансу грунту, тому цей варіант я не розглядав. Дрібне копаю навіть із 12 дюймовою, пляжів не має тільки поки городи, тому дійсно буду дивитися в сторону дев'ятки... . Ще раз дякую.

dominator343 подобається це.
  20. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Більша стабільність і більша глибина.... ось що чудотворна плата в катушці робить

21. Dims 1991

Dims 1991 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Украина
    Всім привіт, хто купив вже 7 маску? Як враження?
    Хочу замінити свою 4про...

maxskype51 подобається це.
  22. Oleg198

Oleg198 Oberschütze

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    червоноград
    Я пробував купити. Коли відкрив на пошті то захист на катушку не хотів вдіватись, відразу брак ( не дуже приємне перше враження) , повернув продавцю. Взяв Майнлаб 800, хоча 4 Маску маю як резервний.

23. Dims 1991

Dims 1991 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Украина
    Цікавить саме відгуки про користування цим металошукачем, то що не підійшло щось то нічого страшного, я би просто попросив замінити захист на інший. Років 10 користуюсь гм 4 про і задоволений.
    Загалом хто користувався гм7 відпишіть будь ласка, можна в особисті повідомлення.
    Всім миру.

24. Loky_BC

Loky_BC Stabsgefreiter

Повідомлення:
    126
    Адреса:
    Киев бульвар Леси украинки 25
    Вітаю товариство!купив гм7 вже рік тому. Із задоволенням поділився б досвідом ,але трохи валимо русню на Купянщині тому лежить чекає. Сам шукав відгуки і налаштування в інтернеті але тільки закордон їх юзає.

Коваль Дмитро, Dims 1991, InstruCtorS та 4 іншим подобається це.
  25. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.975
    Адреса:
    Сімка дуже зайшла італійцям, майже усі огляди від них. Знайшов відгук від чехів. Посилання на сторнні сайти давати заборонено , тому скопіював текст і заховав під спойлер smailiki-128.gif
    Золота маска 7 - тест і трохи роздумів

Восени з'явилися новини про новий Seven від Golden Mask, тому я одразу зацікавився його тестуванням. Перші повідомлення свідчили про те, що наступник Six матиме розширені частоти, а також бездротову котушку. Щось у Seven було, але щось у нього не було.

Перші враження
    Детектор прибув, і я був дуже здивований розміром коробки. Чи можливо взагалі помістити весь детектор у щось таке маленьке? Так, це можливо, навіть у версії WS з бездротовими навушниками. Після розпакування я помітив, що в упаковці було кілька абсолютно нових речей. Новий вал, бездротові навушники та котушка Fighter 24 см. Штанги вала виготовлені з нової вуглецевої сітки, а замки більші та міцніші, ніж у попередній моделі. Оздоблення та дизайн справді гарні, і я вважаю, що це один з найкращих валів на ринку. Нові замки мають іншу внутрішню конструкцію, вони більше не складаються з двох сегментів, які замикаються на планці, а лише з одного круглого кінця, який закріплений у верхній частині внутрішньої планки. Наслідком цієї модифікації є те, що конструкція має краще ведення з мінімальним люфтом. Більші замки легше послаблювати або затягувати навіть у рукавичці, і немає спонтанного послаблення після дня пошуків, навіть при повному висуванні. Нові вставки замків також мають одну незаперечну перевагу, а саме те, що нічого спонтанно не відвалиться і нічого не загубиться під час розбирання. В іншому випадку, місце для зберігання просто чудове, а повна шпуля Fighter 24 см має лише 63 см, що навіть менше, ніж у нового Manticore.

Ще однією новинкою в комплекті є бездротові навушники, які керуються чотирма кнопками та одним поворотним коліщатком. Я опишу кнопки та їх функції. Елементи керування розташовані з правого боку, в самому низу є поворотна ручка, за допомогою якої регулюється гучність. Супер розмір, навіть не потрібно знімати рукавички. Поруч зверху є кнопка для тимчасового переривання передачі звуку від детектора до навушників, далі кнопка УВІМК.-ВИМК., кнопка відповіді на дзвінок і остання - сполучення. Оскільки я не отримав інструкції до детектора, я перепробував усе методом проб і помилок, і, незважаючи на вибір тієї ж процедури, що й, наприклад, у Equinox, сполучення з моїм мобільним телефоном не вдалося. Тож нічого не залишається, як чекати точних інструкцій від Golden Mask. В іншому випадку навушники зручні, з хорошою м'якою підкладкою на амбушурах та верхній частині дуги. Все міцне та добре регулюється, просто я вважаю звук дуже перебасованим.

Тепер до самого детектора
    Трохи неприємним сюрпризом стало виявлення того, що в батарейному боксі немає класичного систейнера на десять акумуляторних елементів, а лише три більші батарейки, підключені до детектора. Тож тим, хто звик мати запасний систейнер у рюкзаку, просто не пощастило. Батарейки в польових умовах міняти не можна.

Нові акумулятори мають стабільний термін служби та швидко заряджаються, а зарядний пристрій у комплекті.

