Meest Express

Тема у розділі 'Магазини, перевізники, банки', створена користувачем Saddam47, 12 тра 2017.

1. ->Alexander.

->Alexander. Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Україна, ранiше - Дніпро.
    Кстати, в копилочку негатива: в декабре 2018 - они должны были доставить мне пакет, курьером, на дом (по Украине). Пакет пришёл из Днепра в Павлоград. Дальше - они его мурыжили-мурыжили, несколько раз писали на сайте, что я, якобы, отказался его получать (хотя, никто мне не звонил и не приезжал). Я, несколько раз,звонил им, предлагал, уже приехать самостоятельно, и забрать - на что, в конце, было сказано, что "всё в порядке, завтра доставят"... В результате, вместо этого, они вернули его отправителю. А содержимое - было очень нужно, причём - срочно. Ну, не ППЦ?

Saddam47 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Швейцарські гірськолижні сонцезахисні окуляри. SONNENBRILLE SCNWEIZ "SUVASOL" Оригінальні...
      850 грн.
    2. (в наявності 6 шт.)
      Основні характеристики: Повний захист обличчя: Маска закриває обличчя, захищаючи від ударів, подряпи...
      220 грн.
    3. (в наявності 8 шт.)
      Надійний захист для мотоциклістів, велосипедистів, страйкболістів та любителів активного відпочинку!...
      205 грн.
    4. Балістична маска Revision Desert Locust (Original, США) із лінзами які повністю відповідають жорстки...
      800 грн.
    5. Балістична маска Тревікс (UARms) Оригінал Повний комплект, линзи, чохол. Стан новий
      700 грн.
  3. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Декілька разів цим перевізником мені пересилали посилки з аліекспрес. Постійно попередньо приходило смс-повідомлення про день та орієнтовний час доставки, кур'єр привозив в зазначений проміжок часу під під'їзд, попередньо перетелефонувавши. В цілому враження від перевізника позитивні.

->Alexander., догони-ветер та Yrii подобається це.
  4. vaffe

vaffe Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.065
    Адреса:
    OdessaLand
    24.03 отправили мне документы с Днепра. Сегодня уже 29.03 пишут - в дороге.
    Лучше отправил бы укрпочтой, уже приехало бы.

bumer_dima подобається це.
  5. Phazer

Phazer Obergefreiter

Рейтинг:
    -1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Буча
    Хм.... Чи немає тут плутанини між meest us and meest express?... Це ж начебто різні контори?...
    А міст експрес - відомі рукожопи.... З Аліекспрес посилка мала прийти на адресу. Приїхала - але тиждень (!!!!) не могла потрапити на адресу.... Думаю: може, вони настільки рукожопі, що не можуть до дверей донести?... Ну, думаю, болт із вами - хоч до поштомату донесіть.... Змінив адресу доставки. Ще тиждень - тьху. Почав телефонувати і матюками крив їх ще тиждень. Був дуже злий: бо був у веселих краях а посилка мала приїхати до Києва. По ітогу зателефонував своїм і попросив щоб її забрали з відділення де вона лежала. Поїхали. Але виявилося що треба тепер заплатити за зміну адреси (!!!!!!!!!!!!)..... П@#₴&аси!!!!!!! Я був розлючений!!!!!!!! Це вже просто знущання!!!!!!! Плюнув, заплатив, і з тих пір поливаю їх лайном всюди де бачу: на фейсбуці, на Гугл плей, всюди де тільки їх бачив!!! Навіть на Аліекспрес написав - попросив щоб вони не мали справ з цими козлами.....