Я ходив з увімкненим дисплеєм та налаштуванням P під час тестування. Box на Hight, і після восьми годин батарея все ще показувала третину своєї ємності, тож реальний час роботи становить дванадцять годин і навіть довше без підсвічування.

В іншому випадку, у моєму випадку, детектор був оснащений новою котушкою Fighter 24 см. Котушка дуже легка, лише близько 409 г, включаючи кришку, а з новими меншими батареями весь комплект ідеально збалансований. Однак котушка не бездротова, як ходять чутки, а дротова. Нова котушка має інакше розроблений кабельний вхід, і він розташований під невеликим кутом ззаду. Чесно кажучи, я не зрозумів, чим це рішення краще за стару Spiederka.

Електронний блок залишився за розмірами таким самим, як і в попередньої моделі, а також збережено те саме розташування кнопок керування та трирівневу систему керування. У Seven повністю відмовилися від можливості регулювання контрастності екрана, як це було у випадку з GM SE plus. Однак невелика зміна все ще присутня і може бути внесена після ввімкнення детектора. Після ввімкнення та повідомлення про Golden Mask та балансування ви можете короткочасно натиснути on/off, щоб увімкнути підсвічування. Потім ви два рази коротко натискаєте on/off поспіль, щоб вимкнути дискримінацію нижньої шкали, і тепер просто довго утримуйте мінус або плюс (лише дві секунди, щоб вимкнути дискримінацію). Відбудеться невелике регулювання контрастності, при цьому мінус стане сірим, а плюс - насиченим з відтінком фіолетового. Це лише незначне регулювання, але про нього варто знати.

Опис функцій
    Функція меню ідентична попередній моделі та використовується для швидкого ввімкнення та пошуку без складних налаштувань. У Six було чотири програми: Coin, Relic, Gold та Beach. У Seven є Field, Park, Gold та Beach. Я не знаю, що спонукало виробника до змін, але, на мою думку, старий опис здавався кращим і більш детальним для опису того, що саме шукач шукає.

Індивідуальні програми_заводські налаштування
    Поле: Частота 14 кГц, P Box-середній, Поріг сигналу-90, Аудіо-30, Диск-2 тон, Глибина диска-10, Підсилення-4, Гучність ІЧ-підсилювача 6, Гучність НЧ-підсилювача 8, Тон ІЧ-підсилювача 0, Тон НЧ-підсилювача 25, Режим GB.FX, Вимкнення стабілізатора GM.

Паркування: Частота -24 кГц, P.Box - середній, Поріг сигналу - 90, Аудіо - 30, Тембр диска - 2, Глибина диска - 14, Підсилення - 4, Гучність ІЧ-підсилювача 8, Гучність NF-підсилювача 8, Тембр ІЧ-підсилювача 0, Тембр NF-підсилювача 25, Режим GB FX, Вимкнення GM-стабільності.

Золото: Частота - 44 кГц, P.Box - середній, Поріг сигналу -80, Аудіо -30, Тембр диска 2, Глибина диска -12, Підсилення - 3, Гучність інфрачервоного освітлення звуку 8, Гучність шуму 8, Тембр інфрачервоного освітлення 0, Тембр шуму 25, Режим ефектів GB, Вимкнення стабілізації GB.

Пляж: Частота - 4 кГц, P.Box.-середній, Пороговий сигнал - 80, Аудіо - 30, Тембр диска 2, Глибина диска - 11, Підсилення - 11, Гучність ІЧ-підсилювача 6, Гучність НЧ-підсилювача 8, Тембр ІЧ-підсилювача 0, Тембр НЧ-підсилювача 25, Режим GB-FX, GB-stab-увімкнено.

Нові покращення-зміни в новій версії
    Старіша модель GM 6 використовувала три окремі частоти: 5-15-30 кГц. Сьома версія має чотири частоти, а саме 4-14-24-44 кГц. Ширший діапазон частот дозволяє краще налаштувати детектор у різних умовах. Наприклад, нова частота 44 кГц ідеально підходить для пошуку дрібних ювелірних виробів.

Ще одним важливим нововведенням є налаштування детектора. Раніше була ручна, автоматична та все ще функція GB sense. Ви не знайдете GB sense у Seven, і її замінив режим GB.FX. Усі заводські програми працюють у режимі FX, де розлад детектора фіксований (автоматичний) у цьому режимі, і вам просто потрібно ввімкнути детектор і почати. Він повністю автоматичний, як, наприклад, у Zeros, де вам байдуже, ви просто вмикаєте детектор, і він налаштовується сам без накачування. Однак цей режим трохи виходить за межі вашого діапазону. Інший варіант - GM-ручний, і налаштування детектора здійснюється класичним накачуванням та пошуком за допомогою кнопок плюс і мінус для місць, де детектор повністю безшумний. Останній - GB-автоматичний, який не автоматичний, а радше напівавтоматичний, оскільки вам потрібно накачувати, поки детектор не попередить вас звуковим сигналом і словом Auto GND Complite, що ви розладнали. Мені найбільше подобається цей варіант, він також дуже швидкий і точний. В іншому випадку у всіх програмах GB.stab вимкнено, тільки в програмі Beach він увімкнено. Це тому, що він має шукати у вологому піску та солоній воді.

Ще одне незначне налаштування стосується тональної роздільної здатності. У той час як Six раніше використовував діапазон від 0 до 30, Seven має опцію лише від 0 до 25. В іншому випадку детектор використовує роздільну здатність цілі, використовуючи VDI-спектр, який є графічним представленням цілі, а також ідентифікатор цілі – ідентифікаційний номер, присвоєний цілі певної провідності. Нижній графік використовується для позначення та зміщення цілей, щоб детектор позначив глибокі ділянки як залізо або високі – як бажану ціль. Стандартні налаштування – від -22 до 0 для заліза та від 1 до 87 для кольору. Великі срібні монети матимуть максимальну роздільну здатність 87.

Власний досвід
    Детектор можна використовувати з заводськими налаштуваннями без жодних проблем, але я впевнений, що ви помітили, що у всіх модифікаціях P.Box знаходиться на середньому рівні та ніде не знаходиться на високому рівні. Це тому, що детектор вже досить високо завантажений з заводу, і оскільки я звик майже всюди ходити на високому рівні з Six, це іноді є проблемою з Seven. Хоча ходити з ним можна, це точно зробить детектор некомфортним по мокрих, замерзлих або засніжених калюжах. Я завжди перемикав свій детектор на високий рівень, але в деяких умовах не міг і перемикав на середній. Детектор заспокоїться і не видаватиме пищаного звуку. Наприклад, у сухому лісі це абсолютно не проблема, і можна використовувати Hight, що значно збільшить вашу дальність з більшою котушкою.

В іншому випадку, детектор дуже стабільний, а завдяки восьми каналам немає проблем із пошуком серед кількох людей, під проводами високої напруги або поблизу веж стільникового зв'язку.

Повний рейтинг
    Плюси:

• Швидке відновлення, а завдяки новій котушці Figher 24 см також ідеальне розділення в середовищах, забруднених залізом.
    • Стабільність під час пошуку з кількома людьми або поблизу високовольтних ліній та щогл.
    • Чотири незалежні частоти 4-14-24-44 кГц.
    • Точний ідентифікаційний номер цілі та швидке побудову графіка за допомогою діаграми VDI
    • Першокласний вал, не лише за функціональністю, але й за складністю зберігання та виготовленням.
    • Зручна гарнітура з швидкою затримкою та зручним регулюванням гучності.
    • Термін служби батареї плюс швидка зарядка.
    • Висока чутливість та велика глибина виявлення.
    Стабільність під час пошуку з кількома людьми або поблизу високовольтних ліній та щогл.

[​IMG]Першокласний вал, не лише за функціональністю, але й за складністю зберігання та виготовленням.

Недоліки:

• Новий опис програми, який деяким може здатися трохи заплутаним.
    • Детектор вже має граничну чутливість, і не скрізь можна використовувати P.Box у режимі Hight.
    • На мій смак, навушники з надто сильним басом.
    • Бездротової котушки немає. (Примітка редактора: бездротовий зонд буде доступний у 2 кварталі 2023 року)
    • Неможливо замінити блок батарей, як у попередній моделі. (Примітка редактора: нові блоки батарей були у GM близько 1,5 років і є на порядок надійнішими, ніж класичний блок на 10 олівців. Тож зміна виявилася явно кращою за попереднє рішення)
    • І нарешті, принаймні для мене, великий мінус, а саме те, що детектор не водонепроникний.
    Короткий зміст
    Новий Seven мене не здивував, оскільки більшість функцій такі ж або схожі на попередню модель. Що справді чудово, так це швидкість виявлення та візуалізації цілей навіть у дуже забрудненому середовищі. Він точно буде корисним для тих, хто вагається швидкості. Великим плюсом, який я все ще бачу, є те, що це, здебільшого, аналог, покращений дисплеєм, тому він зберігає переваги обох машин і розширює... Розширений діапазон нових частот дає можливість більш точного та відповідного налаштування в будь-якому середовищі.

Loky_BC, AlexCh, Omikron та 2 іншим подобається це.
  26. sima 84

sima 84 Schütze

Повідомлення:
    29
    Адреса:
    Украина
    Доброго дня усім. Можливо не в тому розділі пишу, просто якщо напишу в розділі
    Minelab equinox 900 то всі будуть хейтити Маскоподібні прилади, тому цікавить думка саме людей з цього розділу приладів. Вже більше 7 років основним приладом для мене стали ГМ 4 про ,а потім Предатор3 від Леонідовича. Зараз замислююся у переході на

Minelab equinox 900, хотілось би почути думку людей які працювали з тим і іншим приладом, чи воно того вартує. За
    Minelab equinox 900 ,чув багато гарних відгуків від Камрадів . В моєму колі колег по хоббі немає ні equinox 900 ні 800 тож сам не пробував і в живу в роботі не бачив. По тих тестах, що в ютюбі то не бачу нічого кращого в Minelab відносно ГМ4, що по глибині, що по розділинню, хіба тільки ергономіка. Тому для мене важливоа думка людей які дійсно користувалися чи користуються обома лінійками приладів. Дякую.

Останнє редагування: 14 тра 2025